חוויות מההופעה ב-Elgir

a d i d a s 2 1

New member
שלום לכולםםםםםםםם

לא נראה לי שיש לי הרבה מה לספר מאתמול אבל אני אספר... אתמול זה עוד ערב שנכנס באופן אוטומטי למכלול הפאדיחות שלי... בגדול...יאנוש רק כדי שתביני כמה אהבה אני רוחשת כלפיך.... בהמשך הסיפור שלי את תיווכחי בה:) אתמול היה כיף!!!! דפקתי שני שוטים של אבסנט , אחד עם מון ליין והשני עם הפיצול שלי.... בשלב מסוים התברר גם לאילת ששכחתי לאכול באותו היום והתוצאה באה לא באיחור אופנתי במיוחד... אבל לפני שהגיעה התוצאה... היה הכי סבבה בעולם, פגשנו כולם אחת את השניה, היה מגניב!!! היו שם שני אנשים שהרגשתי צורך נועז לברוח מהם כל הערב, מאמץ מיותר ללא הצלחה..הסיבה היא שהם חברים מאוד טובים של חברים שלי... ואז אילת הלכה להכניס את קארין, נתנה לי לשבת בכסא שלה... שמתי את הראש לרגע על הבר ומאז הוא לא הראה סימני חזרה.. ואז לא היה מגניב בכלל... דפקו לי על הגב כל חצי שניה בערך להגיד לי שג'קו שם, שג'קו מדבר עם הבנות... אספו לי את השיער בקוקו, ואני רק זוכרת את זואי, הילה, שיר וליאור הבן שלה מנסים לשאול אותי שאלות... ואז הפיצול שלי עמדה ליידי ואמרה לי הנה הוא...הנה ג'קו... גלגלתי עינים והרגשתי באמת כמו מלאך המוות.. רק מה? לשניה ראיתי אותו חולף על פניי....הספקתי לראות רק את הקוקו ואז דפקתי צרחה... צרחה ענקית אבל! הפיצול שלי תעיד... זה היה משהו כמו.. "אההההההההההההההההההההההההההההההההההה" מיותר לציין, אספתי את הדברים שלי, רעדתי מקור, אחרי שהקאתי כמו שג'קו לא הקיא על קליינשטין... נתתי לליאור את הסיגריות ואצתי רצתי טסתי לשורה הראשונה.... זואי אמרה לו..יש פה מישהי שרוצה להגיד לך משהו...... והוא לא שמע...וחייך.. (או משהו כזה..) כל ההופעה צרחתי לו שיאנה מוסרת לו ד"ש... חצי הופעה הסתכלתי על השומר ראש והתעצבנתי שהוא לא מחייך... אחר כך ג'קו הסתכל לכיוון והוצאתי לו לשון... והוא גם חייך... החצי השני של ההופעה דברתי עם זואי על החגורה שלו..ועל מה שמתחת... אחר כך..נדחפנו אני והפיצול שלי ועשינו תמונה עם הואקו....רציתי שהוא יהיה באמצע..אבל זה היה נראה כמו משהוו ששיך לארץ לעולם לא..אז הפיצול שלי תסלח לי..ומה? במקום לחייך למצלמה... או שהוצאתי לשון, או שעשיתי פרצוף של נשיקה הישר למצלמה של קארין... מממ מה עוד? יצאתי החוצה לגמרי לבדי... שאלתי אם אני אוכל לחזור... וגבר מאוד לא מוכר אמר לי שעכשיו אני אכנס איתו...הורדתי יפה את הידיים שלו ויצאתי... ואז שיר ובנה נכנסו למונית ובקשתי מהנהגת שתשמור עליהם.... אחר כך ישבתי על הספסל, ליידי היו אני זוכרת את מגושקה, דורית, הילה...לא זוכרת מי עוד... ג'קו היה שם בפינה... והם התחבטו אם ללכת או לא... בסוף הלכתי ומגושקה איתי:) איזה חמודה את!! אבל ג'קו הלך, הפסקתי לראות את גזורי!!!!!!!!!!! עכשיו יש לי מה לספר לילדים שלי!! ואז היתה שם מצלמה... ואני אמרתי, אפשר שני מילים בשם הפורום שלו? ופתאום הוא בא לצלם... ואותו בחור שאמרתי שהוא חבר טוב של חברים שלי, עבר מילימטר ליידי והסתייגתי אחורה.. אמרתי שחברים שלי יעשו עליי חרם... אבל חזרתי בי ואמרתי מילים למצלמה ומגושקה אחריי.. תקשיבו בנות יקרות! אני לא זוכרת מה אמרתי למצלמה!!! זה היה משהו על זה שהוא מוכשר ואחרים לא יודעים לקבל את האחר והדעות שלו גם אם הם שונות... אני לא זוכרת! אני צריכה שתגידו לי!! טוב נו זה סתם שטויות... בגדול, יאנושששששש כולם שאלו אותי אם כשהצטלמתי איתו אמרתי לו שאני עדידס... ואמרתי לכולם לא, אמרתי לו רק שיש לו דש מיאנה באוזן.... אז זה רק כדי שתראי כמה אני רוחשת לך כבוד:) בקיצור אני רק רוצה להגיד.... שגנבו לי את השלט של ילד ועכשיו!! ושג'קו מהמם!!! ושאמאלה אמאלה...אי אפשר להבין בכלל כמה הוא מתוק...! הבחור הזה זמר מהשורה הראשונה, הוא נולד לבמה...ואני כ"כ שמחה בשבילו שזה הולך להיות המקום שלו!! טוב נו יאללה שומדבר שלא אמרו לפניי...הבחור כובש! ולא פחות מזה גם בנות הפורום שלו ונספחיהן!

hela19

New member
היי חמודה, מרגישה יותר טוב../images/Emo24.gif

בהופעה הבאה, כבר תלכי להציג את עצמך כמו שצריך..חחח מעלילות עדידס, אפשר, בטח לכתוב ספר.. עוד שבוע..אי"ה.... הילה שבת שלום. לא יכולה להתנתק מהמחשב..

a d i d a s 2 1

New member
שבת שלום הילה לושששש

הילה יום שישי את באה לסילבר? לדעתי זה 17+....זה הולך להיות שמיניסטים... לא בטוחה בעניין האמת שלא חשבתי בכלל להגיד שלום אני עדידס... חשבתי לעצמי שהוא יגיד לעצמו יופי נו ו? אז מסרתי דש מיאנה... :)

מגושקה

New member
להרגיעך, הייתי שם איתך

ותאמיני לי שאת אמרת דברים יפים ומאוד רהוטים, על כמה שהוא זמר מעולה, שאנו אוהבות אותו ואפילו נתת לו נשיקה, שכנראה הצלם אהב את זה, כי ביקש מכולם אח"כ לתת נשיקה לג'קו דרך המצלמה. בכל אופן, אני אפילו לא שתיתי מים (2 רדבול נקי ז"א בלי וודקה ) ודיברתי כאילו שתיתי בקבוק של אבסולוט, מה שמוכיח שעדיף שאשאר עם כתיבה. גאד זה היה מביך! לא משנה, היו ה מ ו ן דברים שפיצו על זה, כמו ג'קו עצמו המדהים! (טוב לא ישנתי הרבה וזה המילה היחידה שכל הזמן עולה לי לראש כשאני חושבת על אתמול). בכל אופן היה מה זה כיף להכיר אותך, אפילו שזה היה קצר, עקב תאונת השתיה, חחח

hela19

New member
כתבתי בכל האתרים על ההופעה, שיתפרסם

שלחתי הודעות בכל האתרים, לגבי ההופעה המדהימה אמש.. מקווה, שירימו את הכפפה, ויפרסמו.. להיות בהיכון, כי איזה כתב/ת, יכולים להיכנס לפורום,... ביי, הילה.

a d i d a s 2 1

New member
נשיקהההה?

ואני הייתי בטוחה שזה משהו שלא עשיתי!!! אהההה אמרתי למון ליין שאם הייתי לסבית הייתי עושה אותה..... מון ליין...אני אפילו לא מצטערת על הדברים, אבל הבהרתי לך את העמדה שלי בעניין.... חפשתי בנזוג לאקס ההומו שלי... לא מצאתי. זה היה הכי קרוב שיש... גם לי היה כיף להכיר אותך, שמחתי מאוד שהיה לך אומץ לבוא איתי!!!! :) תאונת השתיה? וואי זה היה נורא..כל כך רציתי לצאת החוצה... וכמעט וסחבתי את עצמי מזלי שהראש שלי אמר לי באותו הרגע, אל תהיי טיפשה! יש לך מן מזל כזה שאיך שג'קו יופיע את תהיי בחוץ... הוא לא אוכל קרטון הוא רק רואה קרטונס ונעלם! תצחקי היום הלכתי לעבודה חצי מתה.... ונזכרתי ברגע ההוא אתמול לפנות בוקר, כשעליתי הביתה, ומולי היתה מראה.. אני לא צריכה להוסיף הרבה, זה היה רגע נוראי! ואז חשבתי לעצמי, גאדדדדדדדד ככה היית מול המצלמה?!?!?! חברים יקרים שלי.... אם יום אחד תבינו שזו הייתי אני (והיום הזה זה היום בשעה חמש לדעתי בערך..) אל תעשו עליי חרם! צאווו

מגושקה

New member
דווקא נראית נהדר!

באמת, אין לך מה להיות מובכת, היית קולית לחלוטין (כמו שאת תמיד, חחח).

a d i d a s 2 1

New member
אוווו מייי גאדדדדדדדדדדדדדדדדדד

אני אמרתי במצלמההההההה!!!! שהכל התחיל בקשת והפך לקומונה ועכשיו אנחנו פורום גדולללללל! ואת אומרת רהיטות חחחחחחחחחחחחחחחחחח

eilati27

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בנות בוקר אורר!!!!!!!

יואו טוב אני לא יודעת מאיפה להתחיל אני רוצה להגיד כל כך הרבה ואין לי איך לתאר.... אבל אני אגיד כמה תודות קודם (מרגישה שזכיתי באוסקר) טליטל: תודה שהבאת עלינו את המצבים האלה,הלעדייך אולי לא היה קורה כלום... עדידס: יא מצחיקולה,שכחנו כבר את ה"תאונה" אני מתה עלייך היה לי עונג להכיר אותך קארינה: בחורה הכי מקסימה בעולם,איך אני שמחה שהגעת בסופו של דבר הפכת לי את הערב למעניין הרבה יותר מאז שנכנסת. ולגדולה מכולן... livi ממי אין עלייך בעולם, קיבלתי שם אתמול משהו שאף אחד לא יוכל לקחת הדקות הספורות האלו שהייתי איתו בחדר יהיו נצורות לנצח!!!!! תודה אהובתי!!!! ותודה לכל שאר הבנות,אני מתה עליכן איזה חוויה זו הייתה לפגוש אתכן!!!! מקסימות,כולכן!!!! שיהיה לנו שבת שלום ויום נדירררררררר!

a d i d a s 2 1

New member
אחחח אילת....הייתי עושה אם היתה לי

ברירה את הדרך הארוכה ממני אליך וחזרה שמחה שנהנת כפרה עליך.... "אין דברים כאלה?" כפרה על החתיך הזה!!!!! את האמת? היה לי כיך איתך ועם אביטל חבל על הזמן... עד לרגע מסוים שכולם היו אצלי עצמות! בלתי! מזוהות! וגם זה חלף בזכות נוכחותו של הואקו... ויופי תנפנפי לי עוד קצת שהיית איתו בחדר... (חמש דקות גן עדן?? חחח) ואני הייתי עם הראש בדפלק...

eilati27

New member
../images/Emo6.gif יא שרוטה שלי...

אני אנפנף בזה כל חיייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!! רק למה לעזעזל לא נכנסתי עם הפלאפון... אה אני יודעת למה... כי זרקו אותי פנימה!!!!! חחחח..... יואו היהי לי לילה מושלם!!!!!!!! אני עדיין קצת לא מעכלת.... הוא כליל השלמות... יש למישהי מושג מתי הסרט הדקומונטרי אמור לצאת?

a d i d a s 2 1

New member
סססעמק אני והרעיונות שלי

2 מילים בשם הפורום גם כן חחחחחח אילת כפרה עליך שלחי לי תתמונות והוידאו.... יש לך מסנג'ר משהו?

Karina85

New member
אילתוש!!!

את הילדה הכי מקסימה בעולם ואני ח-ו-ל-ה עליך!!! באמת!
תתחברי כבר אני רוצה לשלוח לך תמונות !!!

thr7

New member
חמודה (אפילו שלא ממש דיברנו)

הייתי עם חברה ששתה כמוך , ואיבדה את ההכרה חמש דקות לפני שג'קו עלה. ומאותו הרגע גם היא לא ממש זכרה את כל הפדיחות שלה ומה היא אמרה. המצחיק שבבוקר היא שאלה אם היא הקיאה על מישהו? וכןןןןןןןןןןןןןןןן היא הקיאה על מישהו. אז שתו לאט, כמו שהבעל של כפית אמר, לאכול את החיים לאט ובמנו קטנות. :)

דורית41

New member
רוצה פדיחות?קבלי.....

אבל באמת נשייך את זה רררררק למצב הצבירה הנוזלי שהיית בו.... אני ממשיכה את הקטע של הספסל,כשאכן עמדתי לידכן,וראיתי את ג'קוש עומד ליד היציאה האחורית של המועדון- ואמרתי לך עדידס-הנה "הבחור שלנו "עומד כאן-ואת שאלת......איזה בחור?...... נו,בטח,סנטה קלאוס....או אליהו הנביא....

למעלה