...../images/Emo11.gif
שם: ליל ג'ו מולי איפקיס בילי ביטצ' השנייה.
גיל:18. מין:בקרוב,אמן. אם היית טרול, מה היה שמך? גילברט. מה היית עושה ב10,000%?
10,000% טיפשים.לא 10,000 דולר.
-- דברים שממש מתחשק לך לעשות: להיות בתל אביב עכשיו, או ברעננה, להופיע,סקס,לשתות,לצייר כבר את הנסיך הקטן על הקיר
אנשים שעשו לך את החופש: מלא.
דברים שלא יצא לעשות:[בגלל המלחמה, או סתם.]-ניצנים.
כמה ימים אצל איקי, בצפת.
דברים שהכי הכי נהנת מהם בתקופה האחרונה? לגור במרכז.
שירים שעשו לך את התקופה האחרונה: Daniel Powter - Bad Day Rise Aganist-Swing Life Away שייגעצ-אינטרקום.[אורטל תבין
] דניאל סלומון-מישהו לרוץ איתו קרן פלס-שמעון השכן איפה הילד-נפלת חזק אקס\מקס ערבי
תלונות שיש לך: אני רוצה כסף. אני רוצה שמיתר ה
שרמוטה תעלם לנו מהחיים. אני רוצה שאבא יהיה בבית ולא בבית חולים
אני רוצה להתחיל ללמוד כבר.
דברים שתעשו לפני המוות: המון.
דיסקים שהכי היית רוצה לקנות: החדש של פלסיבו. פסקול של פיטר פן
אנשים שחייבים להגיד להם תודה: אביק.יאיר.ואסתי. מסר לאומה? אקונה מטאטה. תמונה לבחירתך: -עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון: לימור.
החתול הראשון: גולי.
הכלב הראשון: ג'ימי.
הפירסינג הראשון: נזם. השינוי הדרמאטי הראשון: שיער קצוץ >< התאהבות ראשונה: מי זוכר? הדיסק הראשון: מי זוכר!? הרכב הראשון: בימבה של אח של רוי.
אהבה ראשונה: ואו.המ.:X -תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: גולדסטאר

הנסיעה האחרונה: מחולון בחזרה לביאליק. שיחת טלפון אחרונה: אביק.
הדיסק האחרון ששמעת: בן ארצי-מה שקרה. אמבטיית הקצף האחרונה: לפני שנתיים אולי. פעם אחרונה שבכית:לפני שעתיים בערך. החיבוק האחרון: כשנפרדתי מאסתי. פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: אתמול.
פעם אחרונה שראית טלוויזיה: עכשיו.
-שמונת האי פעם: האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך:כן. האם אי פעם נעצרת?כמעט.
האם אי פעם שחית בעירום?כן. האם אי פעם היית בטלוויזיה? לא.
האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כל כך כן.>< האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? כן
האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? כן. האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? חחחחחחח קורה לי מידי פעם >< -שבעה דברים שאתה לובש כרגע: איזה שבעה איזה?אוגוסט עכשיו!! -שישה דברים שעשית היום: עבודה.בית חולים.טיול עם אסתי. -חמישה דברים שאתה אוהב לעשות: לשיר.לנגן.לכתוב.לצלם ולעשן.
-ארבע אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל?: אביק.מיכלי.אסתי ומסווג. >< -שלוש שאלות העדפה: לשתות או לאכול? לשתות!
קטן או גדול? גדול XD שחור או ורוד? שניהם
-שני דברים שתרצה לעשות עוד השבוע? קניות עם אמא.[המצעד השנתי שלי ושל אמא, לקראת תחילת השנה, דברים לבית ספר, תחתונים וכיוצ"ב.] -דבר אחד שאתה מתחרט עליו: דבר מסוים שאמרתי.:X