זה ציפור,
זה בשר

B a m b o o k

New member
אבל היא קצת רחוקה משי...../images/Emo3.gif

וכם מיכלי מתי את באה לבקר אותנו שוב?!

AvtipuS

New member
שייי מזלטוב מזלטוב

רק עכשיו אתה בן 16?
איזה קטין >.< קיבלת נהג מתנה ליומולדת?
סתם סתם סתם! אממ שיהיה לך מזל טוב ושתשיג כרטיס יותר זול לאביב >.< ואממ זהו >.<

ס ט י י ק

New member
שיייי כפרההה../images/Emo99.gif

שיהיה לך המון המון המון המון מזלטובים
יומולדת שמח וזה
ונראה אותך בחמישי
אוהבת מלנתא

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifיא שרוטים במוח!../images/Emo10.gif

היום-הולדת היה אתמול, ב27.8! אם זה בגלל הספירה לאחור שהייתה לי במסנג'ר.. אז היא הייתה ספירה עד שאדוה חוזרת (היא אמורה לנחות עוד חצי שעה
)
אבל תודה רבה רבה לכולם, נו אין לי כח להגיב אחד אחד (צליל מיכל רעיה<?> רז והדר..
אה ואיפרת כמובן
) אה, עשיתי היום עגיל בגבה

B a m b o o k

New member
אהה אני יודעת שזה היה ב27.8!

אני שלחתי לך אפילו הודעה! זה היה כדי להראות את אהבתי עוד יותר
ותתחדש על העגיל בגבה

אפרת P

New member
הסברתי לך יאשמן.../images/Emo112.gif

הטיסה שלי הייתה ב27 אבל ב11 בלילה אז עד שהגעתי כבר היה 28 ועדיין חשבתי ש27...

../images/Emo72.gif חיפאים הקשיבו נא

יום חמישי אני נוסע עם ליבי לחוף הכרמל לפסטיבל של הפסלים בחול אז אם בא לכם לראות אותי אז הפ הפ תקשרו איתי

B a m b o o k

New member
אהאהאהא זה כזה יפה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אבל חם שם;[ ובערב מפוצץ שם...

Hezi The One

New member
בלה בלה אני נוסע מחר וזה...

חוזר יום רביעי אז תתנהגו יפה לבנצ:] מחנון 2006 היר ווי קאםם

ססילייה

New member
חזי לא להרוג../images/Emo6.gif-שאלון |:

[נו גם ככה בקושי יש פה חיים בזמן האחרון.><] שם: גיל: מין: אם היית טרול, מה היה שמך? מה היית עושה ב10,000%? -- דברים שממש מתחשק לך לעשות: אנשים שעשו לך את החופש: דברים שלא יצא לעשות:[בגלל המלחמה, או סתם.] דברים שהכי הכי נהנת מהם בתקופה האחרונה? שירים שעשו לך את התקופה האחרונה: תלונות שיש לך: דברים שתעשו לפני המוות: דיסקים שהכי היית רוצה לקנות: אנשים שחייבים להגיד להם תודה: מסר לאומה? תמונה לבחירתך: -עשרת האחרונים: החבר\ה הכי טוב הראשון: החתול הראשון: הכלב הראשון: הפירסינג הראשון: השינוי הדרמאטי הראשון: התאהבות ראשונה: הדיסק הראשון: הרכב הראשון: אהבה ראשונה: -תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: הנסיעה האחרונה: שיחת טלפון אחרונה: הדיסק האחרון ששמעת: אמבטיית הקצף האחרונה: פעם אחרונה שבכית: החיבוק האחרון: פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: פעם אחרונה שראית טלוויזיה: -שמונת האי פעם: האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: האם אי פעם נעצרת? האם אי פעם שחית בעירום? האם אי פעם היית בטלוויזיה? האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? -שבעה דברים שאתה לובש כרגע: -שישה דברים שעשית היום: -חמישה דברים שאתה אוהב לעשות: -ארבע אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל?: -שלוש שאלות העדפה: לשתות או לאכול? קטן או גדול? שחור או ורוד? -שני דברים שתרצה לעשות עוד השבוע? -דבר אחד שאתה מתחרט עליו:

ס ט י י ק

New member
..

שם:הדר גיל:15 מין:נ אם היית טרול, מה היה שמך?הדר מה היית עושה ב10,000%?סיגרות,דיסקים -- דברים שממש מתחשק לך לעשות:ביד אנשים שעשו לך את החופש:החברים דברים שלא יצא לעשות:[בגלל המלחמה, או סתם.]ת"א,ניצנים,טבריה,מד"א דברים שהכי הכי נהנת מהם בתקופה האחרונה?אילת,אכנסיה עם חברים שירים שעשו לך את התקופה האחרונה: תלונות שיש לך:חרא חופש דברים שתעשו לפני המוות:אורגיה,צניחה חופשית,סמים דיסקים שהכי היית רוצה לקנות:בנתיים ישלי את כל מה שאני רוצה אנשים שחייבים להגיד להם תודה: מסר לאומה? תמונה לבחירתך: -עשרת האחרונים: החבר\ה הכי טוב הראשון: ליאת החתול הראשון: הכלב הראשון: הפירסינג הראשון:שפה השינוי הדרמאטי הראשון: התאהבות ראשונה: הדיסק הראשון: לינקין פארק
הרכב הראשון: אהבה ראשונה: -תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית:וודקה אתמול הנסיעה האחרונה: שיעור פרטי שיחת טלפון אחרונה:ליאת הדיסק האחרון ששמעת:נירוונה-בליצ' אמבטיית הקצף האחרונה:איף פעם אחרונה שבכית: החיבוק האחרון: פעם אחרונה שממש עצבנו אותך:היום פעם אחרונה שראית טלוויזיה: היום -שמונת האי פעם: האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך:לא האם אי פעם נעצרת?לא האם אי פעם שחית בעירום?לא האם אי פעם היית בטלוויזיה?לא האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה?לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר?כן האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת?אה? האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון?כן>< -שבעה דברים שאתה לובש כרגע:חולצה,מכנס,חזייה,תחתון,גרביים תכשיטים נו -שישה דברים שעשית היום:אכלתי,מחשב,טלוויזיה,שיעור פרטי,בגדים לבצפר,וזהוX: -חמישה דברים שאתה אוהב לעשות: -ארבע אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל?:ליאת,רעות,מיכלי,רפי -שלוש שאלות העדפה: לשתות או לאכול?אוכל קטן או גדול?תלוי מה
שחור או ורוד?שחור -שני דברים שתרצה לעשות עוד השבוע?ת"א,עירהבירה -דבר אחד שאתה מתחרט עליו:

למעלה