אירוח כברה קאסי בפורום

היי כברה, קוראים לי יוסי ושאלתי היא

האם הפרוייקט של עידן רייכל מתכוון להשתתף בקדם אירוויזון 2006?

oren456

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אתם חייבים להשתתף אתם ההרכב הכי תותח שאני מכיר ,בבקשה לפחות תחשבו על זה , ואולי בסופו של דבר תלכו.

שאלה שחוזרת שוב ושוב

בתחום המוזיקה ובכלל, תמיד יהיו אנשים שינסו להזיק לך ולא בשונה, גם לעידן קרה את אותו הדבר. מתוך 100 אנשים שעידן עבד איתם, היו 2 שלא היו מרוצים ומהשניים הללו נוצר הכלל, אך בסופו של דבר זאת היתה רק כתבה ולא יותר מזה, כי כשזה הגיע למצב של הגשת תביעה, כולם נסוגו לפתע. ואל תאמין לכל מה שכתוב בעיתון...
(לא כולם מלאכים)

גם אני מעריכה אותך

החיבור עם עידן נוצר לפני כוכב נולד. מעבר למוזיקאי מדהים עידן הוא בן אדם מקסים ולכבוד הוא לי לעבוד איתו על אותה במה. האמת שלא כ"כ שמעתי את עצמי ברדיו, אבל זה נשמע לי מגניב
ינעם בחור מקסים, אני מדי פעם בקשר איתו. גם שירי, גם נינט, גם שי וגם גמליאל.

אוםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

קודם כל, שתדעי לך שאת מדהימה! הייתי בהופעה אחת ואת פשוט הקסמת אותי. שרת מדהים וגם ההופעה שלך על הבמה הייתה מדהימה. היה פשוט כיף לראות אותך ולשמוע אותך.
איך העבודה עם עידן?
את עדיין שומרת על קשר עם האנשים מכוכב נולד1?
אם יכולת לבחור אם להחליף עם נינט או להישאר איפה שאת, מה היית בוחרת?

לחייכנית מקסימה

אני עדין שומרת על קשר עם חלק ממתמודדי כוכב נולד 1. לגבי הבחירה בין להחליף את נינט או להשאר איפה שאני- אני מעדיפה להשאר איפה שאני.

אוקיי 2 שאלות.. אחת קצת אישית ../images/Emo13.gif

1. את כ"כ מוכשרת ומצליחה, את מתכוונת להקליט לבד מתישהו? 2. יש לך בת-דודה בשם רחלי? תודה

היי ../images/Emo13.gif

1. כן אני מתכוונת להקליט מתישהו. 2. לא ידוע לי שיש לי בת דודה בשם רחלי
(ואם כן תודיע לי)

ALONR4

New member
כברה ערב טוב!!!

ערב טוב. הזדמן לי להיות בשתי הופעות של הפרויקט , האחרונה בשבוע שעבר באכזיב ורציתי לאמר שמדובר בהופעה פשוט מדהימה .האנרגיות שרצו על הבמה היו מטורפות , הקהל השתולל והיה ממש סבבה... את בפרט נתת פשוט הופעה מחשמלת ו show מטורף... להנות מכל רגע... רציתי לשאול... מהו הטעם המוסיקלי שלך , איזה מוסיקה את שומעת ?

ALONR4

New member
ושאלה נוספת

מאיפה האנרגיות המטורפות האלה בכל הופעה ... בכזה סבוב הופעות אינטנסיבי????? לדעתי זה פשוט מדהים...

אנרגיות מטורפות...

האנרגיות המטורפות האלה הן בעיקר מהקהל, וגם מהאהבה לבמה.

willo1

New member
שאלה ../images/Emo9.gif

כברה,
את עובדת באופן אינטנסיבי עם חברי הפרויקט, פסטיבלים, הופעות ומופעים. זה דורש עבודת צוות טובה. איך האינטראקציה בין חברי הפרויקט לאור העובדה שאתם (כמעט) כל הזמן נמצאים/עובדים יחד.

היי ווילוו

העבודה עם הצוות היא כמעט שלוש שנים. יש לפעמים רגעי משבר, אבל מעבר לזה זה פשוט מדהים. אנחנו כל הזמן לומדים אחד מהשני וגדלים כל הזמן.

RenanaD

New member
שלום כברה ../images/Emo13.gif ../images/Emo131.gif

רבים מאשימים את התוכנית "כוכב נולד" בכך שהיא יוצרת כוכבי-אינסטנט ומדרדרת את מצב המוסיקה בארץ. מה דעתך בנושא, במיוחד לאור העובדה ששם בעצם החלה הפריצה שלך (שלמיטב ידיעתי גם הובילה אותך לשיתוף הפעולה הנוכחי עם עידן רייכל)?

את טועה

עדין רייכל מכיר את כברה כבר יותר מ-6 שנים, ולכן כוכב נולד כלל לא קשור לצירופה של כברה לפרוייקט.

למעלה