אירוח כברה קאסי בפורום

Eden171

New member
היי כברה

רציתי להגיד בראש ובראשונה שאת זמרת מדהיממהההה! השאלה שלי היא אם את חושבת שאי פעם תשירי באנגלית?

לכברה המלכה ../images/Emo47.gif

אהלן
אני אוהב אותך עוד מתקופת כוכב נולד, ועוקב אחריך עוד מאז... לפני כשלושה שבועות הייתי בהופעה שלכם עם חבר אחד שלי בפתח תקווה ודיברתי והצטלמתי איתך, אולי את זוכרת...
אז רק שתדעי שאני מאוד מאוד אוהב את הקול שלך, אני חושב שאת מוכשרת בטירוף ואני מאמין שבעתיד תתפרסמי רק יותר
אני מאוד מאוד מקווה שתסכימו להשתתף בקדם אירוויזיון 2006 (אם יציעו לכם
) כי אני מאמין שהסגנון האתני של עידן (+השירה שלך כמובן
) יכולים להביא לנו את הניצחון
שאלות שלי:
את מתכננת לצאת לקריירת סולו?!
האם ציפית להצלחה גדולה כ"כ של מילים יפות מאלה?!
האם מתוכנן המשך שיתוף פעולה שלך עם הפרוייקט גם בעתיד?! ורק שתדעי שהרבה מאוד אנשים מחכים לאלבום אישי שלך, מקווה שזה יקרה באמת בתקופה הקרובה...

למיסטר זנגביל ../images/Emo47.gif

אי אפשר לצפות להצלחה עד שאתה פוגש אותה, וכך גם הרגשתי לגבי "מילים יפות מאלה". שיתוף הפעולה שלי ושל עידן נמשך על הבמה בהופעות. היום (בזריחה), למשל, הופענו במצדה ומחר (14.7) נופיע בניצנים. לגבי האלבום- זה יהיה בעתיד... בקרוב.

טל גבסו

New member
כברה!!

טוב יש לי כמה שאלות... 1. מה דעתך על שי גבסו??? 2. מה התאריך לידה שלך?? 3. אם את רואה כוכב נולד 3 את מי הכי אהבת??

לטל גבסו

שי גבסו מקסים ואני חולה עליו. התאריך לידה שלי הוא 3.8
לא רואה כוכב נולד 3 לצערי...

שלום רב כברה ה-מדהימה!

קודם כל את זמרת עם קול מאוד מרגש וחודר ללב,השיר הנוחכי "מילים יפות מאלו" שיר שהולך חזק אצלי במערכת
שנית כל , רציתי לדעת אם עדיין בקשר עם נינט טייב והאם את חושבת שבעתיד יהיה שיתוף פעולה מוזיקלי בינך לבינה. תודה, קקטוס.

נעמה#

New member
לכברה קסאי

זה די מדהים שבכוכב נולד לא הצלחת ועכשיו את מאוד מצליחה!!!! איך התאוששת מהנפילה בכוכב נולד ואיך בכלל הגעת לשיר עם עידן רייכל??? דרך אגב- את זמרת מדהימה!!!!!!

למעלה