כמובן! דתייה שומעת מתיסיהו- הא דוסה ששומעת מוזיקה דוסית! גייבוייז/רוני- פקאצה! וכאלה
L limors2 Active member 2/7/06 #78 כמובן!../images/Emo54.gif דתייה שומעת מתיסיהו- הא דוסה ששומעת מוזיקה דוסית! גייבוייז/רוני- פקאצה! וכאלה
כמובן!../images/Emo54.gif דתייה שומעת מתיסיהו- הא דוסה ששומעת מוזיקה דוסית! גייבוייז/רוני- פקאצה! וכאלה
L limors2 Active member 2/7/06 #76 אין גבר אחר../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif אז תעשי תת'ינג שלך האני
ע עורוס New member 2/7/06 #80 ain't no other ../images/Emo79.gif../images/Emo97.gif ain't ain't no other... שיר חביב נורא, שגם אותו לא הייתי אוהב אם לא גלגלצ... ועוד בכלל לא חרשו עליו!
ain't no other ../images/Emo79.gif../images/Emo97.gif ain't ain't no other... שיר חביב נורא, שגם אותו לא הייתי אוהב אם לא גלגלצ... ועוד בכלל לא חרשו עליו!
L limors2 Active member 2/7/06 #82 הוא לא נכנס עדיין לפלייליסט!../images/Emo54.gif או שכן היום ולא שמעתי! או השבוע
L limors2 Active member 2/7/06 #81 דניאל זילברשטעיייןןן!!!../images/Emo54.gif אני רוצה את זה באיכות כוסית אוף
ע עורוס New member 3/7/06 #253 אלייך.. אלייך.. רק רוצה אלייך ../images/Emo12.gif אוהווווווווווווווווווו לזה התכוונת?
L limors2 Active member 2/7/06 #90 טוב, בכיף../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif אם את מחפשת מישהו שיתחנן אלייך שתחשפי על מה את מדברת- הגעת לבנאדם הלא נכון
טוב, בכיף../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif אם את מחפשת מישהו שיתחנן אלייך שתחשפי על מה את מדברת- הגעת לבנאדם הלא נכון
L limors2 Active member 2/7/06 #99 ooh yes../images/Emo45.gif../images/Emo54.gif פעם אהבתי תשיר. אחרי הדחת השאקירה שאקירה האיומה אני שונאת אותו
ooh yes../images/Emo45.gif../images/Emo54.gif פעם אהבתי תשיר. אחרי הדחת השאקירה שאקירה האיומה אני שונאת אותו