המופע המרכזי
- כבר מתחילים

אה,טוב שהזכרת לי..אני לא../images/Emo235.gif

והפכת את היוצרות:התעופי מפה היה תמיד ממני אלייך. את תשלמי והרבה על הפרת "זכויות יוצרים",עוד תגעגעי ליוניסל

מיק101

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יוניסל

מה זה שמדת?דת חדשה?../images/Emo98.gif

שוחחת אתו לפני שנהיה בעל תשובה?!הכל מעוגן בדת
לי מספיק לדעת שבן שנולד לאשה נשואה מגבר אחר=ממזר והמצב שונה אצל גבר,מספיק לי כדי לקבוע חד משמעית שהוא זכאי. הכל בצחוקים

נוקי111

New member
אהלן מיק-מק. אלבז ה"דתי" חי עם אשה בלי טבעת

ויש לו ילד ממנה. דתי הוא לא. שובניסט וצבוע הוא כן. ואריה דרעי שהוא מהלל אותו, ישב בכלא שנה גם לאחר שהוא שר לו "הוא זכאי", כי דרעי גנב כספים של משלם המיסים כדי לעשות לעצמו ולמשפחתו. אלבז, תסתכלי בגוגל, היה גם זמר הבית של משפחת פשע ישראלית בארה"ב. איש מזעזע, אסטרטג בגרוש, כוחני, חנפן ומסיתן. יש לו קול לא רע, אבל הוא נוטה לצעוק יותר מדי. איך אילנה אבידן אמרה? "כולם בבית מפחדים ממנו".

../images/Emo176.gif אולי אישתו סרבנית גט?

ואז אין לו מה לעשות. לא הגיוני שישבית את אורחות חייו עד מתן הגט. אני ממש לא מודעת לקורות חייו וגם לא למשולש אישה חוקית-בני-אישה בלתי חוקית, אבל יכולות להיות סיבות שאנחנו לא מודעים אליהם. ניתן גם להעביר ביקורת על התנהגותו, דרכיו ואמירותיו בבית, אבל לגבי עברו זה כבר דבר אחר. הוא זמר והוא מתפרנס מכך אז מזה איכפת לנו אם היה זמר הבית של משפחת פשע בארה"ב או של משפחה אחרת כל עוד התפרנס מזה בכבוד. עבריינים בעצמם קיבלו הזדמנות 2 בחיים והתאפשר להם להשתקם לכפר ולשלם על מעשיהם לשוב לחברה מחדש. גם עורכי דין מגינים על עבריינים, אונסים ורוצחים וזהו מקצועם. הם לא נכנסים למה הם חושבים, הם ניזונים ממה שהלקוחות מספרים להם ומבחינתם מדובר באמת ועל ידי כך הם מגבשים את קו ההגנה שלהם. מי אנחנו שנקבע לאדם כיצד להתפרנס ועם מי לבוא במגע?

מיק101

New member
../images/Emo24.gifנוקי ../images/Emo24.gifמאיפה את צצת פתאום?

אכן, אלבז הוא המיץ של המיץ של ה
אני קלטתי אותו מנמזמן, גם מבלי לשמוע מה שהיה אמש....

נוקי111

New member
מיק המתוקה, פתאום גיליתי שיש פורום גם לזבל

הזה, אז מי אני שאפספס אותו?

דקל69

New member
אילנה, זה לא קשור לדת, לא תמצאי סעיף מפורש

בדת שמאשר לגבר לבגוד באישה, יש סעיפים שיכולים להתפרש כסעיפים שמתירים לגבר לשאת אישה שניה במקרים מסויימים איך אין חוק המתיר דבר כזה לגבר. בני אלבז הוא שוביניסט פרימיטב ללא קשר לאמונתו הדתי, הוא כמובן לא היחיד שמאמין באמונות כאלה אבל ההפרדה בין גבר לאישה היא ברורה מבחינתו מהתחלה, ואם תזכרי שחלק מהציונים שניתנ ע"י לזמרות כלל את ההופעה החיצונית, או למען הדיוק עומק המחשוף והשסע.

../images/Emo256.gif../images/Emo156.gifוזה הדבר הכי מגעיל לעשות

לתת ניקוד בהתאם ללבוש. בושה. בושה. בושה למה הוא לא יכול לשפוט על סמך שירה נטו. אולי בגלל שהוא רוצה לחנך אותן שהן יחששו לקבל ציון נמוך ממנו ואז להבא יתלבשו צנוע יותר. הוא רק לא מבין שזה מה שיגרום להן לעשות את ההיפך, כמו שאילנה אמרה לו בריב הגדול ביניהן. אמרה שאין לה בעיה לכבד אותו והיא כיבדה אותו לאורך כל הדרך, אבל אם כופים עליה מה ללבוש ואיך להתנהג היא מתהפכת ועושה דווקא. ניתן להבין אותה ואהבתי ששמה אותו אז במקום או כל פעם שהוא מעיר על הלבוש שלה והוא מעיר.

הצהרה בלעדית:בני דיבר שטויות../images/Emo254.gif

http://music24il.blogspot.com/2011/06/blog-post_1602.html

didush100

New member
הי מותק../images/Emo24.gif

איכססססס מגעיל אבל את זה אנחנו כבר יודעים מזמן

דקל69

New member
היי נשמה ../images/Emo24.gif, האמת שהתפיסה הזאת משותפת

להרבה גברים ולאו דוקא רק לדתיים, בעיקר לפרימיטבים ולשמרנים מימי אנו באנו ארצה. בני בטח יכול מבחינתו לימצוא איזה פסוק בתנ"ך שמתייחס לעניין ולפרשו כרצונו ובכך לאמת את דבריו ולהאחז בהם אבל התפיסה הזאת מאפיינת גברים רבים ובטח בגילו ומהרקע שהוא הגיע מימנו. בכל מקרה בני מתחילת הדרך לא פוחד לומר משפטים חזקים וחריפים באמתלה שלכל משפט כזה יש צידוק בספר ההלכות, ממש בתחילת התוכנית הוא העיר איזשהיא הערה לגבי ההעדפה המינית של אדם ולגבי כך שלפי התנ,ך כאדם דתי אסור היה לו בכלל להתחבר עם אדם שכמותו ואם כן אז זה רק בשביל לתקן אותו ולהחזיר אותו למוטב אבל מכיון שהוא אדם נאור הוא ינסה לשפוט אותו כאדם ולא לפי בחירותיו ונטיותיו.

מיק101

New member
הי דקלוש../images/Emo140.gif ואציין שלא שכחת אתה../images/Emo24.gif

רק על זה קיבלת 100 אני לא ציינתי את ענין דתיותו של אלבז ונכון, יש עוד מס' לא קטן של גברים שובינסיטים אצל בני מתווספת הפרימיטיביות and the two things together are too much for me

דקל69

New member
חחח, היום באתי לי פרחים, מאכלים או תמרוקים

אבל חיבוק קטן לא שכחתי לשמור עבורך (לא לחלוק עם אף אחד
) בואי תחשבי כך, אם היית שומעת את המשפט הזה יצא מפי אריק או מייקל, היית מגיבה לזה באותו כעס? אולי בגלל עצם העובדה שהוא שוביניסט ופרימיטיב וגם דתי את מייחסת לדת את האפשרות היא זאת שנותנת לו לגיטימציה לחשוב כך, זה קשור רק ךבמנה האישיות שלו וערכים והמורשת שספג מילדות. בעני מספיק ששמעתי אותו מציין לפני מספר שבועות שלאישה יש תפקיד מוגדר (בית וילדים) ואולי הגברים הם אלה שצריכים לפרנס ומכך הקשתי על תפיסותיו לגביי המינים, אין ספק שהדת חידדה וחיזקה אצלו כמה נורמות פרימיטביות אך דוקא אצל רוב הדתיים האישה היא המפרנסת ואילו הגברים לומדים ומתפללים.

מיק101

New member
אני אחזור שוב - אני לא מתייחסת לדתיות שלו

כל מי שחושב כך לא נכנס לבית-ספרי....אגב היה לי חבר כזה, ברגע שהבנתי את זה - נחשי מה עשיתי? צדקת - עוף מפההההההההההההההההההההההההההההההה ולא משנה איזה בן אדם מקסים הוא היה וג'נטלמן ואינטליגנטי וכו' וכו' הדעה הזו מפציצה אותי!!!!!!!

דקל69

New member
אין לי מה להגיב, רק בכך שאת צודקת

גישה מיושנת, בילתי שוויונית ובעיקר מפלה ומבזה. בכל מקרה, בעיני בגידה מעשה משוקץ ולא משנה מאיזה צד זה מגיע, כך שאם את האמירה שלו לגביי העניין הוא היה מייחס לשני המינים די הייתי מסכימה איתו, למרות המחשבה הלא מתקדמת לגבי העניין. והערה קטנה - אדם שחושב כך לא ג'נטלמן או אינטליגנט גם אם הוא נראה כך או מצטייר כך, גם אם הוא מקסים אמיתי , ברגע שאדם מתבטא כך לדעתי המעשה הראוי זה עוףףףףףףף מפה, או תצא בחוץ (לפי הרב). חחחח, וידעתי ה עשית עוד לפני שכתבת, רק שתיארתי לעצמי סצינה של זריקת בגדים מהחלון כולל צרחות של תחזור לאמש'ך
מעניין מי האישה הנאורה שמגיבה לדבר כזה " בכן יקירי, כמובן שלגבר מותר, לא אכעס אם תעשה זאת, הרי אתה גבר"

למעלה