סיכום שבועי

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo79.gif סיכום שבועי ../images/Emo79.gif../images/Emo29.gif

שיר השבוע של פראמור:
שיר השבוע לא של פראמור:
קליפ השבוע:
להקה/אומן השבוע:
אלבום השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע:
משהו שלילי שקרה השבוע:
סדרה\סרט\ספר השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
ולשאלה פתאומית: איך היה השבוע הראשון בבצפר? יאללה סופ"ש מגניב לכולם...

xXx Lilo xXx

New member
אניייי ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

שיר השבוע של פראמור: אמממ TWYG
שיר השבוע לא של פראמור: The Rasmus - Livin' In A World Without You
Kate Voegele - Only Fooling Myself Kate Voegele - Wish You Were Kate Voegele - Kindly Unspoken Amy Macdonald - Mr Rock & Roll Amy Macdonald - This Is The Life
קליפ השבוע: The Rasmus - Livin' In A World Without You
להקה/אומן השבוע: The Rasmus,וגם Kate Voegele
אלבום השבוע: HFTS של The Rasmus
משהו חיובי שקרה השבוע: אמממ ראיתי המוןהמוןהמוןןןן אנשים שאני מכירה, הייתי בת"א עם חברים והיה כיף, קניתי מחזיק של סקלאנימל
ועוד מלאמלאמלאאא דברים מגניבים.
משהו שלילי שקרה השבוע: המורה הדפוק שלי למחשבים לשעבר ראה אותי ושאל אם המשכתי מחשבים והוא נתן בי מבט של "למה לעזאזל את מגבירה את זה את טיפשה" וזה מזה העלה לי תפיוזים. -לא התגעגעתי לכיתה שלי בגרוש. -שיעורי סדנאה באומנות זה חרא XD - נועם הבטיח לי מורה חמוד לצילום והביא לי איזה קריח מכוער אחד
סדרה\סרט\ספר השבוע: אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםם דגראסי חזר לערוץ 1
אעאעא, הבאזזז, מגרש ביתי, וזהו. לא יוצא לי לראות טלוויזיה גאד #$^@!@$
ציטוט השבוע: המורה לספרות: "שלום שגיא, לא אלמוג" (היא שנה שעברה כל הזמן קראה לו אלמוג עכשיו היא למדה XD) ------------------------------------------------- אני <יאאאא אנדיייייייייייייייייייייייייייייייי> אנדי "yes?" אני "אממ לא משנה XD" יצאה לי מן יציאה באמצע השיעור והוא שמע אותי XD ------------------------------------------------ המורה לאזרחות: "מה זה בעצם חוקה?" טל: "מה זאת חופה?" XDDD ------------------------------------------------ אני <היי תמי! מה שלומך?> המורה שלי לספורט תמי: <רעות! מה שלומך?> אני< רעות? אה?> המורה שלי: >אההה לאלא ליאת! נו כן אני זוכרת אותך> XDDD רואים כמה היא זוכרת אותי. אח"כ כל שיעור ספורט היא חפרה עם השם שלי.... כל שנייה "ליאת!" X_X"
תמונת השבוע:
העיצוב של היומן שלי
בבקשה תגידו איך יצא
ולשאלה פתאומית: איך היה השבוע הראשון בבצפר? היה נחמד ביותר. קצת עצבים על המורים XD הרבה ש"ב ><" וזה מעצבן... בקיצור נחמד

xXx Lilo xXx

New member
אגב../images/Emo18.gif הספר מת' שבתמונה הוא ז"ל../images/Emo29.gif

החלפנו אותו ליואל גבע כפרע עליו XD אבל יואל הזבל עשה את הספר 2 חלקים. אחד 800 ומשהו עמודים והשני 400 ומשהו. דביל. אבל הוא ירוק. ויפה כזה. וחדש

xXx Lilo xXx

New member
אהה חחחח תודה ../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

וזה היומן שלי... עיצבתי לו "תשער" XD

Emergency Exit

New member
אהאעאהעעעע שבוע. ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של פראמור: crushcrushcrush שיר השבוע לא של פראמור: שלום חנוך - אהבת נעוריי שלום חנוך - גיטרה וכינור ישראל ומעיין - מליונים Bloc Party-Banquet קליפ השבוע: הנדלברז XD (תומרודקלמשגעיםאותיעםזההה) להקה/אומן השבוע: בלוק פארטי, פראמור, ישראל. אלבום השבוע: לאדעת
משהו חיובי שקרה השבוע: כיתה מגניבה. משהו שלילי שקרה השבוע: חזרנו ללמוד. \ הכיתהפחות מגניבה. \ מתמטיקה זה איכ. סדרה\סרט\ספר השבוע: שולץ ומפרץ האהבה XD \ מה גברים רוצים \ המגן ציטוט השבוע: (שיעור לשון) המורה: "הסוס שלי - סוסי" .. אני: "שקד, את הסוס שלי!" תמונת השבוע:
(הארנב שלי תוקע ת'ראש בגליל) ולשאלה פתאומית: (חחחחח פתאומית) איך היה השבוע הראשון בבצפר? בסדר בסה''כ. היו ימים ממש טובים והיו פחות.

mafakit

New member
איזה כיף לחזור הביתה ב12 ../images/Emo152.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif

שיר השבוע של פראמור: LTFB נו התמכרתי אליו קשות
שיר השבוע לא של פראמור:KT Tunstall - Suddenly I See קליפ השבוע:אה.. לאדעת ><' להקה/אומן השבוע:פראמור
אלבום השבוע:RIOT! משהו חיובי שקרה השבוע:המ.. היה נחמד באדריכלות
משהו שלילי שקרה השבוע:אה.. לא כל כך שלילי אבל זה היה מביך ><' המורה שלי לסוציולוגיה הביכה אותי מול הכיתה ><'''' סדרה\סרט\ספר השבוע:מפרץ האהבה XDDDDD ציטוט השבוע: המ.. יש כמה מהמורים
המורה לחינוך תעבורתי:"אני מעידה על עצמי! אני משוגעת!!!" המורה להסטוריה [היא רוצה קלסרים להסטוריה ולא מחברות >>" ] : "זה מטריף את דעתי ניילוניות!@# מה זה מוזיאון?! מה זה תלוי על הקיר?! ככל שזה יותר מקומט יותר טוב!!#" אה.. נו זה היה מצחיק בכיתה
תמונת השבוע:שיעמום בשיעור אנגלית
נו אמרתי שהתמכרתי לשיר
ולשאלה פתאומית: איך היה השבוע הראשון בבצפר? התחיל לא משו אבל השתפר בסוף ^^

Nothing feels like home... ../images/Emo141.gif

You're a thousand miles away.. שיר השבוע של פראמור: הווו. מלא. כל ריוט! ו-AWKIF. +מיי נאמבר וואן. שיר השבוע לא של פראמור: Mayday Parade-Misreable At Best. Jason Mraz-I'm Yours. V-Blood, Sweat and Tears. V & McFly-Chills In The Evening. קליפ השבוע: המממ... McFly-Lies. להקה/אומן השבוע: מיידיי פרייד. אלבום השבוע: ריוט! משהו חיובי שקרה השבוע: המממ היו מלא!
לפגוש את כווולם שוב;שיעור ראשון במגמה. XDDD היה ענק;מבחן באנגלית שהלך די טוב ועוד מלאמלא שאין כוח לכתוב. משהו שלילי שקרה השבוע: במילה אחת:מתמטיקקה.
סדרה\סרט\ספר השבוע: סדרה-מגרש ביתי חזר#@%!%#. וגוסיפ גירלז. וראיתי את כל העונה הראשונה של על טבעי בארבעה ימים. XD וגם פרייבט פרקטיס
. ציטוט השבוע: ~כמה בנות מהכיתה שלי משחקות ארץ-עיר~ שיראל: "נו,מה כתבת ב"מקצוע"?" נוי: "ליקויי למידה!" שיראל: "מה ליקויי למידה,זה לא מקצוע!" נוי: "אבל יש אנשים שמטפלים בזה! הם 'ליקויי למידה'!" שיראל: "מפגרת,זה כמו שתגידי ש... 'מפגר' זה מקצוע!"
זה היה כ"כ מצחיק באותו זמן. XDDDDDD ~המורה עונה למישהי על שאלה~ ~מישהי אחרת נכנסת לכיתה ומפריעה~ ~המורה צועקת עליה~ XD המורה: "שכחתי כבר מה שאלת. מה זה היה?" "מישהי": "הממ... גם אני כבר שכחתי
." LOL יותר סיטואציה מאשר ציטוט: עשינו בשיעור הראשון של המגמה [ביולוגיה] ניסוי עם תפו"א. ~חברה שלי מתעללת בתפו"א~ "היי,אני עושה צ'יפס!!1"
תמונת השבוע: תגובה מהירה. ולשאלה פתאומית: איך היה השבוע הראשון בבצפר? היה כיףףףף. חוץ מהקטע של הלימודים,נו.

למעלה