הפינה הזאת..נו..חסרת השם+הודעה.

../images/Emo121.gifאיבנז-גיטרה שמתאימה במיוחד

למטאל, סאונד מלא גיין מסריח. צוואר דק בשביל לנגן במהירות (הבעיה היא שאז כשתתקלי בבס עם אקשן נמוך וצוואר רחב האצבעות שלך לא יזוזו) וקיצר, סתם חרא.

animal bar

New member
עונה וכו'...P:

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):קשה לי לחשוב...נראה לי לחיות... [כע זה היה בכוונה כי אני גם מחשיבה את קשה לי לחשוב...P:] - שיר השבוע (כללי):אספשלי אין מישיגן... - אלבום השבוע:להפסיק לאכול עוגות... - האדם שעשה לכם את השבוע:יער...[סתם ילדה שאני לא מכירה ודומה לי תחת!!...] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"את מסננת אותי את מסננת אותי את מסננת אותי את מסננת..." בגלל אבי החמוד שמסנן אותי... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"...אומר לך שאני מצטער על כל מה שעשיתי לך...אומר לך שאני מוותר על כל הצענוג הזה מראש..." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):תאומה!!...[יער...] - מאכל השבוע:פסטה...[זה בערך כל מה שאכלתי...P:] - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:רבתי עם חברה!!...[= - משהו שהרס את השבוע:שהחברה ניסתה להשלים איתי...P: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סוף השבוע!!... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שביתה!!... -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא בא לה.../עושה ביד/ערוץ הילדים...אני לא בטוחה...P: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:יער!!... סתם: - תמונה מגניבה: בכיף... :]

ססילייה

New member
יו אני מכירה את הבחורה שאיתך בתמונה

!!!! היא חברה של אחי הקטן
כלומר, ידידה. -___-

animal bar

New member
איזה מפתיע...

זאת לא אני!!... זאת יער... ילדה שנראת בדיוק כמוני... יש לי תאומה!!... 33>> שושנע קידיס...

ססילייה

New member
לא יודעת איך קוראים לה,

אני לא כל כך מתפלאת מילדיי ישראלבלוג אבל אני יודעת שהיא חברה טובה של אחי הקטן. D:

למעלה