ג'קו אייזנברג ב
אנשים

talosh1234

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif שוב עזרההה אעאעאע ../images/Emo41.gif

סיימנו את העבודה בעבריתת.. ועכשיו, מישהי יכולה לתרגם לנו אותה לאנגלית בבקשההההה בבקשהההההההה בבקשהההההההההה ?! אוהבתת שוב
טל

גרבע

New member
../images/Emo207.gif|../images/Emo32.gif אממ שאלה,

בפורים אני רוצה לצבוע את השיער[בצבע שיורד במים] הבעיה שאני לא יודעת איזה\= חשבתי על שני צבעים,סגול ושחור.כאילו לצבוע בשחור עם קצוות סגולים..או שלעשות סגול כזה בצד.למישהי יש רעיון?אני צריכה רעיונות לצבעים..וגם רעיונות איפה לשים כל צבע..

גרבע

New member
האמת היא

שאני לא רוצה להתחפש אני בכלל לא רוצה לבוא לבצפר בפורים אבל ההורים שלי אומרים לי ללכת\= אז אם כבר אני חשבתי לצבוע את השיער..[בצבע שיורד במיים].כי גם לא מצאתי תחפושת טובה.[בהתחלה אני וחברה שלי רצינו בכלל להתחפש לדאורדורנט XDDD]

white in Angel

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif כתבתי שני שירים..

נדיר-זה לא..כתבתי כבר פעם 4 שירים אבל לא משנה טוב אז ככה שיר ראשון: כשראיתי אותו בפעם הראשונה חשבתי שהוא סתם עוד אחד חסר תבונה אבל לאט לאט עם הזמן גילתי בו הרבה ממה שניראה חכם ונחמד הוא גם אבל עם זאת גם ביישן להציק הוא יודע וגם לשגע רק אותי בצד הוא לא שומע מדברת עם חברה ומסבירה לה מה היא אהבה שעות על גבי שעות אני כבר מתה לישון כול כך משעמם לי באמצע השיעור "מי יודע כמה" , "מי יודע איך" את מי זה בכלל מעניין שירים כותבת ציורים מציירת וציפורים סופרת ומחכה שהשעות יעברו בלי הרף והנה תם לו עד שיר מתיש... ****************************************************** שיר שני: דאגיפיק כותבת והשעה כבר מתקתקת תיק-תק תיק-תק מחכה שהזמן יעבור כדי לראות את האור ממשיכה לכתוב ותוך כדי לנשום מי מוכן להגיד לי מה השעה ועוד כמה זמן נישאר השיעור שיסתיים שבמורה תישרף את מי מעניין ממרגרינה או ממנגרינה או אפילו מטרפולינה או מאיך מורכב חלבון אפילו בלון.. **************************************** תגיבו!!!!!!!!!!!!!!!!!111 בבקשה [שיר שני נכתב בשיעור מדעים]

גרבע

New member
O:

אני דווקא התחברתי אל הראשון.מכירה את ההרגשה
יפה!אהבתי

michalie XD

New member
וואי אני כל כך

מזדהה עם השיר הראשון כאילו זה מה שפעם אחת קרה לי

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif זה לא היה כלכך מחמאה אבל..

תביני את זה איך שבאלך.

white in Angel

New member
השיר לא מיוחד הוא מוזר

זה היה פשוט באמצע שיעור חפירה במדעים.. אז זה מה שיצא מהמושגים במדעים השתלבו איך שהוא את צודקת הוא מיוחד

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif XDD שיהיה. את כנראה לא מבינה את

משמעות המילה 'מיוחד'.

למעלה