סליחות ב
אנשים

JuSt My LuCk

New member
לא נכון! (טוב אולי כן ../images/Emo3.gif) אבל-

מה שאני מנסה להגיד זה שהבנאדם פשוט סקסי!!! חחחחחחחחחחחחח

1AnastaciA1

New member
לא!לא!לא!

הסדר שלך לא נכון XDDDDDDD זה: טום, דאגי, דני, הארי! XD סתםסתם כל אחת והסדר שלה
אע ולגבי מה שאמרת על טוס -> צודקת לגמרייD:

m i c k e y 15

New member
לאלא..זה דני,דאגי,הארי../images/Emo11.gif טום..נו אולי

טוב לפני הארי..לודעת XD

roni poynter

New member
מה פתאום..זה בכלל דאגי דני הארי וטום

אבל כל אחת והסדר שלההההה שלה לה לה לה לה לה ((((זה מן הדד שכזה))))

Sivan McFLY

New member
לאלא זה: דני,דאגי,טום והארי!!!../images/Emo11.gif

למרות שטום והארי מתחלפים אצלי כל הזמן.. ><

sweet shir

New member
ממ זה טום-הארי-דאגי-דני XD

אני צריכה באמת להחליף את החתימה שלי, אבל אין לי זין. XD

Yu vi

New member
רק עכשיו גילית אתזה?!../images/Emo2.gif../images/Emo85.gif

טום .. הוא .. הוא .. הוא .. מושלם*נמסה*
D:::

m i c k e y 15

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo207.gifחזרתייייייי../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

אוקיי למי שלא יודעת...כמו דניאל XD אני הייתי באילת..באותו יום שחזרנו מהמפגש נסעתי ולא היה לי זמן להודיע כי חזרתי באיזה 10 הביתה אחרי שהרכבת התעקבה וזה מלא זמן..ואז כשחזרתי הייתי צריכה מהר מהר להתארגן כי ב-11 ורבע הרכבת יצאה.. ואני כ"כ שמחה שחזרתייי כי כי אני עכשיו התעדכנתי בהכלל והשירים מדהימים ואני שמחה
ועכשיו על אילת
הגענו באיזה 5 בבוקר אחרי נסיעה של 5 וחצי שעות
לא ממש הצלחתי לישון וזה..גם בגלל שלא נוח וגם היו מלא חתיכים באוטובוס וזה ואממ..דיברתי איתם
חהחהחהחה אז הגענו וישר הלכנו לישון..בבוקר הלכנו לבריכה וזה היה ממש כיףף..כמה בריכות יש שםםםם ...הייתי בקלאב הוטל ד"א ואז הלכתי לג'קוזי עם כמה בנים וזה...היה סבבה
קיצר היו באילת מלאמלאמלאמלאמלאמלא חתיכיםםםםםםםםםםם
זה פשוט מקום לתפוס בו חבר..למרות שלא יצא לי חח והיו שמה גם מלאמלאמלאמלאאאאאא צרפתים!!! כמהההה צרפתים יכולים להיות...מלא..והם ישבו מאוחר בלילה מול המרפסת שלנו ושיחקו להם פוקר בשלושה קבוצות..וכמה דיבורים והשפה הזאת כ"כ מהירה
ובערב מתי שהגענו הייתה הצגה של להקת המלון על שירים של אייל גולן..כל השירים שלו..יעני מחזמר חח היה ממש יפה יש לי וידאו משם..הרבה וידאו אבל רק של השירים חח אמא צילמה
ביום השני גם היינו בבריכה בבוקר ובערב הלכנו לטיילת..וקניתי כמה דברים..בעיקר צמידים והרבה גלידות כי היה כ"כ חם! והיה ממש יפההה כל המלונות ממש כמו לאס וגאס..חח נו אני חופרת אבל זאת פעם ראשונה שלי שם אז תסבלו בשקט
ביום השלישי יום שבת היינו בבוקר ישנו עד איזה 12 ואז ירדנו לבריכה..היינו מלא זמן..ואז נסענו להסתובב בעיר.. והיה ממש יפה חח שוב...וממש חם..הלכנו אח"כ לים..איזה יםםם
לא כמו פה..מזוהם..מגעיל..אצות
אלא נקי....כחול-ירוק...קר.. ובערב בערך בשמונה אני ואח שלי הלכנו לעיר המלכיםםם
היה ממש ממש כיף! חשבתי שיהיה יותר אבל חח אבל היו שמה מפלי שלמה..זה היה מגניבבבב...היו כאלה נפילות כאלה עם הסירה..כמה צרחתיי חחח זה מפחיד ואז הלכנו לתלת מימד..בסרט..זה ממש מגניב על התלת מימד הזה..כאילו זה ממש מול העיניים, מרגישים כאילו אפשר לגעת.. המשקפיים היו קצת מעצבנות XD ואז..הגיע יום ראשון....יצאנו ב-12 וחצי מהמרכזית של אילת..וחזרנו ב-7 ועשרה ככה...והנה אני פה..התגעגעתתייי
נוראאאא אבל נוראאאא
ובקשר למפגש....רציתי לומר..שהיה לי ממש כיף לראות את כולן!! ואני מצטערת שהייתי צריכה ללכת מוקדם..הייתי נשארת אתן יודעות
ואור קראתי את החפירה שכתבת ואני חולה עליךךךךך
XDD היה מצחיקק וראיתי את התמונות..רק שלי יצאו מזעזעות..כןכן..אל תכחישו אפילו
XD אז מלכה
מי שקראה הכל
! XD ד"א רציתי להוסיף תמונה אבל בדיוק נגמרה הבטריה אז מחר אני מקווה

baril

New member
../images/Emo119.gif|טיייפ|אני מלכה ../images/Emo9.gif

יו היינו ביחד באילת O: שמחה שנהנית ^___^

DoLi it is Me

New member
אין על אילת ../images/Emo47.gif

הים
רק לשם אני באה כ היום אני בים שם [חוץ מהצהריים כמובן] איי חולע על אילת
שמחה שנהנת

butbut

New member
ואיי נשמע שנהנת רצח ^^

אני סומכת עלייך שתתעדכני בכול מה שעבר על הפורום בזמן שלא היית כאן. XD

MoVe AlOnG

New member
שמחה שנהנית ../images/Emo24.gif

וויייפיייי דדדווווו חזרת!!!!!! שמחה שנהנית כל כך הרבה,ויצא לך לראות הרבה חתיכים!!!!!!!!!!!!!! התגעגענו מאוד

למעלה