הפינה הזאת..נו..חסרת השם+הודעה.

אפרת P

New member
להלהלהלההה../images/Emo112.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): אני חייבלהפסיק לאכול עוגות - שיר השבוע (כללי): הממ אמן למילים
- אלבום השבוע: עד העונג הבא - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שראיתי כפרותעליכם - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני חייב להפסיק לאכול עוגות
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "הוא ידיד שלי איך אני אדבר איתו?!"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ניצלתיאת החופש אחושרמוטה - מאכל השבוע: עוגות!!!!!111 - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: חופש - משהו שהרס את השבוע: שום דבר אבל רציתי לראות את זהר ורותם ולא יצא וזה חבל השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופשבוע
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנסדר את כולם לסילבסטר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: המכשפות-המכשפות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כולםכולם סתם: - תמונה מגניבה: אין אין

nobody99

New member
הממ

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): להפסיק לאכול עוגות - שיר השבוע (כללי):The Strokes -you only live once - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: אביק שלי:) ועוד בחור בשם וויסקיD: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):יש בירות יש וודקות יש ספרייט במקרר ויין שאבא שומר עוד מתקופת השומר - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לראות המון אנשים שהתגעגעתי אליהם - מאכל השבוע: אין משו מיוחד - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: כל יום - משהו שהרס את השבוע: שנגמר החופש השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: עוד ועוד לימודים.. יאי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שכל הבית ספר שלי ישרף -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Rammstein - Keine Lust שיר כל כך סוס -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל מי שבא ברוך הבא סתם: - תמונה מגניבה:

freaky cow

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo54.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): וגורילות באויר... - שיר השבוע (כללי): Lilian דפש מוד - אלבום השבוע: up-REM - האדם שעשה לכם את השבוע: אתםלאמכירים.... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): היוםיומולדת היומיומולדת.... -משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) יש לך פותחן? - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): סיימתי ללמוד לתאוריה ובינתיים עשיתי שיעור אחד במעשית=]]] - מאכל השבוע: סופגניות ומאפינס שוקולד
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מפגש עם כמה אנשים, יומולדת ליעל... [כולל הליכה למסעדה כלשהי וצפייה בשודדי הקריביים 2] - משהו שהרס את השבוע: אמ, אין חנוכה בתלאביב=\ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממממ סופשבוע... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יתבטל יומהורים -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מרדף לא ידוע, המכשפות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אתם לאמכירים סתם: - תמונה מגניבה: האה. אתמול היה יומולדת ליעליק אז הכנו לה הפתעות וזה ורצנו בערך את כל המושב בגשם לבית שלה עם בלונים ועוגות והכל>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif -_______________-

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):
להפסיק לאכול עוגות / לא בא לה - שיר השבוע (כללי):
כלום לא עצוב- אביתר בנאי - אלבום השבוע:
שייגעצ - להפסיק לאכול עוגות / King Crimson - In The Court Of The Crimson King - האדם שעשה לכם את השבוע:
הממ.. לאנראלי שיש.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"אם את לא חוזרת זה סימן שאת בסרט של שטיחים מקיר לקיר וגוּרילות באוויר!"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
לא זוכרת... - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
כלום.
- מאכל השבוע:
המבורגר שאני הולכת לאכול עכשיו! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
טיול מועצה
- משהו שהרס את השבוע:
המוות של אבא של רעותי
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
שיהיה איזה משו מעניין. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שיהיה מפגש ברביעי -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
כלום לא עצוב - אביתר בנאי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
המ. ליל.. סתם: - תמונה מגניבה:
אינלי.

oz tne king

New member
עונההההההה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):מרלין מונרו - שיר השבוע (כללי):שמעון השכן - אלבום השבוע:שייגעצ - האדם שעשה לכם את השבוע:נטע - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):כל העולם כולו נטע השמנה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)הבאנו קיא עליכם - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):לא זכור לי - מאכל השבוע:חזה עוף עם פסטה שהכנתי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:טיול חנוכה דרום - משהו שהרס את השבוע:הלילה בחנוכה דרום השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לפעולה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהפעולה תלך טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע:תראי זה אני -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אין סתם: - תמונה מגניבה:

עדי D

New member
חולה ממש><"

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): יש לה - שיר השבוע (כללי): אוכלת מהצד - אלבום השבוע: עוגות. עוד לא יצאתי מזה.. - האדם שעשה לכם את השבוע: אפחד.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מחקתי שירים של איציק אלה, כי אני ילדת גאלהה.. חח סתם לא אבל התחשק לי.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מהפכות מתחילות מלמטהההההה! וגם "רמי מואשם בהחזקת סמים קליייים" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קניתי חולצה חדשה והייתי בגאלה:] - מאכל השבוע: מוקפץ מעורבב עם חול:] - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: חנוכה דרום והגאלה. - משהו שהרס את השבוע: שאני חולה:\ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להיות במופע של ליאור שליין חח - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא ירד גשם!. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אוכלת מהצד ללא ספק. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לאדעת.. סתם: - תמונה מגניבה:

דיליי?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): קשה לי לחשוב - שיר השבוע (כללי): ריטה- חמצן - אלבום השבוע: כנ"ל - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הוא לא ידע, הוא לא שמע אותך בוכה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: מילקשייק של אחי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אממ מה היה שבוע שעבר. לאזווכרת. היה כייף - משהו שהרס את השבוע: כלום השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: סתם משו -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ריטה- חמצן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הוא..וזה סתם: - תמונה מגניבה:

למעלה