הגיע הזמן להתחדש (ולהתייפות)

Oblivia

New member
כל הכבוד על היוזמה

לאפשר לגולשים לעצב סקינים בעצמם (בתקוה שתאפשרו לנו גם לבחור אותם). אני מסכימה עם מה שאמרו לפני שזה דיי מחטיא את המטרה כשיתר הסקין נותר לבן, אבל הרחבת המאגר הקיים זו גם התקדמות. לגבי הסקינים שעלו, אני חייבת להגיד שלא התלהבתי מאף אחד, מה גם שאיכות הצילום נורא ירודה (אימג' בנק או דיגיטלית פושטית?). הייתי שמחה לראות יותר סקינים אבסטרקטיים / מצויירים ופחות צילומי אילוסטרציות (מתכונים, זוגיות וכדומה). אובליביה

LeAnnDylan

Well-known member
לא באמת מתפעלת את הבלוג שלי

אז אולי אין לי זכות להגיב אבל בעיניי 4,5 ו-6 הכי מוצלחים :)

עכשיו שמתי לב שההודעה שלי

נשלחה ללא תוכן. בכל אופן, יוזמה מבורכת, אך איני בטוחה שיעילה לי אישית (כמו לרבים, מפריע לי ששאר הבלוג יהיה חייב להיות לבן לגמרי). אבל סקין 6 היה המעניין ביותר לדעתי.

sick of it

New member
חביב.

לא יותר. אני מצטרף לדבריה של Oblivia. גם אני הייתי שמח לראות סקינים אבסטרקטיים או מצויירים, משהו "חי" יותר ולא תמונות שנראות כאילו צולמו בהיסח דעת, בלשון המעטה. אבל בכל זאת, יוזמה מבורכת בהחלט.

קודם כל מיטל הרשי לי לומר לך שאני שמחה שאת

אתנו. אני מכירה אותך מהימים שהיית מנש"ית שלי בהיותי מנהלת פורום ואני מכירה ביכולותיך האדירים . אני רואה את מה שאת עושה ומיותר לומר שבזכותך ובזכות בצלאל אני בחזרה כאן, כשכבר הייתי עם רגל ושלושה רבעים בחוץ. וכעת לשאלתך - יש כמה עיצובים שאני אוהבת וברור שבגלל אופיו של בלוגי אני מתחברת יותר לעיצובים מתחום האוכל. בכל מקרה אני חושבת שאלך על עיצוב משלי (יש לי מעצבת גרפית בוגרת בצלאל שדיברתי אתה אתמול וקרוב לוודאי שהיא תעזור לי לעצב לי הדר משלי, אני רק אזדקק להדרכה טכנית מכם על איך שותלים את זה בבלוג וכו'). אני רק רוצה לברך אתכם על כל הצעדים שאתם עושים כדי לייפות את הבלוגיה, כל הכבוד.

לא תהיה בעתיד הנראה לעין אפשרות כזו!

יפיופה, נאמר שגולשםי יוכלו להעלות הצעות משלהם, שמהן יבחרו סקינים שיהיו נגישים לכולם! ושמתישהו (עם התוספת הלא מצחיקה אותי לפחות של אחרי החגים או ב2012) תהיה אפשרות גם לכל בלוגר להגדיר את העיצובים הייחודיים שלו. כרגע את יכולה רק להשתמש באפשוריות עיצוב תמונת הרקע והתמונה בצד הבלוג שלך. זה לא ישתנה בקרוב...

ב2012 העולם לא מתמוגג?

איפה לעשות על זה רשומה קומית; מה יבוא קודם? העיצובים או הבלוגיה החדשה?

אופס, זה כתוב רע, אז ננסח מחדש

כותרת - ב2012 העולם לא מתמוגג? ואז בתוכן - אפשר לעשות על זה רשומה קומית; מה יבוא קודם? סוף העולם או הבלוגיה החדשה?

mygodsing

New member
יוזמה מבורכת אבל...

הרעיון לשפר ולהוסיף הוא מעולה ואני בהחלט שמח על כך אבל אישית לא התחברתי לאף אחד מהעיצובים, אשמח יותר אם תהיה לי את האופציה להעלות משהו אישי משלי לבלוג שלי. דבר נוסף, במידה ולא, הייתי שמח לראות אופציה לעיצוב כולל לבלוג ולא רק האדר, כששאר הבלוג לבן ריק. ובמידה ואני רוצה להעלות סקין משלי, איך עושים זאת ומה המידות שצריך להאדר ומה משקל הקובץ?

meital G

New member
בימים הקרובים תהיה לך אפשרות להציע סקינים

תתחיל להתכונן. אני אבחן באופן ספציפי מה העלית.:) בנוגע למידות ומשקל- אני רוצה לבדוק בוודאות,כדי לא להטעות...

mygodsing

New member
בלי לאיים :)

את מוזמנת בכיף לבדוק :) מחכה לעדכונים בנושא

הרעיון נהדר

אבל הסקינים פשוט לא מעניינים בעיני, לא הייתי מאמצת אף אחד מהם.

wranger

New member
איך עושים סקין משלי אני רוצה סקין משלי!!!!11

סתם. לא השתגעתי על אף אחד מהסקינים, ואם תעמידו אותי כנגד הקיר ותאיימו עלי עם קלטת של המיטב של ניסים גרמה אני איאלץ לבחור ב2,3,4. גם אני הייתי רוצה לראות קצת יותר סקינים שאינם לבנים לחלוטין, לראות קצת יותר דוגמאות לheaderים יותר מצוירים ולא תמונות, ואולי אפשרות להתאמה אישית של משהו קיים - למשל, איזשהו פיצ'ר שיאפשר לקחת משהו מהדברים שהעלית כאן ולהוסיף לו את שם הבלוג, נניח. אבל אני חש פה ברוח נעימה של ציפיה, אז אני אמתין בסבלנות לבאות. נדמה לי שההמתנה תשתלם בקרוב, אה?

meital G

New member
קרוב רחוק

אין קיר, אין איומים ובטח שאין ניסים!!! ו... כן כן. בקרוב מאוד:) מבטיחה

למעלה