שם: שירה טלר מגורים: זכרון יעקב גיל וכיתה: עוד חודש וחצי 17, כיתה י"א פורומים נוספים שאני גולש בתפוז: שביעיסטים, פרוייקט מסלול, שנאיה טוויין, קווין... מייל/ICQ/MSN:[email protected]תכנונים לסוכות: לעבור תאוריה, שעורי בית, סבא וסבתא מאנגליה
שם:רותם מגורים:מרכז גיל וכיתה:14 וחצי כיתה ט' פורומים נוספים שאני גולש בתפוז:רבלדה,אופנה,דוגמנות,מחול,רן דנקר,נינט. מייל/ICQ/MSN:321898057 תכנונים לסוכות לא יודעת חחח
שם:נועה מגורים:מרכז גיל וכיתה:עוד מעט 14 וח' פורומים נוספים שאני גולש בתפוז:יופי וטיפוח אישי זיהוי שירים ומידי פעם צופים מייל/ICQ/MSN: מייל בנתיים ואולי אני יתן אייסיי בהמשך:[email protected] תכנונים לסוכות:אםם להיפגש עם בת דודה שלי שלא ראיתי שנהה =]] קניונים להתכונן למחבנים ולטייל גם בארץ.
מגורים: אשדוד גיל וכיתה: 17, יב'ניקית בהכחשה גמורהD: פורומים נוספים שאני גולש בתפוז: שמיניסטים, בריטני ספירס,אוונסנס,ווית'ין טמפטיישן ולא עולים לי עוד מייל/ICQ/MSN:במסרים, אם אתם כ"ככככ מתעקשים תכנונים לסוכות:לחרופ, בעיקר.חופשה נעימה[:
גיל וכיתה: 16.5 [בינואר 17], י"א פורומים נוספים שאני גולש בתפוז: שביעיסיטים [כרגע אני חסום כי המנהלת, שהיא האקסית שלי, שונאת אותי... אבל בקטנה], לינקין פארק, ועוד כמה כשיוצא. מייל/ICQ/MSN: [email protected] . תכנונים לסוכות: חברים, לישון, ההופעה של נייטוויש [