ג'קו אייזנברג ב
אנשים

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifיוליק תשני תכינוי שלי החלפתי אותו../images/Emo9.gif

אני מספר 38 ^^ sivan mcfly לשעבר D:

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifהו, ואל תמחקו את הכתובת הישנה שלי../images/Emo9.gif

אולי זה יחזור לעצמו

michalie XD

New member
../images/Emo207.gif שיר שכתבתי ממזמן

אבל ממש ממזמן (שנה שעברה) סתם היה בא לי שתגידו לי איך הוא והוא על אהבה נכזבת
האהבה שלי.... כל כך כואבת הרגשות שלי... כבר לא יודעים לאן ללכת הראש שלי.... אומר לי אותו את לא אוהבת הלב שלי.... אומר אחרת אני כל כך מבולבלת ולא יודעת מה לעשות פרפרים בבטן באים והולכים הוא רואה שאני אוהבת אותו הוא יודע שליבי רוצה רק אותו דמעות זולגות מחפשת כתף חמה ואוהבת רוצה שהגלגל יתהפך ויתנקם בו כי הוא עם אחרת אבל הלב... ימות יחד איתו מנסה להתעלם מהמציאות אך לא מצליחה היו כבר 2 או 3 ניסיונות של התאבדות הלב כואב וכל מה שכתוב... תקראו אותו אחריי שאני אמות ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תגובות

butbut

New member
../images/Emo126.gifרואים שהיית עצובה באותו הזמן...

המשפט הסופי פשוט סוגר את זה בצורה יפה=] אהבתי.

white in Angel

New member
אני בוכה.........

זה כול כך עצוב........ אהבתי את החריזה השיר נורא מרגש...

white in Angel

New member
את צוחקת עלי נכון?

השיר הראשון מילא השני??? הוא בגדר של "מוזר" או "מיוחד" whatever אבל שהוא יפה.... אני לא מאמינה ששיעורי מדעים נכנסו לי לשיר?

white in Angel

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif סליחה לא שמתי לב איפה

הגבתי....... סליחה... התכוונתי להגיב במקום אחר

talosh1234

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif עזרהה דחוףף ../images/Emo70.gif

אני וחברה שלי עושות הרצאה על מקפליי.. ההרצאה צריכה להיות למעלה מ5 דק בערךך... ואנחנו מתקשות במה לכתובב XD אז בבקשה בבקשה תעזרוו לנוו.. וויש פהה בנות שעשו עבודות על מקפליי .. אז דברוו איתי בבקשהה היוםםםם
[email protected]מסן 267062084-אייסי אוהבתת
טל

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאממ כשאני עשיתי את זה

המורה שאלה אותי שאלות עליהם, פשוט תספרו מאיה הם באו..איך הם יצרו את הלהקה, מי הם חברי הלהקה ובני כמה הם. כמה אלבומים הם הוציאו. שיש להם שיא גינס.. כל מיני דברים עליהם ואני בטוחה שצליחו לחפור

talosh1234

New member
חח אותנו לא שואלים שאלותת..

אהה כןן, ואם יש מישהי שטובהה ממש באנגלית אז אם היא יכולה לתרגם לנו את זה לאנגלית נשמחח.. תודהה שוב

למעלה