הגיע הזמן להתחדש (ולהתייפות)

meital G

New member
מדובר בסקין מלא

מלבד תמונת ההדר הסקין יהיה לבן נקי. אפשרויות עיצוב גמישות יותר יהיה בבלוגיה החדשה. עוד בימינו.
 

suki da yo

New member
אז לא התלהבתי

סתם תמונה בהדר, אבל שאר העיצוב יהיה משעמם. אני בעד אפשרות לשחק עם ההדר, אבל אם הסקין מתחת יהיה סתם לבן משעמם חבל. אפשר היה שהסקין יהיה קשור לתמונה, לא?
 

gils33

New member
נראה מצויין../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

מתי עולה לאוויר? מתי ניתן לראותם בבלוג?
 

meital G

New member
איזה סקינים בעיקר אהבת?

חלקם יעלו כבר בשבוע הבא,בהתבסס בין השאר על התגובות שלכם.
 

gils33

New member
חמש ושש

שאלתי האם יהיה גם משהו שיסמל משפחתיות או שילוב של הכל ביחד. בישול משפחה אקטואליה
 

meital G

New member
לקראת סוף השבוע

(או תחילת שבוע הבא
) נעלה פרוייקט חדש בו תוזמנו לעלות הצעות לסקינים משלכם - מהם נבחר מספר סקינים שיתווספו למאגר! בנוסף לכך בבלוגיה החדשה (אחרי החגים, או אחרי 2012
) תהיה לכל בלוגר אפשרות לעלות באנר אישי לבלוג שלו. חברים, זו רק המנה הראשונה!
 

גנגי

New member
אבל לי יש סקין משלי, למשל,

וזה בכלל לא עניין מסובך. למה שלא כל גולש יעלה סקין פרטי משלו?
 

Bezalel P

New member
כל אחד יכול להעלות רקע אישי

אבל יש גולשים שמעדיפים להשתמש בתבניות מוכנות כי זה יותר זמין, מהיר ונוח.
 
בעניין הבלוגיה החדשה...

בעיני לפחות זה כבר לא מצחיק. אני יודעת שאת רק הגעת, אבל כבר (שנים?) מדברים על הבלוגיה החדשה, מבלי לתת תאריך יעד. כך לא מנהלים פרוייקטים בשום מקום אחר. יש המון תקלות ודברים לא מתפקדים, שלעניות דעתי דורשים התייחסות לפני שמוסיפים סקינים. הפניות לרשומות (טראקבאקס) שכחו כבר ממתי אינן פועלות. אנחנו מדברים פה על פונקציונאליות בסיסית בעידן ווב 2.0. רחבת אפשרויות העיצוב של הבלוגים לדעתי חשובה בהרבה מהוספת סקינים. ואני מסכימה עם סוקי שהדר עם תוספת לבנה הוא לא בדיוק מה שאדם מצפה לו כשהוא חושב על סקין. אולי עברתי את הגיל, ואת ההתלהבות מ"יאו יש לי בלוג ואני יכול לכתוב תוכן בנט" כבר לפני עשור פלוס אם לא שניים, אבל אני הייתי מצפה שפונקציונאליות תתווסף, על פני יפיוף של דברים שאינם משמעותיים. הוספת אפשרויות עיצוב הינה יפיוף רלוונטי, בעוד סקין הוא באמת משהו חסר כל תוחלת בעיני. בנוסף המבחר הקטן לא באמת מאפשר ייחודיות גם למי שכן מעוניין בכך. כל עשרות בלוגי המתכונים והבישול בפרדס יכילו אחד משני סקינים. איך זה בדיוק יתרום לייחודיות שלהם? וראיתי שכתבת שזו המנה הראשונה. תוספת של עוד 10-15 סקינים לא נראה תשנה משהו משמעותי.
 

meital G

New member
גם בעיניי זה לא מצחיק

ומבט לאחור זה אכן לא נושא שראוי שאני אתבדח אליו. אני יודעת ש"כבר שנים" מדברים על הבלוגיה החדשה וגם בעיניי מזמן זה היה אמור לקרות, ולכן אני מבינה את התסכול וגם הבאסה. אני שותפה מלאה להם. אני מאוד לא רוצה לצאת בהצהרות, משום שלמדתי על בשרי שמרפי מאוד אוהב להאזין לי. אני יכולה רק להגיד שכיום עובדים על הנושא ברצינות מיטב המתכנתים שלנו. הם קיבלו לו"ז והנחיות נורא מסודרות. גם אני וגם בצלאל עוקבים אחרי התהליך מקרוב קרוב - זה סוף סוף הולך לקרות. אני מבטיחה לעדכן ולשתף בתהליך בימים ובשבועות הקרובים.
 

Bezalel P

New member
בהמשך נסביר בדיוק איך זה יעבוד

עדכונים יפורסמו כרגיל, בבלוג הבית.
 
למעלה