שאלון מוזיקה

ligalosha

New member
../images/Emo79.gifשאלון מוזיקה../images/Emo79.gif

פעילות נחמדה כדי להעיר קצת את הפורום!
הפעילו את הפלייליסט שלכם בנגן המוזיקה שלכם, שימו על שאפל (shuffel), (ערבב\ראנדומלי), והשמות של השירים שיצאו לכם הם התשובות לשאלות! מה דעתך על הלהקה מקפליי? למה התחלתם לאהוב את מקפליי? מי המועדף עליכם בלהקה? מהו השיר האהוב שלכם של מקפליי? אם הייתם פוגשים את הפייב שלכם, מה הייתם אומרים לו? מה היית נותן עושה כדי לפגוש את מקפליי? מה היית עושה אם מקפליי היו באים אליך הביתה? אוליביה שאו היא...? מה יהיה כתוב על המצבה של טום? ושל דני? ושל דאגי? ושל הארי? מה הסיבה לקעקוע של דאגי? הדבר שתמיד רצית להגיד למקפליי ובחיים לא העזת: מה חשבתם ששמעתם את מקפליי בפעם הראשונה? איך היה לדעתכם השיר הראשון של מקפליי? מה דעתכם על התלתלים של דני? ועל הקרחת של הארי? מה השיר שיתנגן בחתונה של הארי ואיזי? ובחתונה של טום וג'יאובנה? למה דאגי ולואיז צריכים להיות ביחד? מה דעתכם על האלבום ה-3? איך לדעתכם יהיה האלבום ה-4? קצת שאלות כלליות: למה אתם אוהבים את מנהלת הפורום? מה דעתך על השאלון הזה? מקפליי הם הלהקה הכי טובה בעולם כי...? ~לקוח מפורום גיבורים~

ligalosha

New member
שלי ../images/Emo9.gif

מה דעתך על הלהקה מקפליי? I'm Just A Kid למה התחלתם לאהוב את מקפליי? Rich Girl
מי המועדף עליכם בלהקה? Back To Black מהו השיר האהוב שלכם של מקפליי? Welcome To My Life אם הייתם פוגשים את הפייב שלכם, מה הייתם אומרים לו? Big Girls Don't Cry
מה היית נותן עושה כדי לפגוש את מקפליי? I Slept With Someone In Fall Out Boy
מה היית עושה אם מקפליי היו באים אליך הביתה? Girlfriend
אוליביה שאו היא...? Thriller מה יהיה כתוב על המצבה של טום? Happy Ending [אני רצינית זה מה שיצא
] ושל דני? Love In This Club
ושל דאגי? Cry
ושל הארי? When I'm With You מה הסיבה לקעקוע של דאגי? There She Goes הדבר שתמיד רצית להגיד למקפליי ובחיים לא העזת: The End Of The World מה חשבתם ששמעתם את מקפליי בפעם הראשונה? Feedback
איך היה לדעתכם השיר הראשון של מקפליי? Saturday מה דעתכם על התלתלים של דני? Dont jump
ועל הקרחת של הארי? Hotel California מה השיר שיתנגן בחתונה של הארי ואיזי? Little Joanna
ובחתונה של טום וג'יאובנה? Hypnotise [חח יצא לי 2 של מק ברצף!
] למה דאגי ולואיז צריכים להיות ביחד? שיר געגועים מה דעתכם על האלבום ה-3? Lip Gloss איך לדעתכם יהיה האלבום ה-4? Hey Now! קצת שאלות כלליות: למה אתם אוהבים את מנהלת הפורום? Part of Your World
מה דעתך על השאלון הזה? Get Low
מקפליי הם הלהקה הכי טובה בעולם כי...? Fergalicious
חח מקווה שיצא מצחיק

Simple Girl 175

New member
../images/Emo226.gifעונה../images/Emo9.gif

מה דעתך על הלהקה מקפליי? Tyler Hilton - Kiss On Me למה התחלתם לאהוב את מקפליי? Athlete - Hurrican מי המועדף עליכם בלהקה? The Click Five - When I'm Gone מהו השיר האהוב שלכם של מקפליי? Son Of Dork - Boy Band אם הייתם פוגשים את הפייב שלכם, מה הייתם אומרים לו? Son Of Dork - Little Things מה היית נותן עושה כדי לפגוש את מקפליי? Bowling For Soup - I'm Gay מה היית עושה אם מקפליי היו באים אליך הביתה? Busted - That Thing You Do אוליביה שאו היא...? Fergie - Big Girls Don't Cry מה יהיה כתוב על המצבה של טום? James Morrison - Undiscovered ושל דני? Three Days Grace - Just Like You ושל דאגי? Good Charlotte - Broken Hearts Parade ושל הארי? The Feeling - I Thought It Was Over מה הסיבה לקעקוע של דאגי? Go Audio - Made Up Stories הדבר שתמיד רצית להגיד למקפליי ובחיים לא העזת: משינה - זה כתוב הספרים מה חשבתם ששמעתם את מקפליי בפעם הראשונה? Elliot Minor - Time After Time איך היה לדעתכם השיר הראשון של מקפליי? Bowling For Soup - The Bare Necessities [Jungle Book] מה דעתכם על התלתלים של דני? McFly - obviously ועל הקרחת של הארי? Jonas Brothers - Kids Of The Future מה השיר שיתנגן בחתונה של הארי ואיזי? Jonas Brothers - I Wan'na Be Like You [Jungle Book] ובחתונה של טום וג'יאובנה? Plain White T's - So Damn Clever למה דאגי ולואיז צריכים להיות ביחד? כוורת - שרות עצמי מה דעתכם על האלבום ה-3? Dean Geyer - Rush איך לדעתכם יהיה האלבום ה-4? Tyler Hilton - Letter Song קצת שאלות כלליות: למה אתם אוהבים את מנהלת הפורום? Drake Bell - I Found A Way מה דעתך על השאלון הזה? Jesse McCartney - Blow Your Mind [זה הדבר היחידי בכל השאלון שיצא הגיוני
] מקפליי הם הלהקה הכי טובה בעולם כי...? Maroon 5 - This Love גאדד, איזה שירים לא קשורים יצאו לי XDDDDD

ZivMusic

New member
עונה../images/Emo79.gif

מה דעתך על הלהקה מקפליי?Thnks Fr Th Mmrs למה התחלתם לאהוב את מקפליי?feel it
מי המועדף עליכם בלהקה?Take Away Your Love חח מהו השיר האהוב שלכם של מקפליי?Perfect אם הייתם פוגשים את הפייב שלכם, מה הייתם אומרים לו?Happy Together חחח
מה היית נותן עושה כדי לפגוש את מקפליי? Angels
מה היית עושה אם מקפליי היו באים אליך הביתה?||Push
אוליביה שאו היא...?החדר האינטימי שלי ||
אומיגאד XD מה יהיה כתוב על המצבה של טום?Beautiful Soul חח ושל דני?She's No You ושל דאגי?be free XD ושל הארי?Almost Lover מה הסיבה לקעקוע של דאגי?Mr. Brightside חחחח הדבר שתמיד רצית להגיד למקפליי ובחיים לא העזת:Welcome To My Life
מה חשבתם ששמעתם את מקפליי בפעם הראשונה? Don't Leave Me חחח איך היה לדעתכם השיר הראשון של מקפליי? Drive
מה דעתכם על התלתלים של דני? Hey There Delilah >< ועל הקרחת של הארי? She Loves You שיהיה XD מה השיר שיתנגן בחתונה של הארי ואיזי? I'll Never Stop חשוב לי להגיד שזה של אנסינק XDDD ובחתונה של טום וג'יאובנה? What's in it for Me למה דאגי ולואיז צריכים להיות ביחד? rock your body
מה דעתכם על האלבום ה-3?Knocking on heavens door איך לדעתכם יהיה האלבום ה-4? Don't Know Why חח קצת שאלות כלליות: למה אתם אוהבים את מנהלת הפורום? Californication מה דעתך על השאלון הזה? untitled חח מקפליי הם הלהקה הכי טובה בעולם כי...? The Way You Make Me Feel חח

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אוליביה שאו היא...?החדר האינטימי שלי || אומיגאד למה דאגי ולואיז צריכים להיות ביחד? rock your body XDDDDDDDDD

JuSt My LuCk

New member
עונה ../images/Emo13.gif

מה דעתך על הלהקה מקפליי? אני חושבת שהיא להקה ממש ממש טובה ושהבנים ממש מוכשרים למה התחלתם לאהוב את מקפליי? אני לא ממש יודעת,אהבה ממבט ראשון
מי המועדף עליכם בלהקה? דני/דאגי מתחלף כל הזמן
מהו השיר האהוב שלכם של מקפליי? אמממ TCFC וBW אם הייתם פוגשים את הפייב שלכם, מה הייתם אומרים לו? שהוא הפייב שלי ושהוא ממש ממש מוכשר :) והייתי מנסה להשיג דרך ליצור קשר
מה היית נותן עושה כדי לפגוש את מקפליי? כסף? XD מה היית עושה אם מקפליי היו באים אליך הביתה? אם הם היו באים אלי הביתה? הייתי עומדת שעתיים עם פה פתוח ואז צורחת "OMG OMG OMG!!!" אוליביה שאו היא...? החברה של דני? (
) מה יהיה כתוב על המצבה של טום? אני כותבת בעיברית: כאן קבור בן בעל אב וחבר בלהקה מקפליי ושל דני? כאן קבור דני ג'ונס היצור הכי סקסי עלי אדמות ושל דאגי? כאן קבור סטלן בשם דאגי לי פוינטר אב לאיגואנה בעל ובן ושל הארי? כאן קבור הארי ג'אד מתופף בלהקת מקפליי,אב ל-2 נשוי לדאגי פוינטר ובן מה הסיבה לקעקוע של דאגי? אמממ הוא מושפע מבלינק? הדבר שתמיד רצית להגיד למקפליי ובחיים לא העזת: הייתי עושה אתכם עכשיו XP מה חשבתם ששמעתם את מקפליי בפעם הראשונה? שהלהקה ממש טובה איך היה לדעתכם השיר הראשון של מקפליי? מעולה! דרך טובה להתחיל את הלהקה מה דעתכם על התלתלים של דני?
יפה לו אבל אני האמת עדין מתגעגעת לתקופת החלק ועל הקרחת של הארי? הקרחת שכבר אין לו
הכול יפה לו מה השיר שיתנגן בחתונה של הארי ואיזי? ABY? ובחתונה של טום וג'יאובנה? LG למה דאגי ולואיז צריכים להיות ביחד? כי שניהם מוזרים מה דעתכם על האלבום ה-3? שאהבתי יותר את ה-2 אבל הוא גם ממש טוב איך לדעתכם יהיה האלבום ה-4? מעולה קצת שאלות כלליות: למה אתם אוהבים את מנהלת הפורום? אממ.... כי היא מנהלת את הפורום? XD מה דעתך על השאלון הזה? פצצה מקפליי הם הלהקה הכי טובה בעולם כי...? כי הם כל כך מוכשרים,סקסים ועושים את השירים הכי טובים בעולם!

ligalosha

New member
חח היית אמורה לענות עם שמות של שירים...

^הודעה ראשית^

sweet shir

New member
יצא לי ממממממש טוב XDD

מה דעתך על הלהקה מקפליי? Head Club חחחח הם בהחלט לא בסדר בראש.
למה התחלתם לאהוב את מקפליי? Love Me Or Hate Me מי המועדף עליכם בלהקה? The Music Of The Night חחחחח שזה? XD מהו השיר האהוב שלכם של מקפליי? The Sun בהרור. מקפליי עשו ניתוח והפכו להיות מארון 5!!!! סתיו, מארון 5 זה אינדי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם XD אם הייתם פוגשים את הפייב שלכם, מה הייתם אומרים לו? In Between שאני רוצה להיות באמצע הסנדויץ' המיני בינו לבין דאגי. (הפייב הוא הארי, כן? XD) מה היית נותן עושה כדי לפגוש את מקפליי? Angels With Dirty Faces חחחח בשביל מקפליי הייתי מלכלכת מלאכים. בהרוווור. מה היית עושה אם מקפליי היו באים אליך הביתה? High Of 75 אוליביה שאו היא...? Letter's to Noelle מה יהיה כתוב על המצבה של טום? Walking The Demon חחחחחחחחחחחחחחח רק הוא! ושל דני? I'm Still Here מוהאהאהאהא. XDDD ושל דאגי? (Reach Up For The) Sunrise ושל הארי? G.A.Y חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDD ~מתה~ ~ממשממשמממש מתה~ מה הסיבה לקעקוע של דאגי? Kiss Me. פשוט אתן מבינות הוא התנשק איתי וזה היה כלכך מדהים כאילו הוא בחלל החיצון!!!! יש לי שפתיים קסומות XD הדבר שתמיד רצית להגיד למקפליי ובחיים לא העזת: Another Gay Sunshine Day פחחח מה חשבתם ששמעתם את מקפליי בפעם הראשונה? I've Got A Dark Alley And A Bad Idea That Says You חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא, לא ממש!
איך היה לדעתכם השיר הראשון של מקפליי? Don't Look Back In Anger מה דעתכם על התלתלים של דני? What You Say ועל הקרחת של הארי? You Should Know By Now חחחחחחחחחחחחחחחח מה השיר שיתנגן בחתונה של הארי ואיזי? American Pie וואי, מגניב דווקא! (הגרסא של דון מקלין, לא מדונהXDD) ובחתונה של טום וג'יאובנה? Shut Up חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מישהו באמת צריך לומר את זה לטום לפעמיםXD למה דאגי ולואיז צריכים להיות ביחד? Makeover כי שניהם צריכים מייק אובר דחוף? XDDDDDDDD מה דעתכם על האלבום ה-3? I'm An Ugly Girl (anti-barbie song) פחחחחחחח איך לדעתכם יהיה האלבום ה-4? Devastation And Reform
קצת שאלות כלליות: למה אתם אוהבים את מנהלת הפורום? Now Or Never מה דעתך על השאלון הזה? Q ממצה. מקפליי הם הלהקה הכי טובה בעולם כי...? I Am Fred Astaire אופקורס. XD

purple floyd

New member
בטח אינדי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

~צוחקת ממש~ יצא לך סופר משעשע
והמצבה של הארי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי נו מישהו היה צריך להגיד את זה
!

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD

אפילו הפלייליסט יודע!!!! ואת יודעת מה הקטע הכי קורע? השיר הזה (של ג'רי הליוואל) היה בתוך ה"אלבום" Harry Judd - Too Gay To Function חחחחחחחחחחחחח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDDDDDD על המצבה של הארי../images/Emo6.gif

m o r 1 0 2

New member
המצבה של הארי ודני../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

חח הרגת אותיXD יצא לך קורעXDD

למעלה