../images/Emo181.gif
שם: צליל גיל:15.5 מין: נקבה אם היית טרול, מה היה שמך? אממ לאדעת... תמציאו מה היית עושה ב10,000%? המוון דברים.. בעצם, מה אפשר לעשות ב10,000%??? -- דברים שממש מתחשק לך לעשות: לעשות צניחה חופשית ולהמשיך את החופש הזה עוד ועוד אנשים שעשו לך את החופש: אתם
דברים שלא יצא לעשות:[בגלל המלחמה, או סתם.] החופשה על הכנרת... אבל יצא לי טוב דווקא... דברים שהכי הכי נהנת מהם בתקופה האחרונה? המפגשים, וירושלים שירים שעשו לך את התקופה האחרונה: שילה פרבר בעיקר תלונות שיש לך: שהחופש נגמר;[ דברים שתעשו לפני המוות: המון דיסקים שהכי היית רוצה לקנות: פסקולים של דיסני אנשים שחייבים להגיד להם תודה: לכם מסר לאומה? ירושלים זה טוב
תמונה לבחירתך: אולי -עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון: יש כמה החתול הראשון: אממ
חתול יפייפה בשם כלב
הכלב הראשון: אממ היו כמה הפירסינג הראשון: לובים רגילים באוזניים השינוי הדרמאטי הראשון: עשיתי קוצים בכיתה ז' התאהבות ראשונה: אממ לא זוכרת הדיסק הראשון: של הדורבנים הרכב הראשון: בימבה? אהבה ראשונה: לא היה -תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית:שאלה טובה הנסיעה האחרונה: היום לירושלים שיחת טלפון אחרונה: אממ מתישהו בצהרים מזוהר הדיסק האחרון ששמעת: של להקת שבע של אחותי אמבטיית הקצף האחרונה: וואוו מזמן פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת החיבוק האחרון: מזמן
פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: היום פעם אחרונה שראית טלוויזיה: מקודם קצת... -שמונת האי פעם: האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: אממ לא האם אי פעם נעצרת? לא האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? יש מצב האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? אממ לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? כן האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? כן -שבעה דברים שאתה לובש כרגע: מכנסיים, חולצה, גופיה, תחתונים אממ זהו -שישה דברים שעשית היום: נסעתי לירושלים, הייתי בקניון, אכלתי, השתנתי, הייתי בגנחיות, והייתי עם אחי באותה חגורה
-חמישה דברים שאתה אוהב לעשות: לקרוא, לטייל, מפגשים, להיות עם חברים, לצחוק -ארבע אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל?: אממ לאדעת -שלוש שאלות העדפה: לשתות או לאכול? לשתות קטן או גדול? קטן שחור או ורוד? שחור -שני דברים שתרצה לעשות עוד השבוע? לראות אתכם;[, לנסות שהשבוע ימשך לעד -דבר אחד שאתה מתחרט עליו: אממ שלפעמים אני פוגעת באנשים שאני אוהבת