חוויות מההופעה ב-Elgir

shongold

New member
אוהבת אותך מאד שיר אשה יפיפיה

מקסימה מקסימה מקסימה וג'קו רק יכול להתברך במעריכה/מעריצה ברמתך הפעמת אותי מאד!

רנה6

New member
בוקר טוב, שון

בוקר טוב, שון...המון תודה עבור הערכתך אלי. אתמול בלילה חזרתי ממעין פגישה חברית, אבל כאילו לא הייתי שם...כל הערב חשבתי רק על רגעי האושר שלי במועדון החשוך, אפוף עשן סיגריות ולא יכולתי להרדם כשיש לי כמה הגיגים, כאלו שצריכה לשתף את כולן...יודעת, שיהיה קל יותר פנימה...

shongold

New member
וטוב שהוצאת הכל הוקל לך ואנו

התברכנו במנולוג יוצא דופן בכנותו, רגישותו ויפיותו יפיפיותך!

רנה6

New member
ושוב תודה, שון

ושוב, תודה שון...אני נבוכה מאלפי המחמאות ...אני כידוע די חיה מהן, אלא שלא בטוחה שזכאית להן. על כל פנים, זה עתה חזרתי מהמרכז מביתו של.....ויש לי אי אלו פרטים לספר...מאוחר יותר....נורא נורא עייפה

shongold

New member
אני חושבת שאני יודעת במי המדובר

תעבירי לי פרטים דרך האי-מייל תחילה עדיף! - נדבר קודם!

kapit5

New member
היי שיר-שמחה בשבילך

שמחה שפגשת אותו.מעבא ליופי שלו הוא מקרין איזו שבריריות נוגה שזה כובש.כל הכבוד לבן שלך על ההבנה והתמיכה.באמת אפשר היה לטעות ולחשוב שאתם זוג.שמחה שנהנית.

רנה6

New member
תודה תודה...

המון תודה על תשומת הלב...רק עכשיו חזרתי מארוע משפחתי...הייתי בביתו של זמר מאוד ידוע, אלא שהשיחה נסובה סביב ג'קו וכל מה שקורה לי בעטיו....הייתה אוירה מאוד חיובית...אולי כשאתאושש, אספר לכן.

a d i d a s 2 1

New member
שירוש..אני ממש שמחה בשבילך...

שכל זה קרה לך... עושה רושם שזה נגע בנקודה בלב שמאוד קשה להסביר מה זה בדיוק למרות כל המילים היפות... את אישה מקסימה ותומכת בו מאוד וזה הגיע לך! ואני מאחלת לך עוד הרבה רגעים כאלו של אושר פנימי, הרגשה של היי שקשה להסביר אותה, ואין צורך במילים אלא במבט ובחיוך! נשיקות!!

רנה6

New member
תודה...תודה...

תודה עדידס, חזרתי מהמרכז ואני עייפה ותשושה...מאוחר יותר אפצה אותך במכתב ארוך יותר...אני פשוט שפוכה....

מthr7 לרנה כל הכבוד

זו בדיוק ההרגשה שלי שנתקעתי בגיל העשרה אף שעברתי את הארבעים. הפלאת לתאר. תודה. והיה נחמד לפגוש אותך שוב.

juanes

New member
../images/Emo24.gifכל כך עשיתם לי חשק

לצערי, לא יכולתי להגיע. :( אני קוראת כל הודעה והודעה וממש מתרגשת. כל הודעה היא כמו חלק בפאזל הענק שמרכיב תמונה כל כך יפה. תודה לכן, שאתן מעבירות תחושות כאלה אותנטיות בצורה כל כך חיה, יפה מכבדת ומרגשת. מתי יש עוד הופעות בתל אביב? באזור חיוג 03? 09? 08?

moon line

New member
החוויות שלי - כן רק עכשיו אני כותבת

טוב אחרי שהתאוששתי לגמי מ"ההאנג אובר" הרציני שהיה לי , ואחרי ששלחתי לעדידס התנצלות , וששקט לי יותר בבית אני פנויה לכתוב את חוויותי: כמו שהרבה כתבו זאת לפני היה ערב בלתי נשכח, קסום ורק רציתי שלא יגמר לעולם...... לכל הבנות שפגשתי אתמול שמחתי להכיר אתכן - אחלה פורום יש לנו
ועכשיו לפגשתי עם הג'קו המלך- עוד לפני אני אמרתי לעצמי שאסור לי לפספס הזדמנויות (שאני מומחית לפספוסי הזדמנויות בחיים ) ואני לא אתן לזה לקרות... אז... כשראיתי שאפשר להפגש עם ג'קו פנים מול פנים עמדתי בתור כשומרת סף נלחמתי על תורי.. כשזה הגיע נכנסתי ..כן בנון שלנטיות (לא מאמינה על עצמי) הצגתי את עצמי ומישהו בחדר זרק מחמאה (לא זוכרת מה מו למי )רק צחקתי והייתי מאוד קרובה לג'קו ,ג'קו שאל אותי מאיפוא אני השבתי לו ומסרתי לגזורי את הפלא' שיצלם , הוא צילם ואמר שזה לא יצא טוב בגלל הפלאש או משהו אז נתנו לו פנס והתמונה יצאה טוב. רגע לפני שיצאתי אמרתי לג'קו שאני מאמינה בו והוא יצליח בגדול!!!!!! ורק שידע שכל הזמרים הגדולים בהיסטוריה עברו דרך חתחתים (שוב לא יודעת איך הוצאתי את המשפט המסובך הזה..ברגעי התרגשות גדולים כ"כ) לפני שיצאתי מהדלת אמרתי לו שגם אמא שלי מתה עליו, הוא חייך . ההופעה- היתה מחשמלת , אין מילה אחרת להגדיר הוא נותן את כולו , כשהוא מתכופף הוא כמעט נוגע באנשים....... אחרי ההופעה- שוב כחלק מהאסטרטגיה שאמרתי לעצמי לא לפספס הזדמנויות , גם אני נדחקתי לידו עם עוד הרבה בנות וביקשתי להצטלם איתו עוד תמונה אמרתי לו "גקו יש לי רק תמונה אחת" אז הוא אמר" אין בעיה נצטלם עו פעם" - ותודה למיכל (milargo( הספקתי עוד להגיד לו שהשיר לא משנה דבר יפה בטירוף והוא אמר שזה יכנס לאלבום שלו.בקטע הזה אני לא זוכרת אם נשקתי אותו אני רק זוכרת את הזיפים שלו עלי . כשיצאנו היתה לי הרגשה שעשינו ממנו בובת סמרטוטים , אבל פשוט לא יכולנו......
זהו בי ותודה לכולכן

eilati27

New member
בוקר מדהים לכל המתוקיזות שלי!!!|שמש

שיהיה לכם אחלה שבוע... אני רוצה לספר לכם על הסופ"ש המושלם שלי... הכל התחיל ביום חמישי... חוזרת מהעבודה ב 17:00 ומהרגע הזה מתחיל הלחץץץץץ
כולי חרדה לגביי הערב מתחילה טלפונים מוטרפים לעדידס ולקארינו'ש (המדהימות!!!!!!!!) ולעוד חברה שהצטרפה ואף אחת עדיין לא מוכנה... אבל אילתי (אומרת לי אביטל חברה שלי) השעה רק 19:20 חחחחח.... אני לא מבינה למה הזמן לא זז... מתחילה להתארגן ולהתלבש ומחליפה בערך 15 זוגות מכנסיים וחולצות עד שהוחלט כמו תמיד על שחור... זהו השעה 21:30 אני יוצאת לאסוף את הבנות... לת"א אנחנו מגיעות בסביבות 23:30 כולי עדיין בספקות אם הוא יגיע/לא יגיע ואז אני מתחילה להבין שכולכן שם.. מקסימות שכמותכן.. ועדיין החשש לא עובר... כי אין במה מסודרת אין מערכות הגברה כלום!!! ואז livi באה (שרק תהיי בריאה) והבטיחה לי שהוא מגיע ושחלומי ייתגשם (אם את מבינה אותי ליבי) ואני תופסת אותה במילה... ואז זה קורה,מבלי שנשים לב פמליה של אנשי שיער ארוך עוברים מביניהם אחד עם קוקו ואחד שגובהו כשל בניין... לא מאמינה למראה עיניי אני רצה אחריו אך הדלת נסגרת ואני לא מספיקה להציץ... ליבי כמובן,לא התכוונה לשבור את המילה שלה...הדלת לפתע נפתחת,רנה יוצאת מתוכה ואני נזרקת בכוח פנימה...
המומה מהרגע הזה,אני זורקת לחלל "היי" "אהלן"... ואת מה שהתפתח שם מעבר לזה אני אשמור לעצמי לנצחחחחחחחחח! הוא אדם מדהים!!! מקסים!!! אני לא יכולה לתאר הרבה... ואז זה קורה הוא עולה לבמה,נותן הופעה מחשמלת... מרטיטה... ויורד לדרכו... לפחות עד לפעם הבאה... ג'קו אני אוהבת אותך המון,בהצלחה! (אני זורקת לאויר) והוא מסתובב ומחייך אליי... מקווה שנהניתם מהסיפור שלי מהדרך שבה אני ראיתי את הדברים... מעבר לזה... למחרת הייתי בפסטיגל וראיתי את רן דנקר המדהיםםםם ולמחרת בשבת הייתי בטיול ג'יפיםםםם מטורףףף!!! בקיצור בנות כן ירבו סופ"שים כאלו... אוהבת אתכן - יום קסום!

רק נחת ואושר

שלום ובוקר טוב לכל המתוקיזות ואתן בזמן שהתלבשתן והתכוננתן להופעה של הוואקו ... הייתי אני בפסטיגל.. ואכן אילתי איזה נחת ולכל היפות והאמיצות שפספסתי את המומולדת שלהן...אז סליחה אבל לאב'כוונה וזה אפעם לא מאוחר...הרבה הרבה מזל טוףףףףףף.. אוהבת את כולכן...

eilati27

New member
אמאאאאאאאא

יו לילה תודהההההה איזו שלמותתתתתתתתת ורציתי גם לציין ולהזכירכן בנותתת... שביום רבעיע ה - 27.12 תהיה לי ב"ה יום הולדת... כיף לייייייי איזה שבוע ענקקקקקקק

reviital

New member
יוו, זה אשכרה פורום של בנות מזל

קשת וגדי!!! לי יש יומולדת ב- 29.12. בת כמה את נהיית?

למעלה