סיכום שבועי

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif |כיף| ../images/Emo6.gif

האמת שהסיבה היחידה שהתחלתי לראות את זה היא ישראל X: מלח הדמעות

Emergency Exit

New member
ישראל מלך. ../images/Emo23.gif

אנלא אוהבת כ'כ כוכב נולד ולא ראיתי אף עונה במלואה הפעם השתדלתי לעקוב כי אני מאמינה בו, בגלל שהוא יוצר לבד.. ומגיע לו. אם הוא צריך תהילה וכסף - אז הינה בכיף. שיקבל. העיקר שיהיה לו טוב אחרי כל מה שקרה\קורה לו.

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif כנ"ל לגבי כוכב נולד.

ראיתי את האודישנים, סתם כי זה משעשע, לא התכוונתי להמשיך לראות את התוכניות אולפן. אבל מאז שראיתי את האודישן שלו, הייתי פשוט חייבת לעקוב. בחיים זה לא קרה לי :-8 בגלל זה אני מרגישה כ"כ פתטית, הוא כ"כ סוחף וכריזמטי שהוא לא משאיר ברירה
בהחלט מגיע לו
אני באמת באמת מקווה שיעסוק ביצירה אמיתית ולא בכל המסביב. [יואו ס'מגניב שיש פה אנשים שחושבים כמוני ^^]

Emergency Exit

New member
../images/Emo41.gif אוהבת אותו, ו..

וגם את ליבי ואביב, (קצת פחות מישראל) הם היחידים שמיוחדים שם, או בכל תוכנית של כוכב נולד מאז כוכב נולד הראשון XD

xXx Lilo xXx

New member
גם לי זה שם של בת XDDD../images/Emo29.gif

אחד מהקיצורים של השם שלי. אנשים עצלנים לא מסוגלים לומר "ליאת" הם אומרים "לי" ואם בא להם בטוב אז "לילו", הכי מחרפן זה כשקוראים לי "לילי" :X כאילו נו באמת. מה קשור?! מסכן. יש לו תסביך שמות XD

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif יש לי מורה שקוראים לה מימי.

זה כזה הזוי
ולי יש תסביך שמות? גם לך לא חסר

נסטי XD

New member
גמלי יש מורה כזאת, היא מורה לאומנות.

לשעבר. אני לא לומדת יותר..[ועוד עם המשוגעת הזאת..]

xXx Lilo xXx

New member
חחחח יש לי דווקא אחלה ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

אבל כשמעוותים לי אותו לכול הכינויי בעולם שאפילו לא קשורים לחיים זה ממש הופך לתסביך. עזבי אני מכירה מישהי בשת קשת... וליפני שבוע חברה שלי סיפרה לי שלבן של חברה של אמא שלה קוראים סטייסי (הם אמריקאים)... וכאילו סטייסי זה ממש נשי. זה כמו שיקראו לאיזה בן דנה ולבת רועי XDDDD יש דברים שבחיים לא נבין אני חושבת.

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif ../images/Emo6.gif

אפרופו שמות מוזרים, יש בנות שקוראים להן אכזבה. וזה עצוב. זה בערך השם האחרון שתרצי שיתנו לך

xXx Lilo xXx

New member
אכזבה? ואיייי איזה הורים מגעילים בחיי.../images/Emo29.gif

תקראו לה מצידי שקע אבל למה אכזבה?! ><" הורים לא יודעים לבחור שמות, בחיי. אפילו השמות של המגזר הדתי (הממש ממש ממששששששששששש חרדי) טובים מזה. (נו באמת, יעקוב!? אברהם!? או.. יש את יששכר... כאילו מסכן ;; ) חחח מזכיר לי שהייתה איזו משפחה אחת שכתבו עליהם בידיעות אחרונות וזה היה ממש מזמן, והאבא כאילו עובד בחברת החשמל וזה. אז יש לו שלושה ילדים והוא קרא להם זרם, וט, והיה עוד משהו אני לא זוכרת מה... כאילו הילדים האלו בטח ילדי כאפות של הכיתה שלהם. גאד.

xXx Lilo xXx

New member
אומגדדדדד../images/Emo29.gif

הרגע שמעתי מישהי צורחת מהחלון "זבולון" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD די אני נקרעת.....

xXx Lilo xXx

New member
חחחח תשמעי קטע...../images/Emo29.gif

הלכתי לקחת את בנדוד שלי מהבצפר (הוא בכיתה ב' איזה מותק. ואח שלו בד' )... אז מישהי קראה כזה "ירח... בוא לפה" ואני כאילו מסתובבת אליה כאילו היא איזו מטורפת שקוראת לירח .. מסתבר שזה ילד מהכיתה של בנדוד שלי. והסתכלתי על הרשימה של הילדים שלומדים איתו ויש לו אחד שקוראים לו קץ.. כאילו סוף O_O" והיו מלא שמות הזויים. לילדה מהשיכבה שלי קוראים נדין, זה שם נורמאלי ומובן אבל קץ???? תקראי לו קוץ וזהו!

למעלה