לא אהבתי מההתחלה
L limors2 Active member 2/7/06 #89 חע../images/Emo54.gif אני סובלת לי עם הסטטי באוזניות ופתאום נזכרתי שההורים שלי לא בבית ושמתי לב שאחשלי שומע בקול בחדר אחר- בלי טיפה סטטי
חע../images/Emo54.gif אני סובלת לי עם הסטטי באוזניות ופתאום נזכרתי שההורים שלי לא בבית ושמתי לב שאחשלי שומע בקול בחדר אחר- בלי טיפה סטטי
L limors2 Active member 2/7/06 #97 אני מחכה ל10../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif פיצה! למרות שהבטן שלי דורשת אוכל עכשיו ואסור לזלזל ברצונות שלה!! שיר הבא!
אני מחכה ל10../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif פיצה! למרות שהבטן שלי דורשת אוכל עכשיו ואסור לזלזל ברצונות שלה!! שיר הבא!
L limors2 Active member 2/7/06 #98 קאם און מייק איי מובן און מי!../images/Emo54.gif אחחח... יום אחד אני אזכור להוריד את זה
ג גינגימניה New member 2/7/06 #104 עוד מעט ההופעה של הלהקה שלי ב"מייבנד"..{המשחק הוירטואלי והמתאים למשועממים כמוני }
I Inbar789 New member 3/7/06 #107 עוד לילה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif זה באמת שיר כלכך חאמוד אחלה פתיחה לשעה השנייה ^^.
עוד לילה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif זה באמת שיר כלכך חאמוד אחלה פתיחה לשעה השנייה ^^.
L limors2 Active member 3/7/06 #110 די, אני מתה פה../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif פורום גיי בוייז הוא הפורום הכי מצחיק בתפוז יאללה פפרז!!!!!
די, אני מתה פה../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif פורום גיי בוייז הוא הפורום הכי מצחיק בתפוז יאללה פפרז!!!!!