בדיקת מערכת

ס ט י י ק

New member
../images/Emo79.gifבדיקת מערכת../images/Emo79.gif

-סליחה על האיחור...לא יוצא לי להיות על המחשב,יונואו-מקלט-
שיר מושמע ברקע?
דיסק בדיסקמן?
דיסק/ים במערכת?
שיר אחרון בMP3?
דיסק אחרון שנקנה?
דיסק נחשק?
שיר דבוק בראש?
הופעה אחרונה שהייתם בה?
השאלה המתחלפת: בלי קשר למוזיקה...מה אתם חושבים על המצב בארץ?[או יותר נכון בצפון]

בלה בלה../images/Emo198.gif

שיר מושמע ברקע?HIM- In Joy And Sorrow דיסק בדיסקמן?נורית גלרון.. אבא שלי:S:S דיסק/ים במערכת? ריקה שיר אחרון בMP3?אין לי דיסק אחרון שנקנה?בהינד טה פרונט-בלאק אייד פיס דיסק נחשק?כל כך הרבה שיר דבוק בראש?מאמינה בך-רוני והצל:S:S הופעה אחרונה שהייתם בה?בית הבובות השאלה המתחלפת: בלי קשר למוזיקה...מה אתם חושבים על המצב בארץ?[או יותר נכון בצפון]סתם כולם עושים מזה ביג דיל. זה בקושי מלחמה.

ס ט י י ק

New member
תגידי לי!?!?!?!?!!?!?

כולם עושים מזה ביג דיל זה בקושי מלחמה!??!?!?! את גרה בצפון וחווה את זה כל יום?!!?!?!?! אה?!?!?!?!? את יושבת רוב שעות היום במקלט ושומעת בומים אחרי בומים ושוב ושוב כל היום?!?!?!?! את ישנה ומה שמעיר אותך זו אזעקה ואת מרגישה שהבניין רועד?!?!?!?!?!?!?! את לא מצליחה להרדם בלילות כי את פוחדת שמשהו יקרה ואת תשני וחס וחלילה תמותי?!?!?!?!?!?!?! לא!! וואי,כמה שאני עצבנית עכשיו.

ס ט י י ק

New member
אעאעאע התפרצתי טו מאצ'

אבל מי שמכיר אותי,יודע שאני בנאדם רגוע ולא מתעצבנת,אם התעצבנתי ככה...זתומרת שזה בצדק. כי אני עדיין רואה בחומרה את מה שהיא אמרה,ואולי הייתי צריכה להגיד יותר ברוגע,אבל זה מה שיצא לי בשניה שקראתי את זה. מצטערת.[ולא אני לא מבקשת סליחה מלעלעלעלעלעלעלעל
]

נכון שאני לא גרה בצפון../images/Emo198.gif

אבל אני גרה די קרוב לחיפה, וגם פה מסוכן להיות. וחוץ מזה גם יש לי משפחה בחיפה. אבל אולי בגלל שאני לא גרה שם אני כותבת ככה. חוץ מזה אני לא נותנת לדבר הזה להרוס לי. אני חושבת שכולם עושים מזה ביג דיל. אבל באמת סליחה שאני לא גרה בצפון ולא מבינה מה הולך שמה ושבשבילי המלחמה זה לא סיפור. אני מצטערת. חוץ מזה אם ככה את מתעצבנת אז טוב שאת לא שומעת תגובות של אנשים אחרים פה.

אפרת P

New member
נמנמ../images/Emo112.gif

את לא גרה קרוב לחיפה. אני גרה יותר קרוב ממך ועדיין אפילו לא מריחים פה קטיושות זה לא יפה לזלזל ככה עינב..

../images/Emo121.gifאת גרה בצורן!!

זה ממש לא קרוב! זה איזה שעה נסיעה מזכרון ולזכרון עוד לא מגיע!

אני יודעת שאני גרה בצורן../images/Emo198.gif

אבל אני יכולה להגיע לזיכרון בחצי שעה נסיעה. חוץ מזה כל הזמן בעיתון המקומי ובערוץ המקומי כל הזמן מלחיצים..

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifאני סתם תוהה..

מה כלכך מסוכן בצורן?
אני גר 8 דק' נסיעה מחיפה, שומע את האזעקות עד לפה ואני לא יכול להגיד שמסוכן פה או שנמצאים פה במצב מלחמה.

../images/Emo208.gif

מה זה משנה איפה את גרה?גם אם היית גרה באילת וגם אם היית גרה בעזה,אין שומדבר שיצדיק את מה שאמרת

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifסליחה?!

"סתם כולם עושים מזה ביג דיל. זה בקושי מלחמה." בקושי מלחמה? כפרע, אני לא יודע איפה את גרה אבל אני מניח שלא בדיוק בצפון הארץ. בקושי מלחמה? ביג דיל? את מודעת לעובדה שכמעט חצי מהמדינה שלך <כל חיפה כבר בטווח האש, וזה רק מתרחב> נמצאים במצב של מלחמה? לא בקושי מלחמה, אלא לגמרי מלחמה. לשמוע כל היום אזעקות ולרדת למקלט בבהלה, לפחד לצאת מהמקלט, לפחד לצאת מהבית כי יכולה לפגוע בך קטיושה, זה ביג דיל? ומה עם החיילים, ועכשיו גם מילואיניקים שמגוייסים לטובת ה"בקושי מלחמה" הזאת? זה ששלושה חיילים כבר נחטפו, ולא זוכר כבר כמה נרצחו, זה שכמעט חצי מהצבא בכוננות תקיפה כדי להגן על המדינה הזאת, כדי להפסיק את ירי הקטיושות, את החטיפות חיילים וכו'.. זה באמת לא ביג דיל? אז תני לי לחלוק על דעתך, זה כן ביג דיל, וזאת לא בקושי מלחמה, זאת לגמרי מלחמה ח-לו-לים, הרגנו את הרגש, חלולים.

ס ט י י ק

New member
../images/Emo45.gif

מילים כדורבנות. ממש ככה. [כ"כ מתאים חלולים.] אתם שם,במרכז הארץ...יוצאים,מבלים,ממשיכים כהרגלכם. אני רוצה לראות שתמצאו אצלי מישהו ברחוב,אפילו לקנות מסטיק אנשים לא יוצאים מהבית. וזה לא מכוון לכולכם,אתם יודעים את זה הרי,זה פשוט להבהיר את המצב. בלבנון נהרגו כבר 250 איש,זו עדין לא מלחמה בשבילך? מה,כשימותו 1000 והקטויושות יתחילו להגיע למרכז אז תתעוררי ותביני שזה כן ביג דיל?

ס ט י י ק

New member
גלעד..אתה לא יכול לדעת מה עבר לי

אז וגם עכשיו במח ובלב... אז אל תגיד ככה.. תאמין לי,שאז כאב לי. ועכשיו אמנם כואב לי יותר,כי מדובר בחיים הפרטיים שלי,של המשפחה והחברים שלי...שזה קצת יותר מדאיג אותי.

../images/Emo45.gif במשך שנים..יום אחרי יום..

אלפים של קאסמים.אלפים. ולא התחלנו לדבר בכלל על חדירות מחבלים ור אבל נשמות לאף אחד מאיתנו אין מונפול על הכאב-לכם כואב וקשה כרגע ואנחנו מחבקים ואהובים אותכם,רק צובט לי קצת בלב (טוב נו,הוא מתרסק למראה.) לראות את כל השגיאות הממשלתיות שחוזרים ועושים. לא מחפשים לצאת מסכנים או משהו-סתם כבר אין כוח לבכות.

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifאתה צודק

באמת לא התרגשתי כל כך כשעל גוש קטיף נפלו קאסמים. אבל בין לא להתרגש שנופלים קטיושות/קסאמים במקום כלשהו, לבין להגיד "אני לא מבין מה עושים מזה ביג דיל, אפשר לחשוב.. קטיושה על הבית שטויות" יש באמת מרחק לא קטן, לדעתי. זה נראה לי מגעיל לזלזל במצב כזה. אז נכון, אני לא מצפה שהיא תקום במחאה או משהו כזה, אבל טיפה לכבד את זה שכמות גדולה מאוד של אנשים נמצאת במצב של מלחמה, כן גם אם זה בגוש קטיף, או בשדרות או בנהריה, זה לא שונה.

הוא לא אומר

שאתה לא מבין ת'כאב. סתם אנשים קולטים כמה דברים מזעזעים רק כשזה נוגע אליהם.-זה לא רע,זה אנושי.. באמת אני לא באה בכעס פה אל אף אחד..
רק אני רוצה שתבינו שאני כותבת תהודעה הזאת עם דמעות בעיינים. כי אישית כבר אין לי כוח.

למעלה