לא שבר,משבר
(ארוך וטרחני)

קודם ../images/Emo24.gif והארה לגבי הכסף

לא קראתי את כל מה שכתבו לך אבל עושה רושם שאת אישה חזקה עם הרגלים על הקרקע. שולחת לך הרבה כוחות להתמודד עם המצב . אני רוצה רק להאיר לגבי מזונות הוא מחוייב על פי החוק. אם הוא לא משלם את יכולה לטבוע אותו דרך ביטוח לאומי כך שביטוח לאומי יעביר לך את הכסף כל חודש והם כבר יגבו ויתעסקו איתו. בהסכם שלכם לדרוש ההמזונות ישולמו על ידי הוראת קבע לחשבון שלך וכל תקופה שיהיה דיון מחודש על הסכום לפי הצרכים המשתנים של הילד. המון בהצלחה

מצטרפת לדברי קודמותי הנבונות,

ומסכימה לגבי הילדותיות של אבא של..,וכמו אל ילד-אל תראי לו שאת מתרגזת,אל תרימי את הטונים,תסבירי לו בשקט למה הוא לא...

גורבי

New member
אני ממש מעריצה אותך על הסבלנות

(שלא לדבר על מעריצה אותך בכלל, אבל זה לא מהיום
) "תודה על ההבנה" - ללא ספק, הוא זה שיש להתחשב בו ולהבין אותו... וגם אני חושבת (מה חושבת? יודעת על בשרי-בשרנו) שהשבועות הראשונים אחרי הלידה הם זמן שמועד לפיצוצים גם ככה. מקווה שאבאשלאורי יבין מהר ככל האפשר באיזה אוצר הוא זכה, וכמה חבל יהיה לוותר עליו בגלל התעקשויות אינפנטיליות.

../images/Emo42.gifשמש על עירי-ועידכונים../images/Emo26.gif

קודם כל תודה לכל יפות הבלורית
וצר לי שאיני עונה באופן אישי לכולכן: אז אבאשלאורי דיבר איתי אתמול בלילה (מי היה מאמין? הוא התקשר
). הוא התנצל: סליחה שלא הבנתי, סליחה שלא הגעתי, סליחה סליחה סליחה. "היא" בחרה להבליג, להפליג, להבריג... אמרתי לו שיבוא (מה אני יכולה לעשות?!). הוא יבוא היום בארבע וחצי, לשעה. הסברתי לו (אחחחחח, פוליטיקה דמגוגית) שבטח יהיה לו נוח יותר אם יהיה דד ליין קצר יותר לפגישה (בלה בלה בלה). הוא היה נרגש עד דמעות (והדליק לעצמו סיגריה
). מכעת יבוא העלם לפגישות בנות שעה אחת בימי שני וחמישי. "היא" תארח אותו, כי "היא" מבינה שאין לו מה לעשות עם אורי (אולי הוא יכבס לי חזיות?!). אבאשלאורי יתן לאמא'שלו 500 שקלים בחודש עד שיהיה הסדר. יותר טוב כמעט מכלום, לא? אוף. בעולם משולם הייתי לסבית חד-הורית מבחירה בלי ידיעה מי האבא של הצאצא.

טלטל11

New member
לא חייבים להיות לסבית ../images/Emo8.gif

כדי להיות חד הורית מבחירה מתורם אנונימי
מקווה שתעברו את התקופה הכיאוטית בשלום, ושדברים יסתדרו, בשביל אורי, קודם כל

yoyo10

New member
וואו כל הכבוד לו

500 ש"ח עגבניה עברת לעשירון העליון עכשיו
כל הכבוד לך על הסבלנות
אני בטוח הייתי מפוצצת ממזמן היו מאשפזים אותי באיזה מחלקה

פלגיה

New member
בעולם מושלם הוא גם היה כחול

עם עינים בלונדיניות... אני חושבת שהטענה "אין מה לעשות עם אורי" תעבור עם הזמן.

../images/Emo79.gifלא אני הוא האיש לא אני../images/Emo79.gif

אז אבאשלאורי (אי אפשר להחליף את הניק שלו ב-
?) הגיע, השתדל, התחנף, נגמל לשעה מהסגריות, פיצה אותנו על עוגמת הנפש בשמיכת מעבר מעשה ידי אומנית... משו משו. החליטותי לעשות מעשה ולקחתי אותו ואת אורי לטיול לעת ערב
על מנת לגרום לו לחשוב על דברים שהם לא סיגריות (והם כן... אורי?). מסתבר שאין כהליכה באוויר הפתוח כדי לעורר את דחף העישון. טוב, לפחות עכשיו אני יודעת. בשיחה שטחית סוכם שהוא מעריץ אותי (נו, מילא. זה תכף יעבור לו) ומאד מעריך את מה שאני עושה עכשיו בשבילו עם הסגריות (@$%^% מענין אותי באמת). וזהו.

ו שתי

New member
אמרתי לך כבר שאת נפלאה?

המאמצים שאת עושה בשביל אורי- אמנם הם גוזלים ממך כרגע הרבה עצבים וכחות, אבל הוא יתחבר (אני אפטימית), וזה יהיה יותר קל כשהוא יגדל.

neta2

New member
את באמת משהו מיוחד! בחיי

גמני מעריצה את הסבלנות, האסרטיביות ויכולת ההכלה שלך. כל-הכבוד, איפה אפשר להניח את הכובע אחרי שהורדתי אותו בפנייך?

גוליגל

New member
תניחי אותו על הראש של ../images/Emo163.gif ../images/Emo8.gif

גם אני במעריצות. טוב לו לאורי שזו האמא שהוא זכה בה. ומהתמונות שלו בפורומנקה
- הוא נראה שווה את המאמצים

ג ל י 1

New member
יפה! אני מקווה שהוא התחיל

לקלוט משהו! ושימשיך ככה, איזה יופי שעה שלמה בלי סגריות?!
פששש.. מתאמץ הבן אדם!

ליcות

New member
מעריצה אותך! את פשוט אדם גדול

ואמא נפלאה, הכי בעולם, שמתמודדת בהצלחה עם מצב קשה עד בלתי אפשרי בתקופה זו עמוסת הורמונים. רק תזכרי דבר אחד - ילד צריך דמות אחת דומיננטית בחייו כדי לצאת בריא ומוצלח, ואת מספקת לו יותר מזה. אז תהיי חזקה

מאז

New member
טיול זה כבר משהו...

ובלי קשר למצב המסובך (שאת מתפקדת בו להפליא!) אני מניחה שכבר אמרו לך שלגברים רבים יש קושי להקשר לתינוק קטן, שעדיין אין לו "פיצ'רים" יוצאי דופן (מלבד, כמובן, היכולת להפל@# בדציבלים שמעירים משינה)

jenyl

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני קוראת את ההודעות שלך ומעריצה אותך יותר ויותר! על האומץ שהפגנת לכל אורך ההריון ועל זה שלא פחדת ללכת בדרך שלך! ועכשיו במיוחד על השכל הישר שאת מפגינה ביחס לאבא של אורי
המון המון המצלחה וכוח לשניכם

למעלה