חוויות מההופעה ב-Elgir

a d i d a s 2 1

New member
רוויטל!!!

מבטיחה להנות בשבילך ביום שישי... באמא שלי היקרה את נראית מליון דולר..על זה באמת אפשר להגיד אין דברים כאלה.. חשבתי שאת עובדת עליי... אבל נו מילא... יומטובבבב

reviital

New member
אדידס, מאמי! תודה ../images/Emo9.gif

איזה מחמאה... נמסתי!!! אני בטוחה שתהנו שם גם בשבילי! תהנו המון! אני רק אדמיין...

hela19

New member
וואו, מלאן נשיקות וחיבוקים../images/Emo24.gif

עוד יהיו הרבה הופעות של ג'קו..ונחגוג לך יום הולדת.. איזה כיף, מזל גדי,... הילה.

reviital

New member
../images/Emo6.gifבוקר טוב גם לך, יפיופה!

החזרת אותי ליום חמישי במלא העוצמה! "ואז זה קורה,מבלי שנשים לב פמליה של אנשי שיער ארוך עוברים מביניהם אחד עם קוקו ואחד שגובהו כשל בניין... "

eilati27

New member
חחח .... חבל על הזמן רויטל...

ןאני אהיה בת 24!!!! כיף לייייייייי ומזל טוב לך מעכשיו ממי כי אני אהיה באילת!!!!!!!! דרך אגב... אז את תחגגי באירוע בסילבר???? איזה כיףףףף

reviital

New member
חבל אחד ענק-אבל- לא אחגוג בסילבר

זה יוצא בשבת!! איזה פספוס! היתה יכולה להיות מסיבת יומולדת מושלמת!! תהני באילת, אילתי.

eilati27

New member
אה נכון שכחתי...

איזה באסה... אבל רגע לכל שבת... יש מוצאי שבתתתתתת לפחות ככה הסמיל שלי היה אומר לי כל הזמן בטירונות...
אה זה יוצא יום שישי בלילה... עשכיו ירד לי האסימון... אוףףף לא נורא ממי יהיו עוד הזדמנויות.. גם אני מחמיצה הפעם!!!

הלו הלו תרגיעו עם המזלות

יש כאן גם בתולות וסרטניות וטפו טפו יש מהכל...ד"א דנקר בן מזל דלי... והוא הגבר היחיד...אבל היחיד שאני מוכנה להודות... ששווה את ד"ר בארנט וזקי אייזנמן ושניהם ביחד... איך היא זרקה אותו איך? והוא בגילו הצעיר...הוא רק ישתבח עם הזמן... צ'מעו מה שנטי אומרת לכן...קקו קקו תראו אותו בגיל 28... ואם כבר זה פורום של בנות מזל החרמנושצ'קין
ומתי הילדים שלי יהיו גדולים מספיק כדי שיהיה לי תירוץ לקחת אותם לפסטיגל? ואת יא ללי הנעלמת...מסרים, מיילים ומה עוד? איףףףףףףףףףף איתך!!

eilati27

New member
נטי יא שורטה...

חכו לתור מומולדת שלכם בסבלנות... חחחח.... אבל בינתיים שטפו את העיניים....

a d i d a s 2 1

New member
אוי אלוהים איזה גבר!!!

סעממממממממממק אילת היית חייבת?? ואני בדעה של נטי....גברת מפגרת זרקה אותו ולטובת מי?!?! איףףףףף למרות שבשבילנו זה רק טוב, כן?! אילת כפרה עליך... היה לי כיף... ואני יודעת שבשלב מסוים דפקתי לך נשיקה..ובשלב אחר באמצע ההופעה זרקתי לך מעיל על העינים.. חחחחחחחחחחח

eilati27

New member
חחחחחחחחח

עדידס יא סתומהההה,אני זוכרת את זה ורציתי לרצוח אותך על זה שפספסתי אותו לשניה בגללך חחח... את הנשיקה אני בטח זוכרת אחותי... מה קורה ממי? מה איתך?

a d i d a s 2 1

New member
סתומה סתומה אבל אין גברים כמוני

אין מה לעשות...תאשימי את המצב שהייתי בו ולא אותי... ואני הכל טוב איתי מה שלומך את?

למעלה