שאלון מוזיקה

Yu vi

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחח המצבה של הארי ~ מ ת ה ~ XD../images/Emo85.gif

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

המצבות XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

את כבר יודעת על מה אני צוחקתXDDDDDDDDDDDDDD

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחח

צדקת, באמת יצא לך מצחיק XDDDDDD הזה עם המצבות יצא כ"כ טוב!
חחחחחח והצחיק אותי גם "מה דעתך על השאלון הזה? Q" XDDDDDDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif עונה D:

מה דעתך על הלהקה מקפליי? Holly... I'm The One למה התחלתם לאהוב את מקפליי? I Predict A Riot מי המועדף עליכם בלהקה? (Big Girl (You Are Beautiful מהו השיר האהוב שלכם של מקפליי? Teddy picker יופי זה לא של מקפליי
אם הייתם פוגשים את הפייב שלכם, מה הייתם אומרים לו? Cancer
מה היית נותן עושה כדי לפגוש את מקפליי? Do You Know What I'm Seeing? מה היית עושה אם מקפליי היו באים אליך הביתה? Memory Lane אוליביה שאו היא...? Dear Maria
מה יהיה כתוב על המצבה של טום? One For The Radio חחחח D: ושל דני? Old Yellow Bricks ושל דאגי? A Certain Romance ושל הארי? She Left Me
מה הסיבה לקעקוע של דאגי? In Too Deep (איזה שיר יפה זה
) הדבר שתמיד רצית להגיד למקפליי ובחיים לא העזת: Don't Forget מה חשבתם ששמעתם את מקפליי בפעם הראשונה? Surfer Babe, ברור. חשבתי שהם גולשת כוסית (?!) איך היה לדעתכם השיר הראשון של מקפליי? Crashed The Wedding סעמק למה יוצא לי הכל לא קשור @#$ מה דעתכם על התלתלים של דני? When The Day Met The Night זה אומר שזה מכוער? XD ועל הקרחת של הארי? If You Were There, Beware - מסתורי. מה השיר שיתנגן בחתונה של הארי ואיזי? Five Colours In Her Hair חחחחחחחחחחחחחחחח ובחתונה של טום וג'יאובנה? My Heart
למה דאגי ולואיז צריכים להיות ביחד? Bubble Wrap ?! מה דעתכם על האלבום ה-3? Pressure לא, לא ממש חח איך לדעתכם יהיה האלבום ה-4? Redemption
קצת שאלות כלליות: למה אתם אוהבים את מנהלת הפורום? Remembering Sunday מה דעתך על השאלון הזה? Erase חחחחחח
מקפליי הם הלהקה הכי טובה בעולם כי...? 505 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifדיר מאריה../images/Emo6.gifחחחחח

חחחח ועל המצבה של הארי יהיה כתוב שי לפט מי XDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח יצא רק לרעתם ><"

מה דעתך על הלהקה מקפליי? Home Is Where the Heart Is למה התחלתם לאהוב את מקפליי? Losing Grip חחח איבדתי עשתונות אז זה מה ששמעתי מי המועדף עליכם בלהקה? From a Mountain In the Middle of the Cabins מהו השיר האהוב שלכם של מקפליי? Where Is Tour Heart אם הייתם פוגשים את הפייב שלכם, מה הייתם אומרים לו? Bumble Bees מה היית נותן עושה כדי לפגוש את מקפליי? Cut Up Angels חותכת מלאכים XDD מה היית עושה אם מקפליי היו באים אליך הביתה? Everywhere אוליביה שאו היא...? Behind the Sea נמצאת מאחורי הים? חחח מה יהיה כתוב על המצבה של טום? Helena
ושל דני? One for the Radio
ושל דאגי? Dumpweed חחחח זה שיר של בלינק ושל הארי? Far Away
מה הסיבה לקעקוע של דאגי? Autobiography חחח מה כבר יש לו באוטוביוגרפיה? הדבר שתמיד רצית להגיד למקפליי ובחיים לא העזת: Take You There
מה חשבתם ששמעתם את מקפליי בפעם הראשונה? Air Hostess איך היה לדעתכם השיר הראשון של מקפליי? מרקו [זה ל-א השיר נושא] מה דעתכם על התלתלים של דני? Strong ? ועל הקרחת של הארי? The Union מה השיר שיתנגן בחתונה של הארי ואיזי? Samson
שיר ממש טוב לחתונה ובחתונה של טום וג'יאובנה? Happy Together חחחח מגניב למה דאגי ולואיז צריכים להיות ביחד? Homecoming הם היו יחדיו בנשף של התיכון? :-O מה דעתכם על האלבום ה-3? Kickapoo נשמע כמו סוג של קקי XDDD איך לדעתכם יהיה האלבום ה-4? I Don't Wanna Cry הוא יהיה בסגנון וונדי או שהוא יהיה כ"כ גרוע שהוא יגרום לי לבכות? O: קצת שאלות כלליות: למה אתם אוהבים את מנהלת הפורום? Face Down מה דעתך על השאלון הזה? Crashed the Wedding מקפליי הם הלהקה הכי טובה בעולם כי...? Leave Right Now :-O:-O

white in Angel

New member
יצא לי ממש אבל ממש שכל דבר התאים טוב נו כמעט

מה דעתך על הלהקה מקפליי? Everytime we touch-cascada למה התחלתם לאהוב את מקפליי? Dougie-Town Bike מי המועדף עליכם בלהקה? James Bourne-Greace Kelly – חחח....הוא אפילו לא בלהקה. מהו השיר האהוב שלכם של מקפליי? Forget all you know - יצא טוב לא?? אם הייתם פוגשים את הפייב שלכם, מה הייתם אומרים לו? What you're about-James Bourne XDDDDD מה היית נותן עושה כדי לפגוש את מקפליי? Ever ever after-Carrie underwood מה היית עושה אם מקפליי היו באים אליך הביתה? Blood sweet and tears-v אוליביה שאו היא...? Usher-yeah מה זה אומר שהיא יאיי???? מה יהיה כתוב על המצבה של טום? Silence is a scary sound-mcfly מעניין... ושל דני? Star girl-mcfly ושל דאגי? Hot- Avril Lavigne - צודקים הוא באמת הוט!!!! ושל הארי? No one- Alicia keys מה הסיבה לקעקוע של דאגי? Boyband- Sod הדבר שתמיד רצית להגיד למקפליי ובחיים לא העזת: Son Of Dork - Ticket Outta Loserville מה חשבתם ששמעתם את מקפליי בפעם הראשונה? That girl-mcfly איך היה לדעתכם השיר הראשון של מקפליי? She left me-mcfly מה דעתכם על התלתלים של דני? Sorrys not good enough - WTF???? ועל הקרחת של הארי? James Bourne- 3000 years - מה זה אומר?? מה השיר שיתנגן בחתונה של הארי ואיזי? SOD-sick ובחתונה של טום וג'יאובנה? Little Joanna-mcfly - אני נשבעת בחיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה דאגי ולואיז צריכים להיות ביחד? Surfer babe --- WTF???????????? מה דעתכם על האלבום ה-3? Miracle-cascad איך לדעתכם יהיה האלבום ה-4? Christina Aguilera – Beautiful --- מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב קצת שאלות כלליות: למה אתם אוהבים את מנהלת הפורום? Sod- Eddies song מה דעתך על השאלון הזה? Friday night-mcfly מקפליי הם הלהקה הכי טובה בעולם כי...? Busted - Crashed The Wedding

m o r 1 0 2

New member
חחח יצא ממש ממש חמוד../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

השלישי הוא נס הרביעי הוא יפהXD הכי אהבתי עם החתונה של טומי
XD

21 C h e n

New member
שליי :)

מה דעתך על הלהקה מקפליי? הלהקה הכי טובה בעולםםםםםםםם ! למה התחלתם לאהוב את מקפליי? כי הם כ"כ מושלמים ! מי המועדף עליכם בלהקה? טוממייייי :) מהו השיר האהוב שלכם של מקפליי?sorry no good enough ! %$#@ ^^ אם הייתם פוגשים את הפייב שלכם, מה הייתם אומרים לו? טום אני אוהבת אותך כ"כ תחתום לי פה ופה ופה ופה ופה ... מה היית נותן עושה כדי לפגוש את מקפליי?הרבה ! מה היית עושה אם מקפליי היו באים אליך הביתה?הייתי קופצת מאושר והייתי מצטלמת איתם 1000000 פעם ואומרת להם: תחתמו לי פה ופה והפ הופה ופה כן וגם פה! אוליביה שאו היא...?מי זאת ? מה יהיה כתוב על המצבה של טום?הזמר הכי מושלם בעולם ! ושל דני?רוקיסט מהנשמה ! ושל דאגי?חתיך שזה הורס ושל הארי?מתופףף וחתיך ! מה הסיבה לקעקוע של דאגי?נקמה לאמא ! חחחחח הדבר שתמיד רצית להגיד למקפליי ובחיים לא העזת:מתי מגיע הקטע שאתם אונסים אותי ? מה חשבתם ששמעתם את מקפליי בפעם הראשונה?שיש להם קול יפה ושהם חתיכים אבל אז הבנתי שהם החיים שלי ! איך היה לדעתכם השיר הראשון של מקפליי?5 קילרז? מהממם ! מה דעתכם על התלתלים של דני?תקועים ! חלק יותר יפה לו.. ועל הקרחת של הארי?נחמד הוא יפה בכל מצב מה השיר שיתנגן בחתונה של הארי ואיזי?sorry no good enough ובחתונה של טום וג'יאובנה?לא היה! כי אני הכנס באמצע ואגיד שטומי בוגד בה ואז הם לא התחתנו חחחחחח למה דאגי ולואיז צריכים להיות ביחד?אממ לא יודעת מה דעתכם על האלבום ה-3?אממ.. איך לדעתכם יהיה האלבום ה-4?אמממ..

rox love BSM

New member
חחחחחח היית אמורה לעשות

עם שירים,תקראי מה כתוב בהודעה הראשית חחחחחחח

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifאננייייי DDD: ../images/Emo6.gif

מה דעתך על הלהקה מקפליי? We Stand Up
למה התחלתם לאהוב את מקפליי? Shine On
מי המועדף עליכם בלהקה? Flirt חיחיייי דנייין *__*
מהו השיר האהוב שלכם של מקפליי? You're Not Alone אולי זה קשור לנוט אלון
אבל הוא לא המועדף עליי XD
אם הייתם פוגשים את הפייב שלכם, מה הייתם אומרים לו? Rock & Roll Queen
מה היית נותן עושה כדי לפגוש את מקפליי? Anything Can Happen In The Next Half Hour... טחחחח
מה היית עושה אם מקפליי היו באים אליך הביתה? Catch Me When I Fall.
אוליביה שאו היא...? The Ecstasy of Gold. היא בלונדינית! XD
מה יהיה כתוב על המצבה של טום? All About You
ושל דני? Man Or Mouse חחחחחחחחחחחחח
ושל דאגי? Sincerely Me
זה שיר של ניו פאונד גלורי D: מתאים לו XP
ושל הארי? Speak up
מה הסיבה לקעקוע של דאגי? One Step Closer. אבל למה?
הדבר שתמיד רצית להגיד למקפליי ובחיים לא העזת: Ballad For The Lost Romantics. דאמ מה הקטע של NFG היום ><
מה חשבתם ששמעתם את מקפליי בפעם הראשונה? Hit The Floor. זה רע נכון?XD
איך היה לדעתכם השיר הראשון של מקפליי? Cities Of The Future
מה דעתכם על התלתלים של דני? Crazy For You. הההווווו
ועל הקרחת של הארי? Home Improvement
מה השיר שיתנגן בחתונה של הארי ואיזי? The Kill. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXDDDDDD
ובחתונה של טום וג'יאובנה? Afraid To Shoot Strangers
למה דאגי ולואיז צריכים להיות ביחד? Lonely. זה מתאים לדאגי! הוא היה בודד מלאן זמן! D:
מה דעתכם על האלבום ה-3? The Rumour.המממ
איך לדעתכם יהיה האלבום ה-4? Miles Apart. חה
זה מטאפורה שחיכינו לו מלא זמן!
__
למה אתם אוהבים את מנהלת הפורום? Who Am I
מה דעתך על השאלון הזה? Over You. הוא נגמר ^^
מקפליי הם הלהקה הכי טובה בעולם כי...? A Modern Myth

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחחחחחחחחחח הרוב יצא טוב ../images/Emo6.gif

למעלה