עונה וכו'...P:
מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):קשה לי לחשוב...נראה לי לחיות... [כע זה היה בכוונה כי אני גם מחשיבה את קשה לי לחשוב...P:] - שיר השבוע (כללי):אספשלי אין מישיגן... - אלבום השבוע:להפסיק לאכול עוגות... - האדם שעשה לכם את השבוע:יער...[סתם ילדה שאני לא מכירה ודומה לי תחת!!...] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"את מסננת אותי את מסננת אותי את מסננת אותי את מסננת..." בגלל אבי החמוד שמסנן אותי... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"...אומר לך שאני מצטער על כל מה שעשיתי לך...אומר לך שאני מוותר על כל הצענוג הזה מראש..." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):תאומה!!...[יער...] - מאכל השבוע:פסטה...[זה בערך כל מה שאכלתי...P:] - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:רבתי עם חברה!!...[= - משהו שהרס את השבוע:שהחברה ניסתה להשלים איתי...P: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סוף השבוע!!... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שביתה!!... -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא בא לה.../עושה ביד/ערוץ הילדים...אני לא בטוחה...P: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:יער!!... סתם: - תמונה מגניבה: בכיף... :]