אירוח כברה קאסי בפורום

willo1

New member
../images/Emo41.gifשירשור שאלות לכברה קסאי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

האירוע שחיכינו לו הגיע
עוד יומיים בדיוק תתארח כאן כברה קסאי, אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם

כמה שאלות לכברה!

איזה שיר של עידן את אוהבת? בת כמה את? האם את ווגדרס אבי וואסה ,ידידים? ואיזה יחודיות ,יש במוזיקה של עידן, לדעתך? ומהן התוכניות שלך לעתיד ,חוץ מזה שאת מופיעה עם הפרוייקט?

כברה !!!!

קודם כל אני רוצה שתדעי שאני מאוד מאוד מאוד אוהב אותך את כריזמטית,יפה אמיתית ומוכשרת והשאלות: - מתי את מתכננת להתחיל עם קריירת סולו ולהוציא דיסק משלך ??! - כמה זמן לקח לך לצלם את הקליפ "למילים יפות מאלה" ומה הרעיון בו ? ושל מי ? - איך את מסכמת את התקופה שלך בכוכב נולד ? - יש לך חבר ?

תודה רבה../images/Emo20.gif

כשאני אהיה בשלה אני ארצה להוציא דיסק משלי, מקווה שזה יקרה בעתיד הקרוב. לקח לנו יום שלם לצלם את הקליפ, זה היה מעייף אך מהנה מאוד. בקליפ רואים ריקוד טנגו זוגי, שמשקף קונפליקט פנימי. הרעיון הוא של צחי, במאי הקליפ. לגבי כוכב נולד- היתה תקופה מדהימה, מרתקת, כיפית וגם תמימה... יש לי חבר

תשובות למוזיקאית15

אני אוהבת את כל השירים, במיוחד את שושנים עצובות. אני בת 22 אני ואבי ידידים מאוד טובים. לדעתי הייחודיות במוזיקה של עידן היא השילוב של הסגנונות, הקולות, המוזיקה הישראלית של שנות האלפיים. לגבי התוכניות לעתיד- אני רוצה להיות מאושרת ובריאה, ולפתח את עצמי בתחום המוזיקה, שירה, משחק והבמה.

Saffron

New member
שאלות לכברה: ../images/Emo29.gif

1. מהו השיר האהוב עלייך של הפרויקט? 2. איזו מוזיקה את אוהבת לשמוע?

היי ../images/Emo29.gif

על השאלה הראשונה כבר עניתי
אני אוהבת לשמוע מבנזין ל-boy2man ועד למרסדס סוסה, R&B, מוזיקת סול ועוד ועוד...

שאלה לכברה../images/Emo56.gif

ראיתי אותך לפני כמה חודשים לגלי עטרי(אותה אני מאוד אוהב) האם את מגדירה את עצמך כמעריצה שלה? האם את מושפעת ממנה? ובכלל אילו זמרים/ות ישראלים את אוהבת?

ולנטינו ולנטינו...

אני מאוד מעריכה את גלי בתור זמרת. אני אוהבת את אחינועם ניני, שלום חנוך, אריק איינשטיין, גזוז, כוורת, יהודה פוליקר, ועוד רבים וטובים.

לכברה המקסימההה

שלום כברה רציתי להגיד לך שאתה פשוט מקסימה ההיתי בהופעה של הפרוייקט בנצרת עילית ונתת הופעה פשוט מדימה את ועידן וכולם פשוט מוכשרים. רציתי לדעת האם יהיו לכם עוד הופעות בצפון???? אוהבת המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

פנינית המקסימה

תודה רבה, גם את היית מדהימה בתור קהל. הופעה בצפון ממש בקרוב- ביום שישי הזה בשעה 22:00! הופעה בבית גבריאל, בעמק הירדן במסגרת פסטיבל צמח. אורחת מיוחדת: שושנה דמארי.

בר2י

New member
כברה-בקשר להופעות

יש לכם הופעות בירושלים בחודשיים הקרובים? ועוד משהו- את שרה מדהים..בהצלחה בהמשך (מקווה שגם בקריירת סולו) מיכל

כברה !!!!

מתה על הקול שלך, עוד בכוכב נולד הייתי בעדך חח
1) האם את מרגישה שההשתתפות בכוכב נולד תרמה לך משהו ? 2) על מה בעצם מדבר השיר מילים יפות מאלה ? 3) האם את מתכוונת לפתח קריירת סולו ? זהו בנתיים

גם אני בעדך../images/Emo45.gif

ההשתתפות בכוכב נולד תרמה בעיקר לחשיפה הטלוויזיונית שאנשים בארץ נלחמים עליה רבות. ובעיקר זו היתה חוויה והרפתקה. בקצרה, השיר "מילים יפות מאלה" מדבר על הקונפליקט של בחורה בקשר לחבר שלה, והשורה התחתונה היא שלא משנה מה, היא עדיין אוהבת אותו. לגבי קריירת סולו- התשובה היא כן.

yinnon2

New member
שלום כברה!

אני אישית חייב להודות שלא היית מהפייבוריטים שלי בכוכב נולד...אבל לאחר שדיי התמכרתי ל "מלים יפות מאלה" אני מעריך אותך מאוד..
אז לשאלות:
את חושבת שכוכב נולד עזר לך או שהחיבור עם עידן היה מצליח גם בלעדיו?
מה את חושבת על עידן מעבר למוזיקאי מדהים?(בתור בנאדם) איך זה לעבוד איתו?
איך זה לשמוע את עצמך ברדיו בערך כל 2 דקות?
מה את חושבת על ינעם כביר?את בקשר איתו?(הוא פשוט היה הפייבויט שלי מהעונה הראשונה בצוותא עם שירי והוא זמר ע-נ-ק לפי דעתי). אם את בקשר איתו--איך אפשר ליצור איתו קשר?
שירי או נינט?
שי גבסו או מורן גמליאל? תודה

למעלה