בדיקת מערכת

אה אולי סוף סוף

אנשים מבינים מה אנחנו עוברים כ-ל יום.. ולא בצפון,אלא להפך.. בדרום.קאסמים בתוך הבית,שחר אדום,חדירות מחבלים,סוללות מתחת לבית. המלחמה התחילה מזמן,רק עכשיו כולם התעוררו. תודה אולמרט תודה אריאל שרון.תודה. %&&%$^%$^^%$^%$&^%*%#^*#*&*&^)$*דאאאאאאאאאאאממממממממט

הייתה גרה בסעד

כרגע עברנו לאשקלון. אבל קרובים מאוד לכפר עזה,כפר מימון וכל שבוע אנחנו עדיין בסעד..וסתם ככה נתיבות זה הבית השני שלי :)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מצטערת על ה"חחחח" פשוט חשבתי שאת טיפונת יותר קרוב.. בסעד גם נופלים קסאמים?

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifגישה נורא בוגרת

אתה מודע לעובדה שזה אומר שגם פה ימותו לא מעט?

Hezi The One

New member
הגישה לא ילדותית.

אני ימני,מטבע הדברים שונא ערבים שימותו. לי לא אכפת. וכן זו הדעה שלי אז לא אכפת לי יותר מדי מה אתם חושבים... כל אחד פה בטוח שהדעה שלו נכונה אז הנה אני אומר לכם שכולכם צודקים,פשוט אותי לא מעניין מה אומרים. אזרח לא אזרח,לא רוצה ערבים

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifגם הם ימניים

אז מטבע הדברים שהם שונאים אותך, ולהם אפילו כן אפכת שתמות, כי הם מאוד רוצים שזה יקרה. גם את נסראללה לא מעניין אזרח לא אזרח, הוא לא רוצה יהודים. אז אתה באמת חושב שאם נהרוג להם 250 מיליון אנשי חיזבאללה, ילדים, זקנים, טרוריסטים, חפים מפשע.. מה זה משנה הרי הם ערבים וזה מה שחשוב <נכון חזי?> זה מה שיביא לשלום, לניצחון של ישראל במלחמה הזאת, או כמו שמישהי ניסחה זאת "בקושי מלחמה"? סבבה אתה ימני יש לך דיעות מסוימות, אני מכבד את זה. רק תסביר לי בבקשה אדון חזי, איך הרג של 250 מיליון ערבים יתרום לנו?

Hezi The One

New member
אתה יודע...מאוד נראה לי דווקא

שאם חברי החיזבאללה ימותו דווקא יהיה קצת שקט... לא יודע למה זה נראה לי...מטומטם לא? אתה מדבר שטויות בנאדם...

invAsion

New member
אני שונא ערבים?? ../images/Emo103.gif

אני לא מאמין שאתה - בתור יהודי, ובתור בן אדם - יכול להגיד את זה. מה זה "שונא ערבים"? למה שתשנא אותם, הם עשו לך משהו? אתה יכול להגיד שאתה שונא את החיזבאללה, את אירגוני הטרור, את האזרחים שמוכנים להסתיר חוליות מחבלים ומשגרי טילים בבתים שלהם.. אבל לשנוא "ערבים"? מה זה הגזענות הזאת? לשנוא מיליוני אנשים רק בגלל הלאום שלהם? הקונוטציה לנאציזם כבר עלתה לך לראש? אני מצטער אבל אני פשוט לא מסוגל לשמוע משפטים כמו "אני ימני, מטבע הדברים שונא ערבים. שימותו. לי לא אכפת". איך אפשר להיות כל כך אדיש כלפי חיי אדם?!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

../images/Emo121.gif../images/Emo45.gif

שימותו החיזבללא וכל אלה ששונאים אותנו. כל השאר יכולים להיות סבבה.

אפרת P

New member
הרג אזרחים זה לא פיתרון../images/Emo112.gif

חוצמזה שהם נגד החיזבאללה. הלבנונים האלה ממש לא אשמים... ובתכלס מסכנים, עד שהם שיקמו את לבנון בשש שנים האחרונות עכשיו שוב היא תהרס.. הם לא רוצים את החיזבאללה שם אבל הם מדינה של בננות.. אין להם צבא מספיק חזק שיכול להעיף אותם משם.

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifהם מפחדים מהחיזבאללה

והם באמת לא אשמים, והאזרחים החפים מפשע שנהרגים מירי של צה"ל לא נהרגים בכוונת תחילה, אלא בגלל שצה"ל מפציץ מוצבים ופעילים של החיזבאללה, והוא אפילו הפיץ כרוזים שקוראים לכל אזרחי לבנון <או לפחות אלו שנמצאים בדרום, באיזור החיזבאללה> להתרחק ממבנים/מוצבים/אנאערף של החיזבאללה כי הם עלולים להיפצע ולהיהרג. אז איך בדיוק חזי, זה שימותו בלבנון 250 מיליון יעזור לישראל? אם כבר להרוג, אז את החיזבאללה שמפציצים אותנו, לא את החפים מפשע.

Hezi The One

New member
הלבנונים לא רוצים אותם?

שיזרקו אותם. או שיברחו מהמדינה צה"ל עושה מה שהוא צריך לעשות ובמקום לגבות את הצבא הזה שמגן עליכם אז אומרים "חפים מפשע נהרגים בלבנון" איזו גישה מסריחה. המצב הוא מלחמה אצלנו...נכון אני לא מרגיש אותה (חוץ מאולי לא לצאת למחנה) אבל זה לא אומר שיש לי זמן לרחם עליהם בלבנון

למעלה