לא אני עם אורצ'ע:]
B butbut New member 28/8/07 #137 ../images/Emo26.gifה-LOOKALIKE של הארי..אוה-וסיימתי לשים את התמונות.. את כול השאר תוכלו למצוא במייספייס שלי :]] נכון שהוא דומה להארי????????
../images/Emo26.gifה-LOOKALIKE של הארי..אוה-וסיימתי לשים את התמונות.. את כול השאר תוכלו למצוא במייספייס שלי :]] נכון שהוא דומה להארי????????
ד דדפפננהה New member 28/8/07 #139 אהא. אם לא היית אומרת שהוא דומה הייתי מתווכחת איתך שזה הוא ונראה לי שזה עוד עלול לקרות XD
Y Yu vi New member 28/8/07 #151 את לא רצינית../images/Emo2.gif../images/Emo85.gif אבל...מה...אבל ....... הייתי בטוחה שזה הארי !!!! זה מפחידדדדד הם נראים אותו דבר בדיוקקקקקק
את לא רצינית../images/Emo2.gif../images/Emo85.gif אבל...מה...אבל ....... הייתי בטוחה שזה הארי !!!! זה מפחידדדדד הם נראים אותו דבר בדיוקקקקקק
M m i c k e y 15 New member 28/8/07 #168 אמ זה הארי בכבודו ובעצמו! מה אתן קרועות XDD הנה עוד תמונה מהסט הזה XDD
B butbut New member 28/8/07 #189 לא,גם אני הבאתי את התמונה הזאת כשאמרו לי שזה הדומה. אבל הילדה שהביאה את התמונה הקטנה אמרה לי שהוא בלי המשקפיים לא דומה להארי,ושהוא רק התלבש ככה בשביל התמונה. קיצר,זה לא אמרו להיות הוא.
לא,גם אני הבאתי את התמונה הזאת כשאמרו לי שזה הדומה. אבל הילדה שהביאה את התמונה הקטנה אמרה לי שהוא בלי המשקפיים לא דומה להארי,ושהוא רק התלבש ככה בשביל התמונה. קיצר,זה לא אמרו להיות הוא.