סיכום שבועי

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה שבר את כל השיאים XD

Johnni456

New member
חחח../images/Emo79.gif

שמעתי פעם על הורים שממש רצו בן, וכל הזמן נולדו להן בנות אז לבת החמישית שלהם נדמה לי, קראו אכזבה. איזה מסכנה היא ><

Johnni456

New member
פאק איזה מפגרת אני><../images/Emo79.gif

לא שמתי
שכתבת את זה כבר XD

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo6.gif לא נורא, גם אני מפגרת D:

join the club וזה XD

Johnni456

New member
את לא צריכה להגיד כלום../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

הכל כבר ידועXD

Gore Whore

New member
../images/Emo110.gif

אבל אני טיפה חופרת XD שיר השבוע של פראמור: הללויה, איך שהו חברה שלי מצאה אותו בפלא שלה ואהבה את זה
שיר השבוע לא של פראמור: ההוא של N סינק, איצ' טרינג אפ מיי הרט וואן איים וויד יו... קליפ השבוע: - להקה/אומן השבוע: פאראמור? כי גם הלכתי עם החולצה שלה אתמול לבצפר
אלבום השבוע: riot! משהו חיובי שקרה השבוע: צחוקים בבצפר וכאלה, משהו שלילי שקרה השבוע: השיעורים, הלהתעורר בבוקר, והשיעוריבית ;; והדבר הכי נורא : כשיצאתי לבצפר ביום הראשון כבר לא היה אפאחד בבית חוצממני ומהכלב שלי, אז פתחתי ת'דלת לחצר כי הייתי צריכה ללכת, והוא רץ והתחיל לנבח על אנשים ברחוב כרגיל [אבל הוא פיצי ושמן בכלל לא מפחיד
] ולא שמתי לב מה קרה והוא התחיל לצרוח ולבכות בהיסטריה והוא הסתובב עליי, הסתכל לי בעיניים והראה לי את היד שלו, הציפורן שלו הייתה עקומה לגמרי 90 מעלות כזה [הציפורן של כלבים זאת לא ציפורן כמו שלנו, יש בה דם ועצם וזה ואבא שלי אמר לי שזה כמו לשבור אצבע] אז מהר התקשרתי לאבא והוא אמר לי להשאיר אותו שם ובינתיים היפיוף שלי [שבדיוק עכשיו נכנס לחדר
] ליקק את הדם שירד לו והציפורן, והשארנו אותו ככה כמה ימים ושלשום ראיתי את הציפורן שהייתה עקומה ממש מתה כזאת כי כנראה יצא ממנה כל הדם וזה, ואבא אמר לי שלאקי [ככה קוראים לכלב שלי] כבר יוציא את זה בעצמו והוא הוציא כנראה שלשום בלילה ומאז הוא ממש מדוכא ובכלל לא מתלהב מלצאת לטיולים עם אבא [והוא כל הזמן היה נורא מתרגש מהם שהוא היה מחליק על הרצפה מרוב קפיצות] והוא כל היום בערסל הזה שלו והולך נורא בעצבות ובכלל לא מנסה ללק לי את הרגליים
אבא אמר לי שזה ממשממש כואב לו ;; והסתכלתי ובקושי יש לו ציפורן ואמא אמרה שהוא דימם אתמול שוב... טוב הוא ישן עכשיו. סדרה\סרט\ספר השבוע: סדרה - האח הגדול סרט - פורגטינג שרה מרשל. ספר - אין ציטוט השבוע: "אף אף אף אף" "מטריה?" אני למורה לאנגלית שלי : "פ-א-ב-י-א-ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" וואי היו עוד המון... תמונת השבוע: זה לא נתן לי לשלוח עם תמונה... ולשאלה פתאומית: איך היה השבוע הראשון בבצפר? וואי אני לא יודעת, ישנתי כל הזמן.

oo ELLA oo

New member
../images/Emo204.gifעונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של פראמור: בורן פור דיס
שיר השבוע לא של פראמור: כל השירים של אבריל , לינקין , Flyleaf - Sorrow
HIM-join me in death
קליפ השבוע:אין XD להקה/אומן השבוע: אבריל ולינקין D: אלבום השבוע: אבריל לאבין - TBDT , אחרי מלא זמן שלא שמעתי אותו O: לינקין - מטאורה D: משהו חיובי שקרה השבוע:נממ..בצפר [ זה גם טוב וגם רע XD ] והמאמן שלי בטניס רוצה לקדם אותי בקבוצה O: ועדיין לא החלטתי ^^ משהו שלילי שקרה השבוע:בצפר
סדרה\סרט\ספר השבוע: ספר הג'ונגל XDDDDDDDDDDD היה לי משעמם וראיתי את זה אתמול , זה אשכרה משנת 42 XDDDDDD
ציטוט השבוע: חברה שלי :" את אוהבת אותי?" אני :" כן ." היא :" באמת ?" אני :" לא " XD תמונת השבוע:
איך היה השבוע הראשון בבצפר?סביר ><" עשו לנו ערבוב בכיתות , ונתקעתי בכיתה עם כל הפקאצות S:

Earth to Bella

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של פראמור: לא שמעתי :\ שיר השבוע לא של פראמור: Brown Eyed Girl- Busted חזרתי לנוסטלגיה קליפ השבוע: קליפים מאליפות עולם 06 פורטוגל קצת השראה :) להקה/אומן השבוע: באסטד & מקפליי אלבום השבוע: A Present For Everyone- Busted משהו חיובי שקרה השבוע: הרווחתי קצת כסף כזה.. משהו שלילי שקרה השבוע: שומן וקצת תסכול אבל עבר! סדרה\סרט\ספר השבוע: סדרה- פלייבור פלייייייייייייייייייב D: ציטוט השבוע: צ'וט צ'וט תמונת השבוע: אין לי האמת. ולשאלה פתאומית: איך היה השבוע הראשון בבצפר? לא היה בצפר אבל היה שבוע מתיש בהחלט..נתרגל :)

Sacred Lie

New member
אפפפפפפפפפפפפפפפצ'י. ../images/Emo41.gif

ישלי הרגשה שנטשתי פה.
שיר השבוע של פראמור: TWYG שיר השבוע לא של פראמור: OASIS-STOP CRYING YOUR HEART OUT קליפ השבוע:
להקה/אומן השבוע:
אלבום השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע: היה לי אחלה שישי :)) משהו שלילי שקרה השבוע: ריב עם מישו >< סדרה\סרט\ספר השבוע: אנטיגונה? חחחחח סתם ציטוט השבוע: "אם הקפוווו לא היה פהההההההההה " - אל תשאלו..
תמונת השבוע: ולשאלה פתאומית: איך היה השבוע הראשון בבצפר? אחלההההה היה צחוקים

Johnni456

New member
גם לי יש הרגשה כזו P:../images/Emo79.gif

מה נהיה? אף אחד כבר לא חופר פה
~רמז דק XD~

Sacred Lie

New member
דק אה?! ../images/Emo11.gif

וואי באמת איזה יובש. לא נורא אני עוד יעשה קאמבק !

למעלה