סיכום שבועי

rachel malasa

New member
מה שימברוסקי ביקשה מכם לעשות

עם התופ"א? XDDDDDD נרא לי זה היה שיעור מאוד משעשע

../images/Emo6.gif ../images/Emo141.gif

היא אמרה לחתוך אותו לארבעה חלקים ולשים שניים מהם בצד של הקליפה ושניים הפוכים. ואז היא אמרה לשים על אחד מכל סוג שתי טיפות של מים ועל השניים שתי טיפות של מי חמצן. ומי החמצן גרמו לתפו"א לתסוס בגלל השילוב של העמילן בלהבלה. זה היה כזה מצחיק. חחחחחחח דנית התעללה באימ-אמא של התפו"א.
וד"א,זה שימבורסקי*.
רייצ',באיזו מגמה את?

rachel malasa

New member
שימברוסקי, שימבורסקי

מזה משנה? העיקר הכוונה. XDDDDD דניאל [היא גם במגמה אם את מכירה אתה], סיפרה לי שאיזו ילדה אחת שאלה את המורה שאלה, ואז המורה צועקת לה:"לאאאאאאאא!" חזק, וכול הכיתה נבהלת כזה, כי חצי היו רדומות XDDDDDD -אני בספרות\קולנוע-

Johnni456

New member
מסכמש"ת../images/Emo79.gif

שיר השבוע של פראמור: Emergency שיר השבוע לא של פראמור: SUM41 - Pieces SUM41 - Motivation כנסיית השכל - Let love in כנסיית השכל - איך זה מרגיש שייגעצ - דיילת באלעל שייגעצ - לא בא לה שייגעצ - התחרות האולימפית Sixx:A.M - Tomorrow Sixx:A.M - Life is beautiful קליפ השבוע: שייגעצ - אוי ואבוי XD להקה/אומן השבוע: שייגעצ, סאם41, פראמור, כנסיית השכל, סיקס אייאם. אלבום השבוע: UCH של SUM41 ו-The heroin diaries של Sixx:A.M (סופסוף מצאתי אותו
) משהו חיובי שקרה השבוע:הופעה של כנסיית השכל DDD: היה כ"כ טוב! ומצחיק XD משהו שלילי שקרה השבוע: בצפר
סדרה\סרט\ספר השבוע:
ציטוט השבוע: היו הרבה מההופעה אבל אני לא זוכרת
תמונת השבוע: בלקי
ולשאלה פתאומית: איך היה השבוע הראשון בבצפר? אה... בסדר..

Johnni456

New member
היא רק נראית ככה!../images/Emo79.gif

אבל מתחת לעור החתולי ולפרווה הנעימה ולגרגורים היא פנתר שאורב לטרף! XD את צריכה לראות את הידיים שלי - הן מלאות בשריטות O:

Emergency Exit

New member
XD

אאוץ'. בגלל זה לא קניתי חתול. למרות שרציתייייייייי למרות שגם הארנבשלי שורט הקקה הזה

xXx Lilo xXx

New member
אווווווו זה הדוב של קוקה קולהההה../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

היה לי אחד כזה :( קראתי לו לבקני... אבל הוא נקרע, וכל החרוזים שהיו בפנוכו התפזרו
אז אמא החליטה שצריך לזרוק אותו ;;;;;;; אוףףףף לא נישארו לי דובים מהילדות! בחיי! היו לי איזה 100 וכולם התפוררו XD אגב, החתולה שלך שחורה לגמרי?

נסטי XD

New member
"בא לי לצרוח לשכנה להשקו את הגינה להבין שאת

שונה להחזיק באמונה, שרבין יתעורר, שהמרד יגמר, להמשיך לא לוותר, אני לא יכול יותר להמשיך כך את חיי!" שיר גאוני XD שיר השבוע של פראמור: פנסס, קראש שיר השבוע לא של פראמור: סאם ומקפליי קליפ השבוע: לייז של מקפליי להקה/אומן השבוע: סאם 41 אלבום השבוע: DILI משהו חיובי שקרה השבוע: מק', לרוץ בכביש הכי מסוכן בארץ XD משהו שלילי שקרה השבוע: חבר שלי, מתמטיקה סדרה\סרט\ספר השבוע: מגרש ביתי \ אל תתעסקו עם הזוהאן\ הארי פוטר [הספר] ציטוט השבוע: יש מלא ואין לי כוח לציין אותם, אולי אח"כ תמונת השבוע: נשששששששששמות ולשאלה פתאומית: איך היה השבוע הראשון בבצפר? רגיל, בי"ס, נו מה אפשר להגיד עליו? סופ"ש פאנן לכולם נששששששששששששששששמות!!!

xXx Lilo xXx

New member
תגידי.. הליבי הזה (ככה קוראים לו נכון?)../images/Emo29.gif

הוא סיים י"ב ומתכוון להתגייס עכשיו
?

נסטי XD

New member
כן, הוא דחה את הגיוס ב-3 חודשים, ועכשיו הוא

מתגייס, למה? ~אם ראית אותו, אני רוצחת אותך~

xXx Lilo xXx

New member
דונט קיל מייייי../images/Emo29.gif

אבל ידיד שלי מתגייס איתו :X אם אנלא טועה.... אבל אני לא בטוחה בכלללללללללללללללללללללל ואני נוסעת לגיוס של ידיד שלי אז אם אני אראה אותו אני אבקש חתימה ותמונה בשבילך XD

נסטי XD

New member
~מתה, על הרצפה מחכה לאלונקה~

אם תעשי את זה תהיי הילדה הכי ננננננננששששששששששששששמה בעולם כולו, ואם לא, אז גם, כי את גמככה נששששששששמה....

xXx Lilo xXx

New member
חחחח אל תקחי את זה בחשבון.../images/Emo29.gif

אני צריכה לבקש שיחרור מבצפר
כי הגיוס הוא בבוקר... כאילו צריך להתייצב בתל השומר ב8 ויש לי מבחן ב12... ולא מרשים לי להגיע כ"כ רק למבחן...
מפגרים. שנה שעברה שהייתי בגיוס של אחותי באתי גם לשעה השלישית והיה מבחן בסוף היום... זבלים. בכלל. השם שלו זה באמת ליבי
כאילו זה שם של בת לא?

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif קוראים לו לי.

אבל בגלל שהשם משפחה שלו זה בירן אז כשכותבים בקיצור באנגלית השם שלו זה LEE B אז מכנים אותו ככה
סליחה שנדחפתי
מכורה שכמותי X:

נסטי XD

New member
אני יודעת, אבל הוא אמר שכבר כולם קוראים לו

ליבי, אם מישו קורא לו לי הוא לא מסתובב... ~תני כיף, גמאני אובססיבית~

למעלה