בדיקת מערכת

ס ט י י ק

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי../images/Emo3.gif

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

שיר מושמע ברקע? איזה אחלה עולם-מאור כהן וגידי גוב דיסק בדיסקמן? הוא מתתת
דיסק/ים במערכת? הקספרים בהופעה שיר אחרון בMP3? אין
דיסק אחרון שנקנה? שוטי הנבואה השני דיסק נחשק? שילה פרבר-תתנהגי יפה שיר דבוק בראש? אין
הופעה אחרונה שהייתם בה? שייגעצ אתמול בבארקה
השאלה המתחלפת: בלי קשר למוזיקה...מה אתם חושבים על המצב בארץ?[או יותר נכון בצפון] שרק יגמר כבר

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gif

שיר מושמע ברקע?
You shook Me/Led Zeppelin דיסק בדיסקמן?
דיסק/ים במערכת?הכבש השישה עשר, לד זפלין 3, ופורקיופיין טרי-אין אבסנטיה שיר אחרון בMP3?
לא זוכר דיסק אחרון שנקנה?
פלסיבו-מדס דיסק נחשק?
שיר דבוק בראש?
Dazed and Confused/Led Zeppelin הופעה אחרונה שהייתם בה?
נראה לי יום הסטודנט בטכניון השאלה המתחלפת: בלי קשר למוזיקה...מה אתם חושבים על המצב בארץ?[או יותר נכון בצפון]"סתם כולם עושים מזה ביג דיל. זה בקושי מלחמה."

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif בובי, לקחת את זה

יותר מידי קשה, נשמה. אני יודעת שהמשפט הזה היה לא במקום, אבל זה מה שהיא חושבת. אל תתחיל עכשיו לצטט את זה בכל מקום. תרגע תנשום ותפסיק.
ואני אומרת את זה בתור אחת שיודעת בדיוק מה שאתה מרגיש. אז, אין לך מה להגיד.

יו גאט אה מייק איט יור און וואי

שיר מושמע ברקע? dint cry - guns דיסק בדיסקמן? דיסק/ים במערכת? lizard שיר אחרון בMP3? אופס איי דיד יט אגאיין, קאבאר של צ'ילדרן דיסק אחרון שנקנה? אין דה וויק. דיסק נחשק? המון שיר דבוק בראש? כל הזמן אני חושב עליייייייה עלייייייייייה הופעה אחרונה שהייתם בה? שייגעצ אתמול השאלה המתחלפת: בלי קשר למוזיקה...מה אתם חושבים על המצב בארץ?[או יותר נכון בצפון]

פרקשון

New member
טרילילי

שיר מושמע ברקע? ניקי גולדשטיין ועוד מישהי ב24 דיסק בדיסקמן? סימנים של חולשה דיסק/ים במערכת? ברי סחרוף ורע מוכיח-11א' שיר אחרון בMP3? אין דיסק אחרון שנקנה? 11א' דיסק נחשק? חצי אוטומטי שיר דבוק בראש? יוני בלוך-אולי זה יוני הופעה אחרונה שהייתם בה? יוזלס אני חושב השאלה המתחלפת: בלי קשר למוזיקה...מה אתם חושבים על המצב בארץ?[או יותר נכון בצפון] - בינתיים מקומות הבילוי בת"א קצת ריקים אז מגניב לנו

מתי בפעם האחרונה אמרת לה מילה טובה?

שיר מושמע ברקע? דנה ברגר- תוך כדי תנועה דיסק בדיסקמן? אין דיסק/ים במערכת? לא זוכרת שיר אחרון בMP3?לונלי דיי דיסק אחרון שנקנה? תעזבו אותי ;[ דיסק נחשק? יש כלכך המון. אתם לא יודעים פשוט. שיר דבוק בראש?דפנה והעוגיות- דפנה פיק.:/ הופעה אחרונה שהייתם בה?היהודים בשבת האחרונה. השאלה המתחלפת: בלי קשר למוזיקה...מה אתם חושבים על המצב בארץ?[או יותר נכון בצפון] שזה מסריח. ורק שיגמר כבר.

../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

שיר מושמע ברקע?Afi - Love Like Winter
דיסק בדיסקמן?הוא מת.
דיסק/ים במערכת?ממ...*הולכת לבדוק*
חח...אממ..מוקי, לינקין פארק [גאד.זה שנים שם.מלא זמן לא שמעתי אותם] ודיסק שצרבתי לי עם שירים של אביב גפן, שבק ס' וכלמיני..
שיר אחרון בMP3?לא זוכרת
דיסק אחרון שנקנה?פייי לא זוכרת, זה היה מזמן
דיסק נחשק?של נינה. שיצא כבר! ו..האחרונים של AFI ו- Lostprophets.. [למרות שאני דיי מורידה אותם עכשיו..חחח
]
שיר דבוק בראש?אין כרגע
הופעה אחרונה שהייתם בה?פיי..מממ..נראלי יומהסטודנט 13/6
השאלה המתחלפת: בלי קשר למוזיקה...מה אתם חושבים על המצב בארץ?[או יותר נכון בצפון]שנינט כוסית. מממ..סתם
נו.חרא וכלזה. זונות.

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifעונה...

שיר מושמע ברקע?boulevard of broken dremas-green day מהבלוג שלי..
דיסק בדיסקמן?של הגמלים נראה לי דיסק/ים במערכת?לא מזוהה..=\ שיר אחרון בMP3?סינרגיה-לחבק אותך דיסק אחרון שנקנה?של יוסי אזולאי דיסק נחשק?של זמר צרפתי שקוראים לו גרגורי למרשל..אני לא מוצאת את זה באף מקום שיר דבוק בראש?לא יכול-כלא 6 הופעה אחרונה שהייתם בה?של בית הבובות בפסטיבל בשקל השאלה המתחלפת: בלי קשר למוזיקה...מה אתם חושבים על המצב בארץ?[או יותר נכון בצפון]-חראא! אבל אנחנוו ננצח!! אני בטוחהה..we will kill their fucking asses!! דרך אגב..ראיתי בyou tube קטע שנקרא elevator שהלהקה היו במלון נובה באילת.. ואני רוצה להגיד שלא מומלץ ללכת לשם..חח כאילו זה מלון סבבה והכל אבל המעליות שם מפגרותת והחדרניות מוזרות.. המעליות שם איטיותת לגמרי!!! זה כמו לשוט באוניה..זה יותר גרוע מהמעלית של המלון שהייתי בו עם הלהקה שלי בני יורק!!... והחדרניות שם.. יש להם כזא מבטאא כבד.. ומדים מוזרים ונגיד אתם י שנים בחדר.. פתאום הן צצות שם משום מקום..=\ טוב אין לי יותר מה לכתוב..חחח

למעלה