בדיקת מערכת

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifגישה מסריחה?

שיזרקו אותם? אי אפשר. שיברחו מהמדינה? תברח אתה מהמדינה, מי אתה שתגיד להם לקום ולעזוב את המדינה שלהם רק בגלל שאירגון טרור החליט לפעול נגד ישראל מתוך שטח המדינה שלהם? "צה"ל עושה מה שהוא צריך לעשות ובמקום לגבות את הצבא הזה שמגן עליכם אז אומרים "חפים מפשע נהרגים בלבנון" איזו גישה מסריחה" צה"ל באמת עושה את מה שהוא צריך לעשות, ואני מגבה את הצבא במאה אחוז, במיוחד שאח שלי חלק מהמערכה הזאת. אומרים "חפים מפע נהרגים בלבנון"-נכון, חפים מפשע נהרגים בלבנון, בגלל החיזבאללה, לא בגלל צה"ל. אין לך זמן לרחם עליהם? מישהו ביקש ממך רחמים? לא. ואם אין לך זמן לרחם עליהם, אז לפחות תמצא זמן לחשוב קצת לפני שאתה כותב שטויות.

Hezi The One

New member
בתור מדינה הם צריכים להוציא את

הארגון..ולא יכול לקרות מצב שאירגון יעבוד בתוך המדינה והיא תהפוך את האירגון לחסין שלא נוגעים בו... אתה לא מבין אפילו מה אני מדבר איתך הגישות השמאלניות האלה של "ערבים חפים מפשע" מגעילות אותי...כן מצטער,הדעה שלי קצת מנוגדת לשלך.

אפרת P

New member
בדיוק../images/Emo112.gif

מגבים פה תצבא במליון אחוז, הם עושים אחלה עבודה. אני גם ימנית, אבל אני לא חושבת שלהרוג סתם ערבים יתן לנו משהו (להפך, הם יתחילו לתמוך בפעילות של החיזבאללה)

../images/Emo121.gifגם אנחנו לא רוצים את החיזבללא

פה. הבעיה היא ששום מדינה ערבית ושום מדינה שפוייה לא רוצה אותם. אז במקום להגיד להם: לכו תזדיינו, אתם רוצים ברעתינו אז פה אתם לא יכולים להיות. אז אנחנו נתנו להם ב-5 שנים האחרונות לפוצץ לנו את האמא...

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifגלעד, אתה תמים.

אתה באמת מאמין שאם נשיא לבנון היה בא לנסראללה ואומר לו "לכו תזדיינו, אתם רוצים ברעתינו אז פה אתם לא יכולים להיות." אז הוא היה אומר לו "וואלה צודק, סליחה.. טוב חבר'ה בואו נלך לחפש מקום אחר" ?

../images/Emo121.gifשמע, דיברתי עם ישראל

ועל הפלסטינים. וכמו שלא נוסתנים לאנשים מסויימים להיכנס לארצות הברית כך גם יכולים לא לתת לכל בנאדם עם תהודת זהות כתומה אישור כניסה לארץ. סעמק שוב יש יריות מהכפר ליד

גם כשאין מלחמה נהרגים חיילים../images/Emo198.gif

ובימים שאין מלחמה זה לא באמת מעניין מישהו. אני לא רואה את כל הדברים האלה כמו מלחמה ענקית. אולי זה כי המלחמות שאני מכירה לא היו מלחמות של רק פחות מחצי של הארץ. ואולי לא. לא יודעת. באמת אני לא מבסוטה מזה שמתים אנשים וגמאני רוצה שיפיסקו להגיע לפה קטיושות. אבל ככה אני רואה ת'מלחמה.

../images/Emo121.gif"גם אם תתאמץ לא תהיה מושלם,

כולנו בני אדם עם אותו הדם..." שיר מושמע ברקע? חול-פורטיס ברכה
דיסק בדיסקמן?מממ כרגע אין שם דיסק/ים במערכת?אין שיר אחרון בMP3?אין דיסק אחרון שנקנה? mirage-camel מקווה להזמין במונסטר דיסק את ליטל וורלד (אלה אם רק חלמתי שצליל אמרה שאפשר להזמין, אני לא זוכר אם היא באמת אמרה לי את זה מתישו
או שאני אגלה שיש גם בשיינקין בקרמבו רקורדס><) דיסק נחשק? הווו ליטל וורלד
שיר דבוק בראש?אין הופעה אחרונה שהייתם בה? בקריית אונו השאלה המתחלפת: בלי קשר למוזיקה...מה אתם חושבים על המצב בארץ?[או יותר נכון בצפון] חרא

Tin Doll

New member
די לדבר על המלחמה

שיר מושמע ברקע? דפנה והעוגיות - דפנה פיק דיסק בדיסקמן? אין דיסקמן דיסק/ים במערכת? אין לי כוח לבדוק שיר אחרון בMP3? כנ"ל דיסק אחרון שנקנה? נוו כמו תמיד.. עברי לידר ואביב גפן.. דיסק נחשק? בלאט שיר דבוק בראש? בכעס הופעה אחרונה שהייתם בה? רוקע"צ?
השאלה המתחלפת: בלי קשר למוזיקה...מה אתם חושבים על המצב בארץ?[או יותר נכון בצפון] חרא.. ועכשיו יש לי משהו לבשר לכם, חבריי היקרים, תפחו לי הציצי!!!!!!111

../images/Emo121.gifזה עוד מצחיק אותך???

לכי תזדיני! יש לך אחלה ציצימ נקודה! אני מתגעגע

Tin Doll

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

די איזה ציצים יפים נהיו לי אני כל רגע מתענגת תודה לאל שיש גלולות בעולם, מה הייתי עושה בלעדיהן

למעלה