החוויות שלי - כן רק עכשיו אני כותבת
טוב אחרי שהתאוששתי לגמי מ"ההאנג אובר" הרציני שהיה לי , ואחרי ששלחתי לעדידס התנצלות , וששקט לי יותר בבית אני פנויה לכתוב את חוויותי: כמו שהרבה כתבו זאת לפני היה ערב בלתי נשכח, קסום ורק רציתי שלא יגמר לעולם...... לכל הבנות שפגשתי אתמול שמחתי להכיר אתכן - אחלה פורום יש לנו
ועכשיו לפגשתי עם הג'קו המלך- עוד לפני אני אמרתי לעצמי שאסור לי לפספס הזדמנויות (שאני מומחית לפספוסי הזדמנויות בחיים ) ואני לא אתן לזה לקרות... אז... כשראיתי שאפשר להפגש עם ג'קו פנים מול פנים עמדתי בתור כשומרת סף נלחמתי על תורי.. כשזה הגיע נכנסתי ..כן בנון שלנטיות (לא מאמינה על עצמי) הצגתי את עצמי ומישהו בחדר זרק מחמאה (לא זוכרת מה מו למי )רק צחקתי והייתי מאוד קרובה לג'קו ,ג'קו שאל אותי מאיפוא אני השבתי לו ומסרתי לגזורי את הפלא' שיצלם , הוא צילם ואמר שזה לא יצא טוב בגלל הפלאש או משהו אז נתנו לו פנס והתמונה יצאה טוב. רגע לפני שיצאתי אמרתי לג'קו שאני מאמינה בו והוא יצליח בגדול!!!!!! ורק שידע שכל הזמרים הגדולים בהיסטוריה עברו דרך חתחתים (שוב לא יודעת איך הוצאתי את המשפט המסובך הזה..ברגעי התרגשות גדולים כ"כ) לפני שיצאתי מהדלת אמרתי לו שגם אמא שלי מתה עליו, הוא חייך . ההופעה- היתה מחשמלת , אין מילה אחרת להגדיר הוא נותן את כולו , כשהוא מתכופף הוא כמעט נוגע באנשים....... אחרי ההופעה- שוב כחלק מהאסטרטגיה שאמרתי לעצמי לא לפספס הזדמנויות , גם אני נדחקתי לידו עם עוד הרבה בנות וביקשתי להצטלם איתו עוד תמונה אמרתי לו "גקו יש לי רק תמונה אחת" אז הוא אמר" אין בעיה נצטלם עו פעם" - ותודה למיכל (milargo( הספקתי עוד להגיד לו שהשיר לא משנה דבר יפה בטירוף והוא אמר שזה יכנס לאלבום שלו.בקטע הזה אני לא זוכרת אם נשקתי אותו אני רק זוכרת את הזיפים שלו עלי . כשיצאנו היתה לי הרגשה שעשינו ממנו בובת סמרטוטים , אבל פשוט לא יכולנו......
זהו בי ותודה לכולכן