בסדר... "מיוחד" .
V Vansi McDorky New member 26/2/08 #53 ../images/Emo210.gifבסדר... "מיוחד" ../images/Emo11.gif../images/Emo98.gif.
M McFlyRoni New member 26/2/08 #55 ../images/Emo109.gif זה אותו דבר!! רק בגלל שאנחנו כלכך נחמדות, השתמשנו במילה יפה יותר.
V Vansi McDorky New member 26/2/08 #56 |תת|כןכן פוני.... מלאכיות משמיים../images/Emo98.gif../images/Emo189.gif נוט. XD
W white in Angel New member 26/2/08 #58 תודה! יכלתם להשתמש במילה דביל זה היה עוזר.. [זה בסדר אני יודעת שהוא אפילו לא מצחיק אבל זה התחרז] תודה בכול אופן..
תודה! יכלתם להשתמש במילה דביל זה היה עוזר.. [זה בסדר אני יודעת שהוא אפילו לא מצחיק אבל זה התחרז] תודה בכול אופן..
V Vansi McDorky New member 26/2/08 #62 ../images/Emo210.gifאת כאילו לא מבינה שזו ~לא~ מחמאה?../images/Emo11.gif
W white in Angel New member 26/2/08 #57 בסדר אבל עדיין אני חושבת שהוא יותר גרוע ממוזר אבל כול אחד והדעה שלה לא איכפת לי שתגידי שהוא דבילי כי זה באמת דבילי [השיר שהני] הראשון לא
בסדר אבל עדיין אני חושבת שהוא יותר גרוע ממוזר אבל כול אחד והדעה שלה לא איכפת לי שתגידי שהוא דבילי כי זה באמת דבילי [השיר שהני] הראשון לא
R rox love BSM New member 25/2/08 #49 ../images/Emo207.gifאני יודעת שכבר ביקשתי אבל מישהי יכולה לעלות לי עוד כתבות מעיתונים של מקפליי? פליז? מי שמוכנה! XD
../images/Emo207.gifאני יודעת שכבר ביקשתי אבל מישהי יכולה לעלות לי עוד כתבות מעיתונים של מקפליי? פליז? מי שמוכנה! XD