חהחהחה אני נוסעת להופעה XDDDD
M McSon of Busted New member 28/8/07 #190 אז זה לא מצחיק ואני שונאת אותך. ../images/Emo69.gif פהאההאהאה! איזה כיפ לך. *נראלי שהוספתי אותך במייספייס*
אז זה לא מצחיק ואני שונאת אותך. ../images/Emo69.gif פהאההאהאה! איזה כיפ לך. *נראלי שהוספתי אותך במייספייס*
J JuSt My LuCk New member 29/8/07 #226 חחחח ../images/Emo3.gif כן באמת נראה לי שהסופת אותי ../images/Emo3.gif
L LironPoynter New member 28/8/07 #198 חה,גמני נוסעת בחנוכה להופעה. באיזה תאריך את נוסעת? אני ב6 לדצמבר.<:
J JuSt My LuCk New member 29/8/07 #227 באמת!?!?!?!?1 ../images/Emo2.gif גם אני !!! ../images/Emo6.gif
M McFly rullz New member 26/8/07 #4 דיייייייי מאז המפגש פורום- הפורום מת! אני זוכרת שהוא היה מוצףףףףףףףףףףףףףףף איפה זה נעלם?!?!!? קדימה בנווות להציף את הפורום חזרהההה רק אני מרגישה את זה?
דיייייייי מאז המפגש פורום- הפורום מת! אני זוכרת שהוא היה מוצףףףףףףףףףףףףףףף איפה זה נעלם?!?!!? קדימה בנווות להציף את הפורום חזרהההה רק אני מרגישה את זה?
L lilosh1212 New member 26/8/07 #6 ../images/Emo45.gif שמתי לב!!! הוא בהחלט מת!!! בנות... להתחיל להציףףףףף
B Bleed for Me New member 26/8/07 #11 זה תמיד ככה בתקופה לפני חזרה ללימודים.. וזה בעיקר כי אין עידכונים מיוחדים על מקפליי כרגע (אני מתכוונת סרטונים מהופעות וכאלה)..נקווה שבספטמבר יהיה משהו חדש..
זה תמיד ככה בתקופה לפני חזרה ללימודים.. וזה בעיקר כי אין עידכונים מיוחדים על מקפליי כרגע (אני מתכוונת סרטונים מהופעות וכאלה)..נקווה שבספטמבר יהיה משהו חדש..
J JuSt My LuCk New member 26/8/07 #15 ../images/Emo207.gif גיליתי משו ../images/Emo2.gif טום פלטצ'ר הוא אחד הבני אדם הכי סקסים בעולם (אחרי דני XDD) הוא פשוט כל כך .... מדהים!!! עכשיו (וגם פעם הוא היה מדהים בדרך מיוחד משלו) והוא גם לא מזייף בכלל!!!!! בדיסק הראשון שלהם הוא זייף ובשני היו לו כמה קטעים ועכשיו הוא לא מזייף בגרוש!!!! בנאדם אתה מקסים!!!!ומוכשר!!! ומדהים!!!
../images/Emo207.gif גיליתי משו ../images/Emo2.gif טום פלטצ'ר הוא אחד הבני אדם הכי סקסים בעולם (אחרי דני XDD) הוא פשוט כל כך .... מדהים!!! עכשיו (וגם פעם הוא היה מדהים בדרך מיוחד משלו) והוא גם לא מזייף בכלל!!!!! בדיסק הראשון שלהם הוא זייף ובשני היו לו כמה קטעים ועכשיו הוא לא מזייף בגרוש!!!! בנאדם אתה מקסים!!!!ומוכשר!!! ומדהים!!!