אירוח כברה קאסי בפורום

שלום כברה יקרה.

קודם כל את זמרת עם קול מאוד מרגש וחודר ללב,השיר הנוחכי "מילים יפות מאלו" שיר שהולך חזק אצלי במערכת שנית כל , רציתי לדעת אם עדיין בקשר עם נינט טייב והאם את חושבת שבעתיד יהיה שיתוף פעולה מוזיקלי בינך לבינה. תודה, קקטוס.

FunkyGiraffe

New member
שאלות לכברה

איך היה לעבוד עם ליאורה יצחק? הגעתם אלייה דרך השירים עם הדג נחש? ואפרופו הדג נחש - מה דעתך עליהם? תודה ויום טוב עידו

תשובות

עם ליאורה נפגשתי למעשה בקליפ. את השיר הקלטנו בנפרד. עידן בקשר איתה הרבה שנים. הדג נחש מפציצים!

MTV100

New member
כברה היית מוכנה להשתתף באירויזיון

2006 ? או לפחות הפרויקט של עידן רייכל ?

לכברה קסאי

נכון בקליפ יש הרבה כתום סדינים כתומים בגדים כתומים אוהלים כתומים וסרט קטנטן תלוי תגידי את נגד ההתנתקות או שסתם את אוהבת כתום???

לסיכום, תודה רבה לכולם../images/Emo24.gif

נתראה בהופעות
אוהבת אתכם, ותודה רבה על התמיכה!

oren456

New member
גם אני אוהב אותך

תודה ענקית על זה שענית לנו על השאלות , זה מראה כמה את בנאדם מדהים. ואני בטוח שנתראה בהופעות.

willo1

New member
../images/Emo51.gif לכברה המאמית../images/Emo70.gif

המון בהצלחה בהמשך

talc18

New member
קראי שאלה חשובה מאת טל כהן

הייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי שמי טל ואני גם אוהבת לשיר הקול שלך נורא יפה ואני לא זוכרת למה העיפו אותך מכוכב נולד

hili2006

New member
כברה ../images/Emo13.gif

רציתי לשאול. איך בעצם הגעת לפרויקט של עידן רייכל.. מה גרם לך להתחיל לעבוד עם הפרויקט ועם עידן, היו לך לבטים להצטרפות לפרויקט? או שהיה ברור לך שזה הכיוון שלך והנה הגיעה הפריצה

הילי שלום

הפרוייקט של עידן רייכל הגיע אלי, לאחר שיצא התקליט הראשון עידן פנה אלי בהצעה להתחיל לעבוד על המופע, והאמת היא שבפעם הראשונה סרבתי
ואז נפגשנו שוב באקראי- והסכמתי...

oren456

New member
כברה המושלמת שלי!!!!!!!!!!!!!!

רציתי לשאול אותך אם את זוכרת אותי מההופעה שהייתה בפ"ת אני הצטלמתי איתך ועם עידן ואת היית עם חולצה ורודה וחצאית מדהימה ,את בכלל מדהימה. ורציתי לשאול עוד שאלה אחת ,אני מ אוד חושב שאתם מאוד מתאימים לאירוויזיון אני בטוח שאם תלכו אתם תייצגו אותנו בכבוד , מה את חושב על זה שהפרוייקט ילך לאירוויזיון?

למעלה