בעניין הבלוגיה החדשה...
בעיני לפחות זה כבר לא מצחיק. אני יודעת שאת רק הגעת, אבל כבר (שנים?) מדברים על הבלוגיה החדשה, מבלי לתת תאריך יעד. כך לא מנהלים פרוייקטים בשום מקום אחר. יש המון תקלות ודברים לא מתפקדים, שלעניות דעתי דורשים התייחסות לפני שמוסיפים סקינים. הפניות לרשומות (טראקבאקס) שכחו כבר ממתי אינן פועלות. אנחנו מדברים פה על פונקציונאליות בסיסית בעידן ווב 2.0. רחבת אפשרויות העיצוב של הבלוגים לדעתי חשובה בהרבה מהוספת סקינים. ואני מסכימה עם סוקי שהדר עם תוספת לבנה הוא לא בדיוק מה שאדם מצפה לו כשהוא חושב על סקין. אולי עברתי את הגיל, ואת ההתלהבות מ"יאו יש לי בלוג ואני יכול לכתוב תוכן בנט" כבר לפני עשור פלוס אם לא שניים, אבל אני הייתי מצפה שפונקציונאליות תתווסף, על פני יפיוף של דברים שאינם משמעותיים. הוספת אפשרויות עיצוב הינה יפיוף רלוונטי, בעוד סקין הוא באמת משהו חסר כל תוחלת בעיני. בנוסף המבחר הקטן לא באמת מאפשר ייחודיות גם למי שכן מעוניין בכך. כל עשרות בלוגי המתכונים והבישול בפרדס יכילו אחד משני סקינים. איך זה בדיוק יתרום לייחודיות שלהם? וראיתי שכתבת שזו המנה הראשונה. תוספת של עוד 10-15 סקינים לא נראה תשנה משהו משמעותי.