הפינה הזאת..נו..חסרת השם+הודעה.

אש../images/Emo2.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): להפסיק לאכול עוגות - שיר השבוע (כללי): רוצי שמוליק/אריאל זילבר
- אלבום השבוע: פפ - האדם שעשה לכם את השבוע:כמה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): הלילה לא צריך יותר לחלום - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) 'את יודעת, אמא שלי אמרה שאת ממש יפה' - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כלום - מאכל השבוע: מדבוחה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: המדורה - משהו שהרס את השבוע: הלימודים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אישפוז יום :X - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אני לא אכשל בשום מבחן>< -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שיר המדבוחה/מרת מאיה? >>>><<<< -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: X סתם: - תמונה מגניבה: התחתונים שלי

nog16

New member
לך שלחתי במיוחד את התמונה של

התחתונים שהם עלי P:

nog16

New member
זאת אני. וה'חה' שלי];

תפסיקו להעתיק ממני ביטויים

B a m b o o k

New member
../images/Emo24.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): לא בא לה - שיר השבוע (כללי): here come the sun-מהפסקול של מישהו לרוץ איתו
- אלבום השבוע: together alone-Anouk - האדם שעשה לכם את השבוע: מייקי ולירי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אוי היו המון - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): נעלי בית של צפרדעים!!!!! - מאכל השבוע: כל מיני דברים בארוחת בוקר במלון - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אילת!!!
- משהו שהרס את השבוע: שלא ראיתי אתכם במהלך החופשה.. וגם שחזרתי הביתה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעברו המבחנים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אצליח במבחנים -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אממ איזה שיר ישן שהיה ברדיו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את כולכם סתם: - תמונה מגניבה: תראו תראו תראו אלה הצפרדעים שלי
שבוע טוב חמודייייייים

dsol

New member
למה את בבית בשעה כזו ?! לכי ללמוד !_../images/Emo189.gif

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifאממ שלי וכאלה

שיר השבוע (של שייגעצ):לא בא לה - שיר השבוע (כללי):אשם-סינרגיה - אלבום השבוע:eek:k computer של רדיוהד - האדם שעשה לכם את השבוע:יורי..(ררררועי) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לא לא אל תשכחי גם כשעצוב לך יש לך אותי - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אממ לא יודעת - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):פגשתי חברה טובה מבאר שבעע וכבשה שחברה קנתה לי ושלחה לי בדואר =] - מאכל השבוע:צ'ורוס - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:בובספוג בקניון מלחה :p - משהו שהרס את השבוע:שלא הרשו לי ללכת למסיבה בצוללת השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מד"א.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שתהיה שוב פגישה של כל המתנדבים במד"א -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא בא לה..היום בבוקר חח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ילד חביב.. שמנתדב גם במד"א..=] אין תמונה

jack 1

New member
בלע

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):אינטרקום אקוסטי - שיר השבוע (כללי):התחלה חדשה-יהודה פוליקר - אלבום השבוע:אני רוצה היהודים אנפלאגד - האדם שעשה לכם את השבוע:אפחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):חרא - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)אין - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):כלום - מאכל השבוע:כלום - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:כלום. - משהו שהרס את השבוע:א השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:למחר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיגיע כבר מחר -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אין עדיין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:....

נונונונו ../images/Emo23.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): שזיף - שיר השבוע (כללי): נפוליאון - אלבום השבוע: יאפים עם ג'יפים - האדם שעשה לכם את השבוע: טלטול עיינייייייים גלי שפתייייייייים ליל שדייייייים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "באותו הזמן, באותו המקום.. רוך וקושי.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "כמה אני צריכה להחזיר לך? 60?! הממ טוב אני אחזיר לך חצי. 40." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): 3 דיסקייייייייייייים - מאכל השבוע: :) - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: חופששש - משהו שהרס את השבוע: עבודההההההה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כל שבוע שעובר מקרב אותי לבס :) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהוא יעבור מהר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: המתוקות האחרונות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא. סתם: - תמונה מגניבה: כזה סקסי שחבל! אה ד"א. יש לי תא דואר קולי סקסי אש!

למעלה