הפינה הזאת..נו..חסרת השם+הודעה.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo79.gifהפינה הזאת..נו..חסרת השם+הודעה.

ההודעה: ‏‏אני מייחצנת להופעה של אביב ושייגעצ בסיטיהול!! אז נא לקנות ממני. תודה.
חיחיחיחי
מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה: שבוע טוב חמודייייייים

Hezi The One

New member
אשששששששש

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):להפסיק לאכול עוגות (אז יוז'ואל) - שיר השבוע (כללי):סינרגיה-את לא כאן - אלבום השבוע:לאדע - האדם שעשה לכם את השבוע:היו הרבה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אני לא עונה על זה אף פעם>< - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)>< - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):סיימתי מחלהD: - מאכל השבוע:אחרי האוכל של הצופים שהיה מגעיל להחריד בטיול הזה...אוכל של סבתא:] - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:טיול חנוכה 2006 - משהו שהרס את השבוע:הייתי חולה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיעבור המבחן בהסטוריה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:מקווים. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא זוכר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:נראה מחר סתם: - תמונה מגניבה:כשישלחו תמונות מהטיול

../images/Emo121.gifלהלהלה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):מרלין מונרוP: - שיר השבוע (כללי):ארול-מאיר אריאל - אלבום השבוע:שירי חג ומועד ונופל-מאיר אריאל - האדם שעשה לכם את השבוע:איפרת וליל
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "שום דבר אינו מובן מאליו" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מתי החייאה הופכת לנקרופליה?"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): חידוש קשר:] - מאכל השבוע:הדבר הזה שאמא שמה לי בתיקD: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: צחוקים עם איפרת באמצע הלילה
- משהו שהרס את השבוע: כלום השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא יודע, אולי חמישי יש לי טופזי ולכם לאאאאאאא - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: טופזי ואולי אני אהיה אצל אלעד -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אני מקיא-הבלויים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טופזי סתם: - תמונה מגניבה: אין

SRonush

New member
ג'ל אלוורה ירוק.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): בערך כל הדיסק החדש. היה בחרישה. אבל במיוחד בואי ונרקוד
.. - שיר השבוע (כללי): AFI - Girls Not Grey, אפשר-יוני בלוך, בלייב. וגם בדרך לגיהנום [שיר חדש], של יוני. - אלבום השבוע: "להפסיק לאכול עוגות". - האדם שעשה לכם את השבוע: גיא. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ביום שמש יפה, אני קם מאוחר"..
נו מה, חופש.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "ואל תתקשרי לשאול מה שלומי, רק בשביל לספר לי מה שלומך,זה לא יפה מצידך". כלכך נכון.
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): דיסק, קשתות ועוד מלאמלא דברים מושלמים
.. - מאכל השבוע: השוקו של ארומה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ת"א. ה-עיר. - משהו שהרס את השבוע: >< השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: :( מבחן בערבית,מתמטיקה,זה"ב,מדעים? \: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כלום בערך? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כשהוא יפתח אני אגיד לכם
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את המורה שלי, שירדו לה מים באמצע השיעור,והיא תצטרך ללדת, ותעוף לנו כבר מהבצפר
סתם: - תמונה מגניבה: עודמעט אני אשים. :p

SRonush

New member
ואם באמת מישהו לא מצא

[נו, מה יש לי, בטח כולם כבר היו שם וראו
] והוצאנו משם מדבקה של ביט69. אני בטוחה שמאוד תשמחו אם היא תהייה על גבי דפי הפורום,ואם תרצו אני אפילו אצלם אותה ואשים כאן [הו, הנחמדות!].

Fallen Leaves

New member
../images/Emo79.gifיאללה.

- שיר השבוע (של שייגעצ): "לא בא לה", "אם את בעניין", "ניו יורק-רפיח", "פקיד אפרורי", "את דומה לכלב".
- שיר השבוע (כללי): וואו, יש המון... : Carpenters - Close To You Pearl Jam - Wild Horses (Acoustic) Lostprophets - Boys Don't Cry Incubus - Anna Molly Avenged Sevenfold - Bat Country ועוד..
- אלבום השבוע: להפסיק לאכול עוגות.
- האדם שעשה לכם את השבוע: ממ..יש כמה..
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "החברים האלה, לקחת הם יודעים וכשצריך לתת-פתאום נעלמים" "בורחת מהמחשבות של עצמך חיוכך מעוקם כמו סימן שאלה תמיד מתקפלת בזמן זה חבל שאת לא מגלה חבל שאת לא מגלה"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אוריצ: [חברהשלי] "אני לא מאמינה שאמרת וגם אני לא מאמינה שאמרת אתזה!!" XD
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): [URL='http://']אני מייחצנת להופעה של אביב-שייגעצ.[/URL] *אהמ* חחח
- מאכל השבוע: פיצה מאנצ'.
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אממ...אתמול היה לי אחלה יומ, יצאנו והיה מצחיק.. וההופעה של סינרגיה גם.
- משהו שהרס את השבוע: הRCקולה הבניאלףזונותשרמוטות שלא נתנו להיכנס להופעה של היהודים!!
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההופעה של אביב
יאאא זה השבועע!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: המ.כלמיני וזה.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המממ..
סתם:
- תמונה מגניבה:עודמעט אני אשים.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo79.gifוואי איך שכחתי..

עוד משו שהשגתי השבוע... עשיתי עוד נזם!! :]]

ססילייה

New member
לה D:

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): אין! - שיר השבוע (כללי): אוטומוביל-יונתן רוזן.
- אלבום השבוע: אפרת גוש! - האדם שעשה לכם את השבוע: גלעדי ואיפרת!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ''זמיע תואלט.''
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הממ..בועות סבון מגלעדי
- מאכל השבוע: קרמבו! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: זה מחר.D: - משהו שהרס את השבוע: דניאל -__- השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר.! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: תל אביב עם אבא D:::: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יהודית רביץ-בך לא נוגע. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא יודעת.. סתם: - תמונה מגניבה:

dsol

New member
../images/Emo186.gif_../images/Emo189.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):
- שיר השבוע (כללי): Blue October - Hate Me - אלבום השבוע: Sierra Swan - ladyland - האדם שעשה לכם את השבוע: אממממ - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "חשמל זורם בכפות ידיך", זה לא חשמל זה נזלת ! וזה בכלל באף
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "חשמל זורם בכפות ידיך", זה לא חשמל זה נזלת ! וזה בכלל באף
(כן אני יודע ששמתי אותו כבר אבל הוא מתאים לשני הדברים) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): צינון - מאכל השבוע: גוייבה ! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אממ מפגש דאווינארט ! הופעתי בכלל לגלות שיש דבר כזה... - משהו שהרס את השבוע: הצינון... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיגמר ויעבור הצינון -שיר שפתחתם איתו את השבוע: 8mm - Give It Up -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אממ יש כמה
סתם: - תמונה מגניבה: אין לי כח.. אני בתגובה מהירה שבוע טוב חמודייייייים

טולייצ

New member
נו באמת

סתם לעשות לי רע על הנשמה שאני לא אהיה בהופעה הזו?
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): אוווו,הרבה שייגעצ "לא בא לה" בראש הרשימה - שיר השבוע (כללי): Nirvana - Come As You Are - אלבום השבוע: "להפסיק לאכול עוגות" - שייגעצ,מן הסתם. חרשתי! - האדם שעשה לכם את השבוע: נו,זה כזה ברור
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בלונדינית חמודה יושבת על הבר.." אקוסטי רולז!! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : בשתי מילים - "את מקצוענית" ! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): השגתי הרבה דברים השבוע,שבוע מוצלח חח אין לי כוח לפרט! - מאכל השבוע: עוגיות קוקוס! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההופעה בבארבי! דה! - משהו שהרס את השבוע: חרא מצברוח
שהביא בעקבותו גם דברים טובים,משום מה.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ..שני&שלישי. קיבלתי זימון לקורס מפקדות!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הרבה כיף
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: השרוט-כוסית
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה:

dsol

New member
לא, זו השכנה התאומה שלה מהדירה למטה_../images/Emo189.gif

למעלה