McWeekend!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאיייייכס אוזיל.XD

אם יש שחקן אחד שעושה לי יותר רע מרונאלדו זה אוזיל. גועל נפש !XD מסי וצ'אבי בימים טובים זה הצמד הכי טוב בעולם כאילו. רק שצ'אבי כבר הרבה זמן ישלו בעיות (שלא ממש הבנתי מה, אם הוא חולה, אם זה הרגליים או שטויות כאלה.XD ) ומסי היה בתקופה מאוד פגיעה לאחרונה (אחרי המשחק שפצעו אותו הוא התחיל להידרדר - אבל עכשיו הוא מתחיל לחזור לעצמו
). במשחק של בארסה נגד ריאל אני כבר יכולה לדמיין איך יתחילו מכות. הרבה כרטיסים צהובים למיניהם. (ואפילו אדום אחד.
) וגם הם בטח יתנו פייט של החיים, שתי הקבוצות, וזה פשוט הולך להיות המשחק הכי אדיר בעולם. :)

Serena16

New member
אוזיל מתוק ../images/Emo23.gif

הוא כדורגלן , הוא לא דוגמן ואף פעם לא אמר גם. חוצמזה שלדעתי הוא לא כ"כ מכוער
יהיה איזה מיליון צהובים
ריאל מדריד-בארסה , פשש

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאוזיל ישלו פרצוף מזעזע.

והוא גם טורקי וגם מריאל. אז אני בכלל שונאת אותו. -_- דני אלבס יקבל אדום. הוא ורונאלדו ילכו מכות. :) אין, זה הולך להיות ה-משחק!

Serena16

New member
אוזיל מהמם וזהו../images/Emo11.gif

כפרה עליו
כמו שאת חושבת שפויול או אינייסטה נראים טוב
ודני אלבס מוזמן לקבל אדום בכיף !

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifכן, אבל להם אין פנים מעוותות! XD

ששש. דני אלבס צריך להרגיע קצת. בעיקר אחרי ההצגה שלו אתמול. -_- ד"א, את לא אמורה לאהוב אותו או משהו כזה? ! XD

Serena16

New member
הם דווקא כן מעוותים @#$%^*!

ואולי אוזיל לא יפה , אבל הוא לפחות לא מוריד חולצה בסוף משחק כדי להראות את ''הגוף'' שלו (אהמפויולאהמ..)
ואני מאוד אוהבת את דני אלבס, אבל לא שהוא לובש חולצה של ברצלונה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifסליחה,

כל פעם שפויול מוריד את החולצה אני כ"כ מתלהבת ויש כאלה צעקות בבית. XD ~ואז כמובן ההורים שלי דואגים להזכיר לי שאני חולת נפש. :)~ זה לא הולך ככה. אם את אוהבת את אוהבת עד הסוף. :) אי אפשר רק חצי מהזמן.

Serena16

New member
כל פעם שפויול מוריד חולצה

פשוט בא לי להקיא
אני לא מכירה אישית את דני אלבס , אבל הוא בנבחרת ברזיל ולכולם שם יש מקום אצלי בלב
חחח גם לשחקנים מאינטר כמו מייקון ולוסיו וז'וליו סזאר וגם לרוביניו ממילאן אז שדני אלבס יהנה לו בבארסה , ואני אוהבת אותו אבל שהוא יבוא מול רונאלדו או היגוואין או כל שחקן אחר מריאל ברור שאני ירצה שהם יקרעו אותו

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifששש. פויול חסר חולצה זה סקסי../images/Emo178.gif

מה אני אעשה, לגבר יש סקסאפיל
חחחחחחחח ואם זה בנבחרות? את מי תרצי אז...?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gif../images/Emo11.gif

הגעתי למסקנה שנשמעתי בלונדינית
התכוונתי אם זה יהיה ברזיל נגד פורטוגל למשל.XD את מי תעדפי? רונאלדו, או ברזיל?

Serena16

New member
אה חחחח

נבחרות אני ברזיל.
זה לא שאני מעריצה של רונאלדו , אני מעריכה אותו ואני חושבת שהוא השחקן הכי טוב בעולם גם אם הוא שחצן או מחוצ'קן או וואטאבר
וגם האהבה הכי גדולה שלי מריאל זה קאקה
, והוא ברזילאי

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gif../images/Emo7.gif

תראי. אני שונאת את רונאלדו. אבל יש לו גוף >.<" וגם גובה (בניגוד למסי). אני אבל עדיין חושבת שהפנים שלו מזעזעות. וכל פעם שאני רואה אותן ישלי חשק לתת לו כאפה ולהקיא בו זמנית. :) יופי. עכשיו אני הולכת להתאבד עקב מה שאמרתי על רונאלדו. אמא שלי כבר הודיעה לי שמחר אני עוזבת את הבית.XD

Serena16

New member
אם יורשה לי

להגן עליו, עם כל זה שהוא דוגמן והכל.. הוא לא יוצא טוב כ"כ בתמונות (שהוא עם חולצה
)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאני חושבת,

שעדיף שהוא ילבש חולצה על הראש, ככה הוא יסתיר את האיברים המכוערים שבו (והמחוצ'קנים.XD) ויחשוף רק את החלקים היפים ^^

למעלה