למה? לא שוב קולדפליי
L limors2 Active member 3/7/06 #117 לכי לקרוא../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif זה לא משהו שאפשר לתאר קולדפליי
T tkuihehr New member 3/7/06 #118 כן, גם לא נמאס מקולדפליי והחדש שלהם כבר מעצבן אותי, והוא רק עכשיו התחיל לרוץ במצעד [השבוע היה לו כניסה למקום השלישי]. יש לנו עוד חודשים לשמוע אותו, ואחריו עוד סינגל... בחיים הם לא יייגמרו [עם קמץ בג']
כן, גם לא נמאס מקולדפליי והחדש שלהם כבר מעצבן אותי, והוא רק עכשיו התחיל לרוץ במצעד [השבוע היה לו כניסה למקום השלישי]. יש לנו עוד חודשים לשמוע אותו, ואחריו עוד סינגל... בחיים הם לא יייגמרו [עם קמץ בג']
ע עורוס New member 3/7/06 #120 חזרתי ../images/Emo122.gif../images/Emo97.gif אח שלי היה חייב את המחשב בדחיפות אז לא יכולתי להגיד... בכל מקרה אני כאן. ווייט שאדווז
חזרתי ../images/Emo122.gif../images/Emo97.gif אח שלי היה חייב את המחשב בדחיפות אז לא יכולתי להגיד... בכל מקרה אני כאן. ווייט שאדווז
T tkuihehr New member 3/7/06 #125 וויט שאדוס איח, אבל רהצ'פ מעוולללללללללים באמת הם היחידים שיודעים לנגן ככה...
L limors2 Active member 3/7/06 #123 אההההההההההההההההההה../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif השלמות אני רוצה תדיסק שלהם אולי מחר!
L limors2 Active member 3/7/06 #128 נחמד??? נחמד????../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif שלמות נו, כל אחד וטעמו וזה אבל שלמות משישי בבוקר הוא היה תקוע לי בראש ורק אתמול סופסוף שמעתי אותו אחרי ימים ארוכים של סבל נור
נחמד??? נחמד????../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif שלמות נו, כל אחד וטעמו וזה אבל שלמות משישי בבוקר הוא היה תקוע לי בראש ורק אתמול סופסוף שמעתי אותו אחרי ימים ארוכים של סבל נור
R RJlake New member 3/7/06 #173 השיר החדש שלהם ממש ממש דומה לשיר ישן שלהם שברח לי שמו כרגע אבל הוא ממש דומה לו
S S m e l l y Cat New member 3/7/06 #214 חע חצי מהשירים שלהם נשמעים ככה בהתחלה כאילו לי זה מזכיר את can't stop ממש בהתחלה ואז בהמשך קצת אז את הקטע האינסטרומנטלי הרועש בby the way אבל יכול להיות שאת מתכוונת למשו אחר כי כמו שאמרתי רוב השירים שלהם מתחילים ככה
חע חצי מהשירים שלהם נשמעים ככה בהתחלה כאילו לי זה מזכיר את can't stop ממש בהתחלה ואז בהמשך קצת אז את הקטע האינסטרומנטלי הרועש בby the way אבל יכול להיות שאת מתכוונת למשו אחר כי כמו שאמרתי רוב השירים שלהם מתחילים ככה
R RJlake New member 3/7/06 #220 אני אקשיב לו שוב ואגיד לך..כי זה היה בול כמו שיר ישן שלהם שהיה לי בראש ושכחתי אותו... בכל אופן זה משגע אותי!! כי אני ממש מתחילה לשיר את השיר הישן ואז פתאום יש מילים שאני לא מכירה..
אני אקשיב לו שוב ואגיד לך..כי זה היה בול כמו שיר ישן שלהם שהיה לי בראש ושכחתי אותו... בכל אופן זה משגע אותי!! כי אני ממש מתחילה לשיר את השיר הישן ואז פתאום יש מילים שאני לא מכירה..
I iOmer New member 3/7/06 #129 White Shadows זה אחלה כל השירים של קולדפליי נשמעים אותו דבר. Tell me baby חמוד. לא מתאים לסגנון שלהם
S S m e l l y Cat New member 3/7/06 #135 חע מפתאום, זה לגמרי הסגנון שלהם איזה שירים שלהם אתה מכיר מזה
L limors2 Active member 3/7/06 #137 תתחברי יא../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif בעליייייייייייייי הצילווווווווווווו טבעתיייייייי בריר שנזל לי יאבבהההההההההההההההההההההההההה איזה שלמות למה להקשות עליי למה ביי דורין מתה
תתחברי יא../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif בעליייייייייייייי הצילווווווווווווו טבעתיייייייי בריר שנזל לי יאבבהההההההההההההההההההההההההה איזה שלמות למה להקשות עליי למה ביי דורין מתה