זה ציפור,
זה בשר

a d i 8

New member
......./images/Emo9.gif

שם:עדי גיל:16 ו4 חודשים מין:נקבה אם היית טרול, מה היה שמך?האאאא???.. מה היית עושה ב10,000%?טיול בכל העולם -- דברים שממש מתחשק לך לעשות:ללכת להופעה טובה אנשים שעשו לך את החופש:כל מי שבפורוםםםםםם!!! דברים שלא יצא לעשות:[בגלל המלחמה, או סתם.]ללכת לאילת :( דברים שהכי הכי נהנת מהם בתקופה האחרונה?להכיר אנשים חדשים שירים שעשו לך את התקופה האחרונה:ליל לא להגיב בבקשה..."שוב"-יוני בלוך ואפרת גוש תלונות שיש לך:איןןןן דברים שתעשו לפני המוות:צניחה חופשית דיסקים שהכי היית רוצה לקנות:החדש של יוני בלוך וכמובן...החדש של שייגעצ (שניראה לי שבקצב הזה יצא עם הרביעי) אנשים שחייבים להגיד להם תודה:לאנשים שעשו את הקיץ הזה לקיץ של החיים שלי! רשימה ארוכה מידי אז אני לא יפרט מסר לאומה?החיים יפים! תחייכו קצת.... תמונה לבחירתך:אין לי כוח לשים -עשרת האחרונים: החבר\ה הכי טוב הראשון: יעל החתול הראשון: החתולה שיש לי עכשיו...תולה..
הכלב הראשון: לא זוכרת כבר הפירסינג הראשון:באוזן השינוי הדרמאטי הראשון:קיצצתי את השיער (קצת יותר קצר מזה של ליל) התאהבות ראשונה:....... הדיסק הראשון: לא זוכרת כבר הרכב הראשון: אהבה ראשונה: -תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית:בירה הנסיעה האחרונה: הביתה באוטובוס שיחת טלפון אחרונה:עם חברה לפני שעתיים ככה הדיסק האחרון ששמעת:זה לא אותו דבר-עברי לידר המבטיית הקצף האחרונה: פעם אחרונה שבכית:לפני שובעיים החיבוק האחרון:אמא... פעם אחרונה שממש עצבנו אותך:וואי...אממ...לפני כמה ימים פעם אחרונה שראית טלוויזיה: לפני 3 דקות -שמונת האי פעם: האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך:לא האם אי פעם נעצרת?לא האם אי פעם שחית בעירום?לא האם אי פעם היית בטלוויזיה?כן האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה?כן האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר?לאאאא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת?כן האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון?כן -שבעה דברים שאתה לובש כרגע:בוקסר,גופיית סבא,חזייה,גומייה לשיער,תכשיטים -שישה דברים שעשית היום:אכלתי,קניתי משקפי שמש,קניתי 2 חולצות בTNT,שתיתי,הצטמתי עם חברות -חמישה דברים שאתה אוהב לעשות:לצאת,לשתות,להיות עם החברה הכי טובה שלי,להיות עם חברות בעקרוני,לשיר -ארבע אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל?:יעל,שרון,מור,שירן -שלוש שאלות העדפה: לשתות או לאכול?לשתות קטן או גדול?גדול שחור או ורוד?שחור -שני דברים שתרצה לעשות עוד השבוע? להסתפר,ללכת לשיעור גיטרה -דבר אחד שאתה מתחרט עליו: נישקתי מישהו שלא הייתי צריכה לנשק

nobody99

New member
הממ..

שם:טל גיל:16 מין:זכר אם היית טרול, מה היה שמך? טל הטרול? מה היית עושה ב10,000%? הייתי עושה את ליל
-- דברים שממש מתחשק לך לעשות: כרגע.. רק לשבת בשקט ולשמוע מוזיקה.. אנשים שעשו לך את החופש: הו יש מלא.. דברים שלא יצא לעשות:[בגלל המלחמה, או סתם.] הממ לצאת מהבית!! מלחמה מטופשת..נארף דברים שהכי הכי נהנת מהם בתקופה האחרונה? הממ לשפץ את המקלט של הלהקה..לפגוש חברים להשתכר .. שירים שעשו לך את התקופה האחרונה: יש מלא ..אבל אחד במיוחד.The Get Up Kids - The One You Want תלונות שיש לך: הממממממממ לע בא לי לכתוב אותם פה.. דברים שתעשו לפני המוות: לחיות.. דיסקים שהכי היית רוצה לקנות: אין כל כך. אני די מוריד הכל.. אנשים שחייבים להגיד להם תודה: המממממ.. מסר לאומה? תמונה לבחירתך: -עשרת האחרונים: החבר\ה הכי טוב הראשון: יענו הראשון שהיה לי? זה אוהד.. לא שאתם מכירים או משו.. החתול הראשון: אם היה לי חתול.. הייתי הורג אותו הכלב הראשון: לא היה לי:( הפירסינג הראשון: עוד מעט יהיה השינוי הדרמאטי הראשון: צבעתי תשיער בכיתה ח' ונדלקתי:) התאהבות ראשונה: הממ בכיתה ח' נראה לי הדיסק הראשון: לע זוכר כל כך.. הרכב הראשון: וולוו של אמא:) אהבה ראשונה: לא הייתה כבר את השאלה הזאת? -תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: בירה.. הנסיעה האחרונה: הממ אתמול שיחת טלפון אחרונה: תומאס הדיסק האחרון ששמעת: מטאליקה אמבטיית הקצף האחרונה:לא זוכר.. פעם אחרונה שבכית:ממש לא זוכר.. החיבוק האחרון: אתמול בלילה פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: אתמול בצהריים פעם אחרונה שראית טלוויזיה: לפני כמה דקות היה איש משפחה -שמונת האי פעם: האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך..: כע יצאתי עם ידידה הכי טובה שלי האם אי פעם נעצרת? נופ האם אי פעם שחית בעירום? לע אבל חבר שלי עושה את זה מספיק מול כולם האם אי פעם היית בטלוויזיה? נופ האם אי פעם נישקת מישהי והתחרטת על זה? יאפ האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהי שאתה מכיר?אווו חלום כחול.. בטח האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת?הממ לפעמים האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? חח כע -שבעה דברים שאתה לובש כרגע: מכנס בוקסר חולצה.. ראש יד רגל עין -שישה דברים שעשית היום: ישנתי ,קמתי,הדבקתי קלקרים לקירות,הדבקתי קרטוני בייצים לקירות,התקלחתי... -חמישה דברים שאתה אוהב לעשות: הממ לשתות,להיות עם חברים,לנגן,להתחבק,לשמוע מוזיקה -ארבע אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל?:יש לי 3 חברים טובים שאני יכול לספר להם הכל אבל אתם לא מכירים.. ויש כמובן את ליל:) -שלוש שאלות העדפה: לשתות או לאכול? למה זה או זה כשאפשר ביחד קטן או גדול? תלוי במה.. שחור או ורוד?שחור. -שני דברים שתרצה לעשות עוד השבוע? עגיל.. לסיים כבר את המקלט!! -דבר אחד שאתה מתחרט עליו: שאני עצלן יותר מדי

Hezi The One

New member
נו נעשה את זהP:

שם:חזי גיל:16 מין:אוראלי אם היית טרול, מה היה שמך? טוב טוב. מה היית עושה ב10,000%? עשרת אלפים אחוז? מעניין...מה באמת אפשר לעשות עם זה? -- דברים שממש מתחשק לך לעשות:לישון אנשים שעשו לך את החופש:יש יותר מדי.כמו תמיד,אם אני אגיד אני אשכח. אבל בעיקר לשכב"ג של שבט ר"ג. ואנשים בפורום אני לא אגיד כי אני אשכחP: דברים שלא יצא לעשות:[בגלל המלחמה, או סתם.] ניצנים דברים שהכי הכי נהנת מהם בתקופה האחרונה?מחנה,אילת שירים שעשו לך את התקופה האחרונה:זה רק הלב שכואב לך-אביב גפן. תלונות שיש לך:אין יותר מדי דברים שתעשו לפני המוות:לא יודעO: דיסקים שהכי היית רוצה לקנות:החדש של סינרגיה:] אנשים שחייבים להגיד להם תודה:יותר מדי. מסר לאומה?צופים זה הכי אחי תמונה לבחירתך:אין לי כח -עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון: אמ,אין לי אחד,אנחנו מן,כמה כאלה החתול הראשון: אין ליO_O הכלב הראשון: אח שלי:] הפירסינג הראשון: השינוי הדרמאטי הראשון:לפני שנתיים היה לי שיער ארוך ועשיתי גלח התאהבות ראשונה: בערך באותו זמן שהיה לי שיער ארוך הדיסק הראשון: אייל גולן-בלעדייך
בערך בגיל 7 הרכב הראשון: בעזרת השם,אבא יביא משו טוב אהבה ראשונה:לא שאלתם? -תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית:קגלביץ' לימון הנסיעה האחרונה: נסיעה נסיעה? טיול כאילו? לאילת...אבל מחר עוד אחד שיחת טלפון אחרונה:לגל נראה לי או לריינס הדיסק האחרון ששמעת:היהודים אנפלגד נראה לי...לפני איזה כמה ימים אמבטיית הקצף האחרונה:לא זוכר פעם אחרונה שבכית:מזמן מזמן החיבוק האחרון:לאקסית שלי...לפני כמה שעות פעם אחרונה שממש עצבנו אותך:לפני כמה ימים פעם אחרונה שראית טלוויזיה: היום[?] -שמונת האי פעם: האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הכי טובים שלך? חברות כאילו..אמ,לא,לא נראה לי האם אי פעם נעצרת? לא האם אי פעם שחית בעירום?כן האם אי פעם היית בטלוויזיה?כן האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה?כן...אבל משתדל לא לחשוב על זה...ולנסות כמה שפחות לעשות את זהD: האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר?כן...ברור... האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת?כן האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון?אני בסדר מה -שבעה דברים שאתה לובש כרגע:בוקסר,חולצה ובוא נניח,שיערות על הראש,שיער ברגליים,בידיים,בביצים ועל הפנים...כמובן שלא יותר מדי^^ -שישה דברים שעשית היום:הצטלמתי פספורט,חידשתי דרכון,חידשתי ת.ז,אכלתי גלידה,הייתי אצל סבא וסבתא,הייתי בשבט -חמישה דברים שאתה אוהב לעשות:צופים,כדורגל,מחשב,טלויזיה והכי חשוב,בנותD: -ארבע אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל?:רייפר,גל,דפי,קרן -שלוש שאלות העדפה: לשתות או לאכול?לשתות נראהלי קטן או גדול?מה זין? שלי בסדר תודה שחור או ורוד?שחור...כי החיים שחורים ורצוי להתאבד או משו אובדני כזה -שני דברים שתרצה לעשות עוד השבוע?הופעה של אביב,לעבוד -דבר אחד שאתה מתחרט עליו:לא יודע,יש הרבה

keeeren

New member
קקהההההה

היית חייב לחזור אלי דווקא בחתונה? רציתי לאחל לך שתהנה המון המון אבל עכשיו אני כבר לא אוכל.. אני אנסה להתקשר אליך מחר מתישהו אוהבת אותך

ססילייה

New member
...../images/Emo11.gif

שם: ליל ג'ו מולי איפקיס בילי ביטצ' השנייה.
גיל:18. מין:בקרוב,אמן. אם היית טרול, מה היה שמך? גילברט. מה היית עושה ב10,000%? 10,000% טיפשים.לא 10,000 דולר.
-- דברים שממש מתחשק לך לעשות: להיות בתל אביב עכשיו, או ברעננה, להופיע,סקס,לשתות,לצייר כבר את הנסיך הקטן על הקיר
אנשים שעשו לך את החופש: מלא.
דברים שלא יצא לעשות:[בגלל המלחמה, או סתם.]-ניצנים.
כמה ימים אצל איקי, בצפת.
דברים שהכי הכי נהנת מהם בתקופה האחרונה? לגור במרכז.
שירים שעשו לך את התקופה האחרונה: Daniel Powter - Bad Day Rise Aganist-Swing Life Away שייגעצ-אינטרקום.[אורטל תבין
] דניאל סלומון-מישהו לרוץ איתו קרן פלס-שמעון השכן איפה הילד-נפלת חזק אקס\מקס ערבי
תלונות שיש לך: אני רוצה כסף. אני רוצה שמיתר השרמוטה תעלם לנו מהחיים. אני רוצה שאבא יהיה בבית ולא בבית חולים
אני רוצה להתחיל ללמוד כבר.
דברים שתעשו לפני המוות: המון.
דיסקים שהכי היית רוצה לקנות: החדש של פלסיבו. פסקול של פיטר פן
אנשים שחייבים להגיד להם תודה: אביק.יאיר.ואסתי. מסר לאומה? אקונה מטאטה. תמונה לבחירתך: -עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון: לימור.
החתול הראשון: גולי.
הכלב הראשון: ג'ימי.
הפירסינג הראשון: נזם. השינוי הדרמאטי הראשון: שיער קצוץ >< התאהבות ראשונה: מי זוכר? הדיסק הראשון: מי זוכר!? הרכב הראשון: בימבה של אח של רוי.
אהבה ראשונה: ואו.המ.:X -תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: גולדסטאר :) הנסיעה האחרונה: מחולון בחזרה לביאליק. שיחת טלפון אחרונה: אביק.
הדיסק האחרון ששמעת: בן ארצי-מה שקרה. אמבטיית הקצף האחרונה: לפני שנתיים אולי. פעם אחרונה שבכית:לפני שעתיים בערך. החיבוק האחרון: כשנפרדתי מאסתי. פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: אתמול.
פעם אחרונה שראית טלוויזיה: עכשיו.
-שמונת האי פעם: האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך:כן. האם אי פעם נעצרת?כמעט.
האם אי פעם שחית בעירום?כן. האם אי פעם היית בטלוויזיה? לא.
האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כל כך כן.>< האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? כן
האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? כן. האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? חחחחחחח קורה לי מידי פעם >< -שבעה דברים שאתה לובש כרגע: איזה שבעה איזה?אוגוסט עכשיו!! -שישה דברים שעשית היום: עבודה.בית חולים.טיול עם אסתי. -חמישה דברים שאתה אוהב לעשות: לשיר.לנגן.לכתוב.לצלם ולעשן.
-ארבע אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל?: אביק.מיכלי.אסתי ומסווג. >< -שלוש שאלות העדפה: לשתות או לאכול? לשתות!
קטן או גדול? גדול XD שחור או ורוד? שניהם
-שני דברים שתרצה לעשות עוד השבוע? קניות עם אמא.[המצעד השנתי שלי ושל אמא, לקראת תחילת השנה, דברים לבית ספר, תחתונים וכיוצ"ב.] -דבר אחד שאתה מתחרט עליו: דבר מסוים שאמרתי.:X

AvtipuS

New member
וכשאפתח את הדלת ואסתכל על הכל...

הכל נראה כמו שמיים- מה שיותר עמוק יותר כחול. שם: רז. גיל: 16. מין: זכר. אם היית טרול, מה היה שמך? בובו קובו. מה היית עושה ב10,000%? תורם לאלה מ"יורדים בגדול". -- דברים שממש מתחשק לך לעשות: לישון. אנשים שעשו לך את החופש: נסראללה נמ. דברים שלא יצא לעשות:[בגלל המלחמה, או סתם.] ניצנים? לחיות? לנשום? דברים שהכי הכי נהנת מהם בתקופה האחרונה? ההופעה של היהודים בנהריה. שירים שעשו לך את התקופה האחרונה: וואו לא יודע, יש הרבה. תלונות שיש לך: מצאתם את מי לשאול. דברים שתעשו לפני המוות: אכתוב מכתב. (בהנחה שאני אקבע לעצמי את המועד) דיסקים שהכי היית רוצה לקנות: חדשים של היהודים ושייגעצ. אנשים שחייבים להגיד להם תודה: נסראללה, בזכותו יש לי כרטיס חינם להופעה של אביב גפן. מסר לאומה? ועדות חקירה עלאק. תמונה לבחירתך: -עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון: ווואו לא יודע, משה אולי. החתול הראשון: איכס. הכלב הראשון: אממ נראה לי צ'יצ'ו. הפירסינג הראשון: -. השינוי הדרמאטי הראשון: מעבר בי"ס בחופש שעליתי ל-ה'. התאהבות ראשונה: אמיתית? אמ כיתה ה' או ו' נדמה לי. הדיסק הראשון: המורדים. (שקט.) הרכב הראשון: הרכב יעני להקה או רכב יעני מכונית? להקה לאדע,מכונית, לא זוכר חחח אהבה ראשונה: לא שאלתם כבר? -תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: קגלביץ' מלון. הנסיעה האחרונה: לב המפרץ-בית. שיחת טלפון אחרונה: אמיר. הדיסק האחרון ששמעת: שומע- תמוז-סוף עונת התפוזים. אמבטיית הקצף האחרונה: אנערף. פעם אחרונה שבכית: עזבו אותי באמאשלכם. החיבוק האחרון: לא יודע. פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: היום. פעם אחרונה שראית טלוויזיה: לפני כמה שעות. -שמונת האי פעם: האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: מזתומרת יצאתי? חחח מקודם הלכתי עם אמיר לסיבוב פה באיזור אנערף. האם אי פעם נעצרת? סוג של. האם אי פעם שחית בעירום? באמבטיה. האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן! עיר ערוץ הילדים פעם XD האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? נמ. האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? חח אני באמת צריך לענות על זה? ולמה דווקא "מישהו"!? האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? אה? האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? שמעו אני מסתובב עם אמיר, הקריטריונים אצלנו לגובה אחרים מבכל מקום. -שבעה דברים שאתה לובש כרגע: אין, יש רק 2. -שישה דברים שעשית היום: קמתי,שתיתי,אכלתי,השתנתי,הלכתי,ישבתי. (לא לפי הסדר) -חמישה דברים שאתה אוהב לעשות: לישון.להצחיק.לצחוק.לשמוע מוסיקה.ללכת להופעות. -ארבע אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל?: עזבו אותי באמאשלכם אני באמת צריך לכתוב על זה פה? -שלוש שאלות העדפה: לשתות או לאכול? עכשיו? לשתות. קטן או גדול? הגודל לא קובע.
סתם, תלוי באיזה נושא. שחור או ורוד? שחור. -שני דברים שתרצה לעשות עוד השבוע? להרוויח כסף, לקבל הודעה שיש שביתה. -דבר אחד שאתה מתחרט עליו: שיחה עם מישהי שאמרתי שם כמה דברים לא במקום וזה סוג של הרס לנו ת"יחסים", עכשיו שאני חושב על זה בעצם קודם בא מעשה ואז באה השיחה, אבל לא חשבתי שזה יקרה, נמ.

ם:

שם:מאיה גיל:14 וחודש מין: רק רגע, אני אבדוק O: , אוקיי, יש לי כוס, אני נקבה, נראלי. אם היית טרול, מה היה שמך? זלדה מה היית עושה ב10,000%? ואעעעהה. -- דברים שממש מתחשק לך לעשות: להקיא? אנשים שעשו לך את החופש: נממ, היו כמה. לאדעת. דברים שלא יצא לעשות:[בגלל המלחמה, או סתם.] להתכונן למבחן במתמטיקה, כפר המוזיקה ]: דברים שהכי הכי נהנת מהם בתקופה האחרונה?
שירים שעשו לך את התקופה האחרונה: יום הולדת, מישהו לרוץ איתו, ג'קט תלונות שיש לך: אני מרגישה כמו תחת והשמנתי ואני רוצה למות :) דברים שתעשו לפני המוות: אזדיין, דה. דיסקים שהכי היית רוצה לקנות: ~~ אנשים שחייבים להגיד להם תודה: אני. מסר לאומה? אם היה לי זין הוא היה ככה
גדול. תמונה לבחירתך: מהיום אצל רוני עכברונ המושית
י^___^ -עשרת הראשונים: החבר\ה הכי טוב הראשון: סיון ם: החתול הראשון: ~ הכלב הראשון: ~ הפירסינג הראשון: עגיל באוזן?
השינוי הדרמאטי הראשון: מהגן לביתספר ^_^ התאהבות ראשונה: כיתה ד' עד ו' הדיסק הראשון: טיף וטף הרכב הראשון: ~ אהבה ראשונה: ~ -תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: יין קידוש X: הנסיעה האחרונה: אוטובוס מנסציונה לרחובות שיחת טלפון אחרונה: אמאX: הדיסק האחרון ששמעת: ~ אמבטיית הקצף האחרונה: סוכות X: פעם אחרונה שבכית: ברגע זה. קטעים. החיבוק האחרון: היום, מעכברוני
פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: היום. לאמשנה מי. פעם אחרונה שראית טלוויזיה: היום, האלופה -שמונת האי פעם: האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: לא. האם אי פעם נעצרת? כן. >: האם אי פעם שחית בעירום? לא ם: האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן, ששמנו את הקלטת וידאו שצילמנו
האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? הממ, לא. האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא בדיוק אבל בערך [בים בם בום?] האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? איו, לא. האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? לגמרי -שבעה דברים שאתה לובש כרגע: חזייה, תחתונים, מכנסון, טבעות, צמידים, גומיות, לק. -שישה דברים שעשית היום: התקלחתי, שמרתי על אחותי, עזרתי לדודה שלי, נסעתי לרוני, נסעתי, בכיתי, נשקלתי -חמישה דברים שאתה אוהב לעשות: להתנשק, להתחבק, לשמוע מוזיקה, לישון, להתכרבל כשקר. -ארבע אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל?: אין. -שלוש שאלות העדפה: לשתות או לאכול? מה שמתאים
><" קטן או גדול? תלוי ם: שחור או ורוד? שניהם ם: -שני דברים שתרצה לעשות עוד השבוע? אני לא רוצה כלום. מה שקורה קורה. -דבר אחד שאתה מתחרט עליו: שאני כל הזמן תלותית לאנשים >:

תו|"תריסר מכשפות סגולות...."

שם:גלוֹס
אם היית טרול, מה היה שמך?טרולוס
מה היית עושה ב10,000%?אחוז?
דברים שממש מתחשק לך לעשות: לעבור בשלום את השנה לטוס להופעה של רד הוט..ולהופעות בכלל להוציא רישיון!!!
אנשים שעשו לך את החופש:האנשים שהכרתי באילת, טולי..
דברים שלא יצא לעשות:[בגלל המלחמה, או סתם.] ניצנים! רישיון!
דברים שהכי הכי נהנת מהם בתקופה האחרונה? לשבת עם חברים על נרגילה וקגלביץ' עד הבוקר, יומשישי האחרון בים..
שירים שעשו לך את התקופה האחרונה: אביב גפן - לפעמים מלא שירים של Hawthorne Heights ושל Taking Back Sunday...ורד הוט..
תלונות שיש לך:ניצנים!
דברים שתעשו לפני המוות: פייי,הרבה.
דיסקים שהכי היית רוצה לקנות: מי קונה?
אנשים שחייבים להגיד להם תודה: המ.
מסר לאומה? אני עייפה
תמונה לבחירתך:
-עשרת הראשונים:
החבר\ה הכי טוב הראשון: הכי טוב? אולי ליאור..
החתול הראשון: אין
הכלב הראשון: אין
הפירסינג הראשון:נזמ
השינוי הדרמאטי הראשון:בערך בכיתה ח'. השתנתי לגמרי, הכל המובנים
התאהבות ראשונה: לאדעת, לא בטוחה שהייתה
הדיסק הראשון: |טווס|אזכורררר|טווס|
הרכב הראשון: כאילו אוטו?
אהבה ראשונה:נו
-תשעת האחרונים:
המשקה האלכוהולי האחרון ששתית:קגלביץ' לימון
הנסיעה האחרונה: עכשיו, מגלוֹס [ידיד] הביתה
שיחת טלפון אחרונה:אמא
הדיסק האחרון ששמעת:אביב
אמבטיית הקצף האחרונה:לפני איזה חודש אחרי הימ
פעם אחרונה שבכית:לפני שבוע בדיוק
החיבוק האחרון:ממש חיבוק? ממ...אתמול, טלוֹס [ילדדדד:]]
פעם אחרונה שממש עצבנו אותך:תמיד
פעם אחרונה שראית טלוויזיה: כמה שעות
-שמונת האי פעם:
האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך:לא נראלי
האם אי פעם נעצרת?לא
האם אי פעם שחית בעירום?לא
האם אי פעם היית בטלוויזיה?אה-הא
האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה?מממ..ישמצב
האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר?לא
האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת?הא?
האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון?חחח אה-הא
-שבעה דברים שאתה לובש כרגע: דייגים משובץ, חולצה שחורה, צמידים, שרשרת פיס, צמידים על הרגל, תחתונים,שעון
-שישה דברים שעשית היום: עבדתי, עישנתי, שתיתי קפה, שלחתי SMS,נסעתי באוטובוס,שיחקתי ששבש
-חמישה דברים שאתה אוהב לעשות: לישון, להיות בהופעות, לנגן, להיות עם חברים,לשתות במסיבות
-ארבע אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל?: טול, אפי, כהן,דבס
-שלוש שאלות העדפה:
לשתות או לאכול?תלוי
קטן או גדול?תלוי
שחור או ורוד?שחור
-שני דברים שתרצה לעשות עוד השבוע? לישון בחוף בסופ"ש, לשתות בירה לפני היומ הראשון של ביצפר
-דבר אחד שאתה מתחרט עליו: רק אחד?!

ססילייה

New member
קגלביץ' לימון ../images/Emo99.gif

גלי מזל טוב נשמה
את באדום ^.^ הולם אותך ומתאים לך לשיער XD

../images/Emo72.gif העיר הזאת מנגנת לא טוב דמעות

שם: בנצי גיל: 17 מין: יש תודה לאל אם היית טרול, מה היה שמך? זיגפריד מה היית עושה ב10,000%? שם אותו בציוני בגרות שלי ומחלק בין כולם
-- דברים שממש מתחשק לך לעשות: להתספר אנשים שעשו לך את החופש: הממ יש הרבה: רעז, ליל, פיליפ, יואב, וכמה בקבוקי שתיה חריפה דברים שלא יצא לעשות:[בגלל המלחמה, או סתם.]: ניצנים, לסוע לצפון, אילת, עבודה קבוענ דברים שהכי הכי נהנת מהם בתקופה האחרונה? עבודה שירים שעשו לך את התקופה האחרונה: עברי לידר-החברים הישנים שלי גוזו-9 בכיכר יהודה פוליקר-אפר ואבק עברי לידר- מטייל אוסטרלי תלונות שיש לך: לא דברים שתעשו לפני המוות: הרבה דיסקים שהכי היית רוצה לקנות: יש כמה אנשים שחייבים להגיד להם תודה: רעז על הכובע
מסר לאומה? מי זאת אומה? תמונה לבחירתך: -עשרת האחרונים: החבר\ה הכי טוב הראשון: אליס, החתול הראשון: ונילה ז"ל
הכלב הראשון: מקס (ברנר)
הפירסינג הראשון: עגיל באוזן[?] השינוי הדרמאטי הראשון: עליה לארץ התאהבות ראשונה: ליבי הדיסק הראשון: ניו יורק רפיח הרכב הראשון: אופניים[?] אהבה ראשונה: ליבי -תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: טקילה קלקלקלקללקלוש, ויוה לה מקסיקה הנסיעה האחרונה: שבט-בית? שיחת טלפון אחרונה: ליבי הדיסק האחרון ששמעת: טיפקס- 20 הלהיטים אמבטיית הקצף האחרונה: פששששששששששש פעם אחרונה שבכית:המף. החיבוק האחרון המף: פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: אתמול נראהלי פעם אחרונה שראית טלוויזיה: עכשיו -שמונת האי פעם: האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: לאאא האם אי פעם נעצרת? כע רעז כפרעליו האם אי פעם שחית בעירום? סוגשל האם אי פעם היית בטלוויזיה? כע, טלויזיה פולנית וגרמנית
האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? כע האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? לאדע האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? כע
-שבעה דברים שאתה לובש כרגע: בוקסר, שיער, אף, רגליים, ידיים,פטמות, אוזניים.אצבעות -שישה דברים שעשית היום: ישנתי, הקלדתי שתיתי, דיברתי עם אמא, וזיהו -חמישה דברים שאתה אוהב לעשות: לישון, לנגן, לשמוע מוזיקה, להשתעמם בישראבלוג הופעות -ארבע אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל?: פיליפ, ליבי, ליל, וזהו -שלוש שאלות העדפה: לשתות או לאכול? ביחד קטן או גדול? תלוי שחור או ורוד? שחור -שני דברים שתרצה לעשות עוד השבוע? כלום -דבר אחד שאתה מתחרט עליו: :X, שמור למערכת

coldgirl

New member
../images/Emo65.gif נממ משעמם ../images/Emo192.gif ../images/Emo9.gif

שם: מאי גיל: 16 מין: נקבה אם היית טרול, מה היה שמך? בוב חע מה היית עושה ב10,000%? הממ? לא הבנתי את השאלה.. אם מדובר בכסף אז.. הייתי קונה כל מה שיתחשק לי באותו הרגע חח -- דברים שממש מתחשק לך לעשות: ללכת להופעה של שייגעצ! לטוס לחו"ל, לעבוד אנשים שעשו לך את החופש: חברותיי שכיף לי איתן
ו... זהו חח דברים שלא יצא לעשות:[בגלל המלחמה, או סתם.] לטוס לחו"ל!
דברים שהכי הכי נהנת מהם בתקופה האחרונה? הממ לנגן, ולהכיר אנשים חדשים יאי! שירים שעשו לך את התקופה האחרונה: "קשה לי לחשוב", "מישהו לרוץ איתו", Aerodynamic-Daft Punk ועוד.. חח תלונות שיש לך: שנמאס לי שמעמם ואני לא רוצה בצפר! אולי קצת.. חח אני מבולבלת הצילו דברים שתעשו לפני המוות: המממ עגילים באוזניים
הופעות של שייגעצ
דיסקים שהכי היית רוצה לקנות: הממ הרביעי של קולד והשלישי של שייגעצ כמובן וגם... של רד הוט החדש.. הממ כל מיני אנשים שחייבים להגיד להם תודה: חברות שלי מסר לאומה? כל דבר קורה לטובה! תמונה לבחירתך: אין לי כוח חח -עשרת האחרונים: החבר\ה הכי טוב הראשון: ממ הדס החתול הראשון: תולי שהיא קיימת עד היום (טפוטפוטפו)
הכלב הראשון: לא היה לי כלב... הפירסינג הראשון: שומכלום
השינוי הדרמאטי הראשון: הלכתי למספרה עם צמה וגזרו לי אותה! חחח התאהבות ראשונה: מממ
הדיסק הראשון: של גרין דיי חח הרכב הראשון: עדיין לא אהבה ראשונה: .... -תשעת האחרונים: המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: ממ... לא שתיתי חח הנסיעה האחרונה: לצומת רעננה שיחת טלפון אחרונה: עם חברה הדיסק האחרון ששמעת: משקאות חריפים אמבטיית הקצף האחרונה: אווו מזמן לא! פעם אחרונה שבכית: בטח לא מזמן חח החיבוק האחרון: עם חברה חח פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: בטח לפני דקה או שתיים פעם אחרונה שראית טלוויזיה: אתמול בלילה -שמונת האי פעם: האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: לא האם אי פעם נעצרת? לא האם אי פעם שחית בעירום? לא חחחח האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן חח האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? לא הבנתי את השאלה
האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? אממ אולי -שבעה דברים שאתה לובש כרגע: מכנס שלושת רבעי, חגורה, שעון, צמידים חולצה, נעליים גרביים, טבעת -שישה דברים שעשית היום: התקלחתי,סידרתי את החדר, נפגשתי עם חברה, הלכנו לחברה אחרת, שתינו, הלכנו לאכול גלידה, חיפשנו עבודה -חמישה דברים שאתה אוהב לעשות: לנגן, לשמוע מוזירה, לראות טלווזיה, סרטים, להיפגש עם חברות, להתעטש חחחח -ארבע אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל?: אני מעדיפה לא לכתוב שמות -שלוש שאלות העדפה: לשתות או לאכול? לאכול נראה לי חח קטן או גדול? תלוי מה שחור או ורוד? שחור -שני דברים שתרצה לעשות עוד השבוע? ללכת לים, לחדש את הצבע -דבר אחד שאתה מתחרט עליו: המממ לא עולה לי עכשיו משהו.... היה נחמד
שבוע מעולה לכולם!

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif למי יש כוס פתוח?../images/Emo12.gif

שם: מיכלי
אם היית טרול, מה היה שמך? אני יודעת!!111
טרוליתותה!
מה היית עושה ב10,000%? מה אפשר לעשות ב10,000%?
--
דברים שממש מתחשק לך לעשות: אנשים או דברים?
><
אנשים שעשו לך את החופש: המון.
דברים שלא יצא לעשות:[בגלל המלחמה, או סתם.] המון%^*^)#%@$
דברים שהכי הכי נהנת מהם בתקופה האחרונה? לישון במיטה, להיות בבית / בקיבוץ, לראות את נהריה.
שירים שעשו לך את התקופה האחרונה: ><
תלונות שיש לך: זה לשירשור תלונות! לא לקחת לי את העבודה בבקשה!
דברים שתעשו לפני המוות: הכל
דיסקים שהכי היית רוצה לקנות: יש כלכך הרבה
אנשים שחייבים להגיד להם תודה: תודה לאנשים שדיברו איתי בזמן התקופה המסריחה ותודה לכל מי שבא למפגשים ותודה למי שבא למפגש יומולדת שלי ותודה לאבי ולאימי שבלעדיהם לא הייתי קיימת.
מסר לאומה? אני מתחילה לאכול בריא ולעשות ספורט! אני אהיה רזה
תמונה לבחירתך: אני סנטה אימו
XD
-עשרת הראשונים:
החבר\ה הכי טוב הראשון: שני?
החתול הראשון: ספייקי
הכלב הראשון: ג'אז
הפירסינג הראשון: אהמ
השינוי הדרמאטי הראשון: נאלי שזה קרה כשיצאתי מהכוס של אמא לאוויר העולם..
התאהבות ראשונה: לא הייתה עדיין נראליOס
הדיסק הראשון: מהשד"ק האדום
^^
הרכב הראשון: אינלי מושג מה הכוונה
אהבה ראשונה: ................
-תשעת האחרונים:
המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: קגלביץ' מעורבב עם XL מעורבב עם נראלי רד בול.. וואו. זה היה כלכך מגעיל
.
הנסיעה האחרונה: לקיריון.
שיחת טלפון אחרונה: אה.. בלילה.. נראלי עם ליל.
הדיסק האחרון ששמעת: אין דה קורט.
אמבטיית הקצף האחרונה: וואו. הפעם האחרונה הייתה בנווה זיו
לפני איזה שנתיים. וואי. אני מרגישה מלוכלכת
.
פעם אחרונה שבכית: אתמול.
החיבוק האחרון: לפני כמה דק'.. אמא
.
פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: ביומראשון!
אעעעעע
פעם אחרונה שראית טלוויזיה: עכשיו
.
-שמונת האי פעם:
האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: אה, לא.
האם אי פעם נעצרת? לא.
האם אי פעם שחית בעירום? תחתונים וחזייה.
האם אי פעם היית בטלוויזיה? לא.
האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כן
. בדיוק אחד.
האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? XXXXDDDD. אני לא עונה.
האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? מהמהמהמהמהממה?Oס
האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? אה, לא>><<. זה כן נכון, וזה מגעיל.
-שבעה דברים שאתה לובש כרגע: חזייה [נחשו איזו], תחתונים, מכנס דייגים לבן, גופייה צהובה, צמיד ניטים, צמיד סקא, שרשרת שצלילית הביאה לייי
.
-שישה דברים שעשית היום: קמתי, התקלחתי, הכנתי א. בוקר, אכלתי א.בוקר עם אבא, ראיתי טלויזיה, עזרתי לאמא עם הקניות.
-חמישה דברים שאתה אוהב לעשות: לישון, לאכול, להתלונן, להשתולל, לזוז.
-ארבע אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל?: מורי, שני, תוי וגלי.
-שלוש שאלות העדפה:
לשתות או לאכול? לשתות. [גם משביע וגם לא משמין
]
קטן או גדול?
שחור או ורוד? שחור.
-שני דברים שתרצה לעשות עוד השבוע? ת"א בחמישי [בע"ה] ואיפי בשבת.
-דבר אחד שאתה מתחרט עליו: אסור להתחרט על דברים.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
מי שקרא שיעשה-

אפרת P

New member
חחחח גלעד?../images/Emo112.gif

ויום חמישי מה עושים? ישמצב שאני באה גם דברי איתי לגבי שבת

למעלה