הגיע הזמן להתחדש (ולהתייפות)

גנגי

New member
מעלים תמונה

ועושים סקין פרטי. לי יש כזה כבר שנתיים או יותר, החלפתי לפחות שלוש פעמים ותמיד הוא פרטי שלי.

לימיצ

New member
סורי אבל זה טעות לקרוא לזה סקין

זה באנר ותו לא. סקין זה משהו שעוטף דף שלם/מוצר שלם/איך שלא תקראו לזה. זה מעטפת. ומה שהעליתם כאן הוא באנר. אנא דייקו. מחכה לאופציה לסקין.

michal sho

New member
האמת ?! לא ממש התלהבתי

נראה לי שאני מצטרפת לרשימת ההמתנה

coolstar26

New member
הסקינים יפים אך יש לי הצעה...

חבל שאין אפשרות לעצב את הרקע של קוביות התוכן עצמן ולבחור צבע מטבלת צבעים כמו שיש אפשרות לבחור צבע מסוים לכותרות וכו'. הסקינים החדשים מאד יפים, אך אם הרקע עצמו יהיה לבן כמו שכבר אמרו כאן מעלי זה מאד סתמי ורק התמונה למעלה מגוונת...אפשרות בחירה יותר חופשית ופרטנית לקוביות התוכן וכו' לדעתי הייתה יכולה לשפר את מראה הסקינים באופן ניכר.....

my world 88

New member
האם אפשר לשלב סקין ביחד עם רקע אחר?

לדוגמה, אופציה 5 ביחד עם רקע טביעות כף היד של הכלבים בגווני הכחול? תודה על החידושים ומזל טוב!

Bezalel P

New member
כן.

לאחר בחירת הסקין אפשר לשנות אלמנטים ספציפיים בתוכו בעזרת האפשרויות הקיימות במסך העיצוב.

Bezalel P

New member
תוספת - כך ייראה לדוגמה הסקין המלא

שימו לב - זוהי סקיצה לצורך הדגמה בלבד, והעיצוב עדיין לא סופי

my world 88

New member
יפהפה! אהבתי!../images/Emo45.gif

כל הכבוד
ותודה על התגובה לשאלה למעלה.

suki da yo

New member
תסלח לי מאוד, בצי

עדיף היה שלא הייתם מציעים את ה"סקינים" האלה. זה ממש לעג לרש.

Ronit FL

New member
דווקא מצא חן בעיני

הרעיון עצמו, השינוי הקרב ובא וכי נאמר שמי שירצה לעצב לעצמו סקין, זה יהיה אפשרי. אני בדעתך לגבי הסקינים עצמם, אך כעת משראיתי איך זה עומד להראות, זה נראה דווקא אחלה (לא האפשרויות שניתנו, המראה הדנדש). האמת, שהבלוגים, כפי שהם נראים עכשיו נוראיים בעיני.

Ronit FL

New member
התבלבלת.

אני מתבכיינת לגבי התוסף הנאלח של הפייסבוק. אנא ממך, הצטרך לגעיותיי בנושא.

פנומן 72

New member
האמת ? לא ממש שמתי לב לתוסף הזה ...

ועוד האמת ? זה לא כל כך מפריע לי.

Bezalel P

New member
למה? זה לא בא במקום דברים חדשים

אפשרויות עיצוב נוספות יגיעו בהמשך הדרך. זה לא אומר שאי אפשר להגדיל את מאגר העיצובים הקיים בינתיים.

suki da yo

New member
כי העיצוב הזה ממש מביך בעיני

זה נראה כמו התבניות עיצוב הממש ישנות שהיו פעם.

ב-7 אותיות: HTML CSS

לא צריך סקינים. תאפשרו לכל אחד לטעון תבנית עיצוב מותאמת אישית שאפשר לערוך בה את הקוד, כמו בבלוגים של blogger.

Bezalel P

New member
בוודאי שצריך סקינים

לא כל גולש יודע, יכול או מעוניין להתעסק עם HTML ו- CSS.

wranger

New member
אני לא מעוניין להתעסק עם CSS

אבל זה כי CSS הוא קיצור שדה התעופה של קראקס, ונצואלה, והם מאבדים שם מזוודות שזה משהו משהו.

למעלה