סליחות ב
אנשים

LironPoynter

New member
מה?

הוא נראה בדיוק כמוהו, אותו שיער ומשקפיים ושרשראות:O אתן בטוחות שזה לא הוא? לא יודעת, זה לא נשמע לי אמין במיוחדXD הוא בול כמוהו

ברוורר שזה הוא!!

גם ראיתן ב LOOKALIK של כולם שהם דומים, אבל לא בצורה שיכולים להיות התאומים שלהם או משהו כזה... יש לו בוול אותן שרשראות ובול אותו אף ושיער, זה 100% הוא.. אין עוד בנאדם כ"כ מושלם כמו הארי
חחחחח ><

kelly7i

New member
בכחחחחחח שאני יבוא עליך עם נבוט??????

ל-ש-י-ם.[!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!]

butbut

New member
יש לי בעיה עם המילה הספציפית הזאת!

כאילו הכול טוב ויפה,עד שזה מגיע למילה לשים.. למילה הטיפשית וה..ה..ה...העלובה הזאת!!! אני שונאת אותה!!!!!><

kelly7i

New member
אכלית מקודם תפוח,

כדי להעביר את הדחף העזשלי לביסלי בצל, והיה לו טעם של... מיץ תפוחים!=|

Yu vi

New member
../images/Emo207.gifחייבת לפרוק התרגשות.../images/Emo85.gif

אני כ"כ הולכת להישמע עכשיו מפגרת, וחופרת. ><' אבל לאנורא. אתן לא באמת צריכות לקרוא אתזה XD אוקיי אז ככה- בשישי שמו לי סופסוף את החבילה של ערוצי המוזיקה [היטס, MTV2 וכל אלה..], ומאז כל היוםםםםםם אני מעבירה בין הערוצים.. במיוחד MTV2 והיטס .. ואני ממש ממש מחכה שיהיה מקפליי [או מכ"ר
] ואחריי שחיכיתי וחיכיתי היום זה הגיע !!!!!!!!! היה IBO בהיטס ! אז הקליפ התחיל כזה ראו את הבניין ופתאום התחילה מוזיקה והעיינים שלי נפתחו והלב שלי פשוט עצררררררררר
חחחחחחחחחחחחחחחח רעדתי מהתרגשותתתתתתתת
טוב אחריי זה בMTV2 היה ספיישל עם מייכימיקלרומנס , והיה שם שני קליפים של מכ"ר
!! וגם של גרין דיי הנסגדים
. לא מספיק כל זה, קצת אחריי 2 אני קולטת בהיטס קליפ שמתחיל בבית חולים. ואז לא האמנתי שזה קורה לי- PLEASE PLEASE !!!! כלכך התחרפנתי בחדר XDDDD בקיצור[או שלא
], יום מרגש מבחינת קליפים. וזה בטח נשמע דבילי, אבל זה בגלל שאף פעם לא יצא לי לראות את הקליפים האלו בטלוויזיה, ועכשיו זה קרה ועוד באותו יוםםםםםםםםD: וואי ממש ממש סלחו לי על החפירה
.

LironPoynter

New member
חחחחD:

גם אני הייתי בפעם הראשונה שראיתי אותם בהיטס, זה היה טרנסילבניה וחיכיתי לזה שעותXD ואז באותו שבוע היה את הUCAP שלהם אז חברה שלי התייצבה אצלי כל פעם חצי שעה לפניי והיינו צורחות מהתרגשות כל פעם שהתחילD: אין כמו היטס

שוליטה

New member
גם לי קרה משו דומה XD

נדנדתי להורים שלי במשך חודשים להזמין היטס ואז שהם סופסוף הסכימו חרשתי על הערוץ במטרה לראות קליפ של מק. אז איזה יום אחד שהם לא היו בבית ישבתי כל היום מול היטס ואז נשברתי והעברתי ערוץ לשתי שניות ושהחזרתי בדיוק נגמר בייביז קאמינג באק! וממש התעצבנתי.... וכמה ימים אחרי זה עמדתי מול הטלוויזיה ואכלתי גלידה ואז אני קולטת בית חולים, ואני שואלת את עצמי: מי עושה קליפ בבית חולים?, (לא חשבתי שזה היה פליז פליז כי כבר איבדתי תקווה) אבל זה כן היה פליז פליז! התחלתי לקפוץ ולצרוח כמו משוגעת והפלתי את הכפית מהפה (וכמעט גם את הקופסא של הגלידה) ואחרי זה אמרתי לחברה שלי שבחיים לא שמחתי כל כך לראות את דני בבגדי נשים עם שפם... סליחה על החפירה הייתי חייבת לכתוב את הסיפור המלא כי אף אחד לא מוכן לשמוע אותו... אז לא הייתם חייבות P=

Yu vi

New member
חחחחחחחחח../images/Emo85.gif

גמני נדנדתי להורים הרבה זמן אבל כל פעם הם שכחו עד שאמרתי שלא אכפת לי כל אני כל היום מציקה לאימאשלי עלזה.. ובסוף עשו לי =-] ועכשיו אני אמשיך לחרוש על היטס כי אני רוצה לראות את טרנסילבניה
[או כל קליפ אחר שייבחרו לשיםXD אני פשוט מטורפת על טרנסילבניה]

אוי איזה כיף לך!!!../images/Emo2.gif

גם אני רוצה MTV2 אההה גם אני הייתי מתרגשת אם הייתי במקומך!!!

McFly rullz

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo12.gifכנסווו דחוווווף!

דיפדפתי להנאתי ביומן שלי [הלא יפה] וחיפשתי כמובן את תאריך היומולדת של דאגי. ראיתי את ה-30 בנובמבר ואמרתי בטח יהיה עכשיו את תאריך ה-31 והפלא ופלא!
הגיע ה-1 בדצמבר!!!!>< מישו מוכן להגיד לי מה הולך פה?! אין לדאגי יומולדת?!?!?!
הסבר.><

../images/Emo54.gifאיזה מוכשרת... ><

דאגסטר נולד ב-30 בנובמבר, לא ב-31. אין 31 ימים בנובמבר! ואיך אני יודעת? כי אני נולדתי פאקינג 4 ימים אחריו, ואני נולדתי ב-4 בדצמבר! וזהו.
עזרתי לך?

למעלה