../images/Emo110.gif
אבל אני טיפה חופרת XD שיר השבוע של פראמור: הללויה, איך שהו חברה שלי מצאה אותו בפלא שלה ואהבה את זה
שיר השבוע לא של פראמור: ההוא של N סינק, איצ' טרינג אפ מיי הרט וואן איים וויד יו... קליפ השבוע: - להקה/אומן השבוע: פאראמור? כי גם הלכתי עם החולצה שלה אתמול לבצפר
אלבום השבוע: riot! משהו חיובי שקרה השבוע: צחוקים בבצפר וכאלה, משהו שלילי שקרה השבוע: השיעורים, הלהתעורר בבוקר, והשיעוריבית ;;
והדבר הכי נורא : כשיצאתי לבצפר ביום הראשון כבר לא היה אפאחד בבית חוצממני ומהכלב שלי, אז פתחתי ת'דלת לחצר כי הייתי צריכה ללכת, והוא רץ והתחיל לנבח על אנשים ברחוב כרגיל [אבל הוא פיצי ושמן בכלל לא מפחיד
] ולא שמתי לב מה קרה והוא התחיל לצרוח ולבכות בהיסטריה והוא הסתובב עליי, הסתכל לי בעיניים והראה לי את היד שלו,
הציפורן שלו הייתה עקומה לגמרי 90 מעלות כזה [הציפורן של כלבים זאת לא ציפורן כמו שלנו, יש בה דם ועצם וזה ואבא שלי אמר לי שזה כמו לשבור אצבע] אז מהר התקשרתי לאבא והוא אמר לי להשאיר אותו שם ובינתיים היפיוף שלי [שבדיוק עכשיו נכנס לחדר
] ליקק את הדם שירד לו והציפורן, והשארנו אותו ככה כמה ימים ושלשום ראיתי את הציפורן שהייתה עקומה ממש מתה כזאת כי כנראה יצא ממנה כל הדם וזה, ואבא אמר לי שלאקי [ככה קוראים לכלב שלי] כבר יוציא את זה בעצמו והוא הוציא כנראה שלשום בלילה ומאז הוא ממש מדוכא ובכלל לא מתלהב מלצאת לטיולים עם אבא [והוא כל הזמן היה נורא מתרגש מהם שהוא היה מחליק על הרצפה מרוב קפיצות] והוא כל היום בערסל הזה שלו והולך נורא בעצבות ובכלל לא מנסה ללק לי את הרגליים
אבא אמר לי שזה ממשממש כואב לו ;; והסתכלתי ובקושי יש לו ציפורן ואמא אמרה שהוא דימם אתמול שוב... טוב הוא ישן עכשיו. סדרה\סרט\ספר השבוע: סדרה - האח הגדול סרט - פורגטינג שרה מרשל. ספר - אין ציטוט השבוע: "אף אף אף אף" "מטריה?" אני למורה לאנגלית שלי : "פ-א-ב-י-א-ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" וואי היו עוד המון... תמונת השבוע: זה לא נתן לי לשלוח עם תמונה... ולשאלה פתאומית: איך היה השבוע הראשון בבצפר? וואי אני לא יודעת, ישנתי כל הזמן.