חוויות מההופעה ב-Elgir

a d i d a s 2 1

New member
נדמה לך שמשנה לי?

לדעתי יהיה מצחיק אפילו דווקא בגלל זה... חוצמזה זה חוויה מתקנת יאללה תהני גמני זזה..נשיקות1

kapit5

New member
../images/Emo6.gif מצחיקולה- בטח שאת יכולה ללכת

היתכוונתי שבגלל שזה ממש לילדודס אני לא חושבת שאני אלך

a d i d a s 2 1

New member
נו באמת!

נילי אל תשגעי אותי ההופעה שם היא לגילאי 18+ בדיוק כמו שהיה באלג'יר אתמול! וחוצמזה מה זה השטויות האלה...את ויאנה הייתם במסיבת שמיניסטים ויצא מזה רק דברים טובים... את באה! אל תהיי כזאת!!

דורית41

New member
האמת-גם אני כרגע בהתלבטות ../images/Emo2.gif

לי זה לא ביג דיל-רבע שעה מהבית,ועוד לילה לבן. אני מתה לפגוש שוב את כולן-ולראות עוד הופעה-אף פעם כנראה לא ימאס לי. ג'קו-אני אישית מבטיחה הפעם לתת לך ללכת אחרי ההופעה ולנשום אויר צח..נשאיר את הדיבורים לפעם אחרת. אולי-אני פשוט אגיע ולא יתערה באוכלוסיה המקומית הפעם (בכל זאת שמיניסטים.....)-נראה לקראת שבוע הבא.

a d i d a s 2 1

New member
משוגעות!!!!!!!!

זה לאותם גילאים שהיו באלג'יר!!! אל תהיו כאלה... הגזמתם אנחנו שם הרוב קובע.... וחוצמזה ילדים זה מסוכן... ובעיקר נערים.... המטרוק היתה ההוכחה ...דרך זריקת קרח על היפה הזה... "הבחור שלנו.." דורית!! חחח בקיצור...תחשבו על זה אובר אנד אובר אגיין!!! עד להודעה חדשה, שאני אשים לכם פה המוני תמונות שלו, ואז יהיה לי קל יותר להשפיע על דעתכן!

kapit5

New member
בחיי-את בזאת משגעת

שאם אני בסוף אבוא זה יהיה רק בשבילך

דורית41

New member
יום נפלא לכולן

גם גשם כיף לפעמים! אני לא כאן עד הערב או מחר,אז שיהיה לכולן+ג'קו יום מקסים

Nova5

New member
../images/Emo51.gif לכל בנות הפורום שהציגו אותנו

לפני ג'קו, טדי וכל הקהל. רשומים שלכן מלאים באהבת אמת לאדם אמיתי, מלאים ברגש לאומן שידע לרגש, מטורפים במובן הטוב על אחד שמטטיף את כל חלל שהוא נכנס בו. לא הייתי שם אתמול, אבל אחרי שקראתי את התיאורים, אתן יכולות לראות אותי קמה ומוחא לכן כפאיים בלי סוף. ברבו, פורום וברבה לטליטל, המנהלת המקסימה שלנו

a d i d a s 2 1

New member
לא היית מוחאת לי כפיים!

:) רק על זה שמסרתי לו ד"ש ממך אולי... יאנושששששששש :) לאביו!! שתהיי בריאה באת לי בטוב בראש בזמן הסאטלה המטורפת שלי... אבל מה שכן, בזמן ההאנג אובר לא באת לי בכלל... זה משהו חיובי לא?

Nova5

New member
דידה, אקח אותך לקורס זריז

ללמוד לשתות בכמויות בלי בעיה
רק חברה אמיתית ברגע אמת עם ג'קו במקום לדרוש התנצלות אישית, היתה מוסרת ד"ש ממני. love you too
מה שלומך, איך את מרגישה?

a d i d a s 2 1

New member
אז זהו יאנוש...חח פעם יכולת הקיבול

שלי היתה מהממת...היום כבר לא.. בלי קשר לא שתיתי הרבה...לא מדברים אליי הכמויות ואני גם לא מערבבת אף פעם הבעיה היתה שלא אכלתי ומילא זה אילת בקשה ממני לשמור לה על הכסא..וזו היתה הטעות שלי אם לא הייתי יושבת זה לא היה קורה כי מרגע שהראש שלי היה על הדלפק, כמעט ויש דגש על כמעט לא היתה דרך חזרה ובכל אופן, התעוררתי בזמן הנכון ונהננתי מאוד אפילו שרעדתי מקור כמו מטורפת ואפילו שלא הייתי עם ג'קו בחדר כמו כולם.. נו תמיד אמרתי שאני מיוחדת ואפילו היה מישהו בחוץ, דוד קוראים לו שטוען שהוא הדבר הבא והוא חשב שאני מיוחדת אבל זה לא בטוח היה בגללי אלא בגלל הקעקוע המיוחד שלי:) אוהבתותך:) בחיי שזה היה ככה אמרתי לו משהו באוזן ... "יאנה מוסרת לך ד"ש" והוא חייך... "אם החיוך שלך שווה מליון או דולר.."

Nova5

New member
נכון שלא אכלת מספיק ,

כי לא היה
. קקי, קקי, עוד שבוע נעשה חוויה מתקנת תודה על החיוך - איזה מליון דולר?! - אין לזה מחר בכלל

a d i d a s 2 1

New member
לא לא מספיק, לא אכלתי בכלל...

מהרתי נורא, וארוחת צהריים לא היה בא לי... אחר כך לא היה לי זמן וכאב לי נורא הראש והיו לי בחילות.. אז לא אכלתי...ואת השוקולד...הגזמת לא צריך לחשוב בכלל על השוקולד.. יאנה! את חייבת לבוא יום שישי! לא מעניין אותי בכלל גם אם הוא יופיע במסיבת גן את תהיי שם! ואנחנו נעשה קטעים משלנו.. עם כל הכבוד לכן..ויש כבוד! אתם באים!!! ואני קבעתי את זה מבלי למצמץ.. עכשיו אני יוצאת, וכשאני אחזור אני מקווה לשמוע את התשובה...כן, דידה!!! צ'אוווו ושבוע הבא באמת חוויה מתקנת..ולי יש הרבה מה לתקן:) סתאאאאאם

rootteem1

New member
אתן כל כך מזליסטיות שזה עצוב

עד כמה אפשר להיות ברות מזל? ויש עוד כמה שזו הפעם השנייה שלהם לא לדבר על נילית ויאנה!!! מגעילות!!! ככה לפגוש את ג'קו, לדבר איתו להצטלם איתו והכל?????????. אני גם רוצה!! לא פייר! למה הוא לא מופיע במקומות שמיועדים להופעות? או נותן הופעה פרטית רק לבנות הפורום בכל אשר הן? דידי תהני בהופעה ביום שישי.. הלוואי והייתי יכולה לבוא אבל לא נראה לי שיתנו לי להיכנס וגם שההורים שלי ירשו לי ללכת לבד בעע.. אם אני אצליח לקבל אישור ואסדר הכל אני נכנסת לסלקציה רק איתכוש ועם קארינוש אז גד רדי מאמי...את לא נשפכת הפעם... תחרות נשיקות בינך לבין ג'קו... מי עוד הולכת? קארינוש שלחי לי את התמונות של ג'קוש' כשתהיי מחוברת...

רנה6

New member
ועכשיו...מנקודת המבט שלי...

ורגע לפני שהולכת לישון, נזכרתי בנות שלא ממש שיתפתי אתכן בחוויות הנפלאות של אתמול...אז כידוע לכןאתמול באתי מלווה בבן שלי, כדי שלא ארגיש ממש בודדה ושיטע בי מעט ביטחון. לפני היציאה הוא הכין לי מיקס נפלא כזה שעושה טוב לגוף ולנשמה ולו רק כדי שאגיע רגועה יותר....אוייש, שכחתי לספר שהייתי נרגשת כל היום ופתאום החלטתי לנצל את מספר הטלפון של ג'קו וסמס לו...לא קיבלתי תשובה ודי הבנתי אותו למעשה. כלומר, כתבתי את שמי, אלא שאיזו סיבה בעולם יש לו לענות למישהי שאינו מכיר ואפילו שכתבה לו את המילים הכי חמות והכי שבאות מין הלב. אז אני קופצת שוב לחלק השני...כלומר, אני במועדון פעם שניה בחיי...ושוב, מזכירה לכן שאני ממש לא ילדה, אלא שהנפש שלי תקועה לה וזה מידת מה של סבל, לי ולסובבים אותי....והנה אני רואה בחורה נחמדה על הבמה והבן שלי שואל אותי: " זו ורד, נכון?!"...ואני אומרת לו שמעולם לא ראיתי אותה, אבל אולי אשאל אותה ...וכשהיא יורדת מין הבמה אני שואלת אותה בעדינות, כמו שאני יודעת לעשות לפעמים : " את ורד?!"...והיא אחת הבחורות העדינות והחביבות שפגשתי אי פעם ועל אף שיש בזה מידה של חוצפה להפריע לה באמצע העבודה ובאמצע ים של לחץ, היא עונה לי בחיוב ומתחילה לשאול אותי מי אני, מה הקשר שלי...ואני לא ממש זוכרת מה סיפרתי לה...אבל בין היתר ביקשתי ממנה לספר לג'קו שאני אוהבת אותו ושאפילו סימסתי לו בצהריי היום וטרם קיבלתי מענה. היא ענתה לי בשיא האדיבות ועם הכי לב שבעולם : " אני אעביר לו את כל המסרים"....ועוד אני מתרגשת רק מעצם השיחה איתה וממשיכה לקפץ כמו נערה מתבגרת ששכחה כי מזמן החליפה את המעמד שלה ואולי אפילו שניים, אני רואה אותה מרחוק מנפנפת לי עם הידיים וקוראת לי להכנס לחדר שלו...ואני כל כך נרגשת ופתאום חושבת לעצמי שזה הדבר הכי מביך שבעולם...כלומר, מה אגיד לו...אני הכי חסרת ביטחון...אני כמעט מפחדת מהצל שלי...אבל אני נכנסת, תוך מחשבה שאסור לי לפספס הזדמנות ואני רואה אותו. ואני לא ממש בטוחה שזוכרת את מהלך השיחה, אבל זה היה משהו כזה...אני אומרת לו : " אני ממש לא יודעת מה להגיד...והוא אומר לי : , קיבלתי את האס אם אס שלך"...ואני אומרת לו : " קיבלת ולא ענית...לא יפה לא לענו..." כלומר, משהו כזה בערך....ואני אומרת לו שאני קצת משוגעת באופן מסויים ומשגעת את כל המשפחה שלי ואני אוהבת אותו וחייבת לתת לו נשיקה...ואז אני משנשקת אותו על הלחי...והוא אומנם בגיל הממוצע של הילדים שלי, אבל יש לציין שהוא יפה כמו אלוהים...אני בעצם חושבת, שזה מין יופי שיוצא מהנשמה שלו ושמחה שזכיתי להבחין בזה. והוא שואל אותי מאין אני ואני עונה לו...והוא שואל איפה זה ואני עונה לו....על כל פנים, חושבת שהבריז כמה שעורי מולדת ומאוד כדאי שיבוא להכיר את הסביבה ולצורך זה מוכנה להיות מורת דרך. וזהו...ישבו בחדר , אם לא טועה שני בחורים נאים למראה שאולי צחקו עלי קצת...אולי אהבו אותי קצת...לפעמים קשה לנתח התנהגויות כשאת בלחץ...בעצם, כמעט מאמינה שאהבו אותי...וזהו...עכשיו זהו ממש...אמרתי לו שמאחלת לו המון הצלחה...קצת לא מקורי, אבל זה מה שיצא לי ובאמת שמתוך הלב...יצאתי החוצה עם תחושה כאילו הגעתי לפסגות האולימפוס...כאילו נגעתי באיזה אושר. עמדתי קרוב לבמה...לא ממש צמודה, כיוון שבאופן מסויים הרגשתי כאילו השגתי את המטרה...רק רציתי לשמוע אותו שוב....ואפילו שהיו אלו אותם ארבעה שירים, הייתי מוכנה לשמוע שוב ושוב, כמו ששומעת את הדיסק הצרוב מעשה ידיי של כל שיריו , במיוחד כשאני לבד בבית..... וכשהוא ירד מין הבמה וכולן ( כמעט) רצו אצו להצטלם איתו, לא עשיתי את משני טעמים...קצת הרגשתי נבוכה ובנוסף לכך , אני כל כך לא פוטוגנית שזה בהחלט היה צעד מיותר. אז זהו...אני הולכת לישון...קצת קשה לי להרדם מכל מיני טעמים אישיים שזה יהיה ממש לא לעיניין לשתף אתכן כאן....אבל יש בי כל כך טעם של עוד וזה כל כך ממכר וזה כל כך כואב וזה כמעט יכול לשבור לאלף רסיסים קטנים .

רנה6

New member
וסלחנה לי

על כל שגיאות הכתיב והתחביר ודומיהן...אני עדיין שתויה מאתמול והיום....

למעלה