התפקדות ראשונה בפורום

oFka7

New member
שלי אני חושבת שאת עוקבת אחרייXD../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

קודם קומונת צ'ו[זכרונה לברכה] עכשיו זה
סתםסתם איי לאב יו

hadarinke

New member
../images/Emo150.gifכן המפקד!

שם:הדר מגורים:קרית אונו גיל וכיתה:15 בקרוב, ט' פורומים נוספים שאני גולש בתפוז:צופים...ופעם גלשתי בעוד פורומים... מסנג'ר:[email protected] תכנונים לסוכות:הופעה של שייגעצ(נקווה), צופים, כינרת,חברים, שיעורים

טאפנוש

New member
חדשה מושי מושתנת^^

שם: סיגל בלעט^^ מגורים: קריותוש^^ גיל וכתה: 14.6 ט' פורומים נוספים שאני גולשת בהם בתפוז: פורום פאנפיקים ופאנארטים ופורום אמנות הפנטזיה^__^ מייל:[email protected] מסנ: [email protected] אייסי:268849484 תכנונים לסוכות: צביעת סניף צמר"ת, אירוח 20 ברברים בסוכתי, טיול בן יומיים לצוק מנרה ולכנרת, לשכתב את "משרתם של שניי אדונים" להצגה בדרמה, ללמוד, ולצאת:) חג שמייחD=

מתפקדת../images/Emo195.gif

שם: אנה. מגורים: ירושלים, לרוב. גיל וכיתה: 16, י"א פורומים נוספים שאני גולש בתפוז: נירוונה, אמנות הצילום (כותבת פעם בהמון זמן) וסמויה בהמון פורומים. מייל/ICQ/MSN: [email protected] תכנונים לסוכות: לסיים לצלם תרגיל, חברים, ת"א, טי-מרקט, עבודה בהסטוריה, ספר משעמם תחת לספרות ולצייר.

redsnowhite

New member
מתפקדתתתתתתתתת../images/Emo3.gif../images/Emo100.gif

שם
רויתות מגורים
בבית ליד השכנים גיל וכיתה
בת 17- י"ב פורומים נוספים שאני גולש בתפוז
עולם הבידור והזוהר שאותו אני מנהלת, רבלדה גם אותו מנהלת, טלנובלות, בראד פיט, לימודים ושיעורי בית, על טבעי(supernatural).. ממ.. זהו נראה לי
מייל/ICQ/MSN
מי שרוצה שיבקש
תכנונים לסוכות
לתכנן זה לא טוב, כלום לא מתבצע

שלום!~

שם: נעים מגורים: יבנה גיל וכיתה: 15, י' =ם פורומים נוספים שאני גולש בתפוז: גולש- ניטוויש סימס (מה ): ) 160 (ה"פ הספר נו) סקרים ושאלונים הישרדות מנהל (D:::)- לורדי גולשים בזמן בלתי נתפס הפי טרי פרינד מייל/ICQ/MSN: לורד וולדמורט @ תפוז.סיאו.איאל. תכנונים לסוכות: כלום.

נעימאוד ../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

שם: הילה. אבל תקראו לי היל, באמאש'לכם מגורים: ראשל"צ
גיל וכיתה: 14, ט'2 השולתת ווהו!!!!~#$%^&* פורומים נוספים שאני גולש בתפוז: הממ סימס (סתם כדי לרדת על אנשים
), אופנה אלטרנטיבית, פירסינג וקעקועים, זהו? מייל/ICQ/MSN: מסר וזה תכנונים לסוכות: תל אביב, שינה, שיעורי בית, מוזיאון ראשון, ביקור אצל קרובת משפחה?

Cindy Campbell

New member
עונה../images/Emo3.gif

שם: רינת. מגורים: חסוי. גיל וכיתה: כמעט 15.5, י'. פורומים נוספים שאני גולש בתפוז: "לימודים ושיעורי בית", "הארי פוטר- הספר", "אנגלית בלבד". מייל/ICQ/MSN: אי- מייל- [email protected] מסנג'ר- [email protected] תכנונים לסוכות: לסיים ספר באנגלית ועוד ספר בעברית, לסיים ש"ב, להיפגש עם חברות...

נשבר, גלה גלה בפ שובפ!... ../images/Emo3.gif

שם:שמי הוא גפן
פדםדםדםפם
גיל וכיתה:כיתה י' 16 בתכף... פורומים נוספים שאני גולש בתפוז:אופנה,צילום ורד הוט מייל/ICQ/MSN:[email protected] תכנונים לסוכות: וול... סתם להשתעשע עם חבריי החביתות

Retama

New member
חדשה ../images/Emo9.gif

שם: רותם מגורים: חדרה גיל וכיתה: בת 15, כיתה י' פורומים נוספים שאני גולש בתפוז: אממ אביתר בנאי, מכבי צעיר, וקוראת לפעמים באופנה, צמחונות, זכויות בע"ח, רוק ישראלי ועוד ועוד... מייל/ICQ/MSN: יש בכרטיס אישי :) תכנונים לסוכות: טיול של מכבי, חברים, לקרוא, לישון, ושיעורי בית....

Henush Duani

New member
../images/Emo9.gif

שם:חן
מגורים:חסוי
גיל וכיתה:14 ט'.
פורומים נוספים שאני גולש בתפוז:רוני ומיילי סיירוס.
מייל/ICQ/MSN:במסר.
תכנונים לסוכות:אממ לסיים את הש"ב,לטייל..

Efrat K

New member
פגשתי את רוני 5 פעמים../images/Emo6.gif

זה היה ממש הזוי בפעם האחרונה שפגשתי אותה. ומיילי סיירוס חמודה,אבל יש לה מן טון מעצבן בדיבור.

מתפקדת?

שם:לינוי מגורים:אילת גיל וכיתה:12 כיתה ז' פורומים נוספים שאני גולשת בהם בתפוז:ילדים להורים פרודים מייל/מסן/אייסי:חסוי! ץכנונים לסוכות:לצאת עם חברות ולהשתעממם מול הטלוויזיה...

למעלה