אניייי ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif
שיר השבוע של פראמור: אמממ TWYG
שיר השבוע לא של פראמור: The Rasmus - Livin' In A World Without You
Kate Voegele - Only Fooling Myself Kate Voegele - Wish You Were Kate Voegele - Kindly Unspoken Amy Macdonald - Mr Rock & Roll Amy Macdonald - This Is The Life
קליפ השבוע: The Rasmus - Livin' In A World Without You
להקה/אומן השבוע: The Rasmus,וגם Kate Voegele
אלבום השבוע: HFTS של The Rasmus
משהו חיובי שקרה השבוע: אמממ ראיתי המוןהמוןהמוןןןן אנשים שאני מכירה, הייתי בת"א עם חברים והיה כיף, קניתי מחזיק של סקלאנימל
ועוד מלאמלאמלאאא דברים מגניבים.
משהו שלילי שקרה השבוע: המורה הדפוק שלי למחשבים לשעבר ראה אותי ושאל אם המשכתי מחשבים והוא נתן בי מבט של "למה לעזאזל את מגבירה את זה את טיפשה" וזה מזה העלה לי תפיוזים. -לא התגעגעתי לכיתה שלי בגרוש. -שיעורי סדנאה באומנות זה חרא XD - נועם הבטיח לי מורה חמוד לצילום והביא לי איזה קריח מכוער אחד
סדרה\סרט\ספר השבוע: אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםם דגראסי חזר לערוץ 1
אעאעא, הבאזזז, מגרש ביתי, וזהו. לא יוצא לי לראות טלוויזיה גאד #$^@!@$
ציטוט השבוע: המורה לספרות: "שלום שגיא, לא אלמוג" (היא שנה שעברה כל הזמן קראה לו אלמוג עכשיו היא למדה XD) ------------------------------------------------- אני <יאאאא אנדיייייייייייייייייייייייייייייייי> אנדי "yes?" אני "אממ לא משנה XD" יצאה לי מן יציאה באמצע השיעור והוא שמע אותי XD ------------------------------------------------ המורה לאזרחות: "מה זה בעצם חוקה?" טל: "מה זאת חופה?" XDDD ------------------------------------------------ אני <היי תמי! מה שלומך?> המורה שלי לספורט תמי: <רעות! מה שלומך?> אני< רעות? אה?> המורה שלי: >אההה לאלא ליאת! נו כן אני זוכרת אותך> XDDD רואים כמה היא זוכרת אותי. אח"כ כל שיעור ספורט היא חפרה עם השם שלי.... כל שנייה "ליאת!" X_X"
תמונת השבוע:
העיצוב של היומן שלי
בבקשה תגידו איך יצא
ולשאלה פתאומית: איך היה השבוע הראשון בבצפר? היה נחמד ביותר. קצת עצבים על המורים XD הרבה ש"ב ><" וזה מעצבן... בקיצור נחמד