שאלון מוזיקה

Yu vi

New member
בא ליD:../images/Emo85.gif

מה דעתך על הלהקה מקפליי? I Predict a riot למה התחלתם לאהוב את מקפליי? Crashed the wedding מי המועדף עליכם בלהקה? No love מהו השיר האהוב שלכם של מקפליי? Like I Never Loved You At All אם הייתם פוגשים את הפייב שלכם, מה הייתם אומרים לו? מה היית נותן עושה כדי לפגוש את מקפליי? The Bird And The Worm מה היית עושה אם מקפליי היו באים אליך הביתה? Look What Youve Done אוליביה שאו היא...? Top Of The World ברור מה יהיה כתוב על המצבה של טום? All About You ושל דני? Who's David ושל דאגי? Scream ושל הארי? The Jetset Life Is Gonna Kill You חהחה משעשע XD מה הסיבה לקעקוע של דאגי? Your Guardian Angel הדבר שתמיד רצית להגיד למקפליי ובחיים לא העזת: All The Small Thing מה חשבתם ששמעתם את מקפליי בפעם הראשונה? Mixtape איך היה לדעתכם השיר הראשון של מקפליי? Afterlife מה דעתכם על התלתלים של דני? Makes me wonder ועל הקרחת של הארי? Starlight מה השיר שיתנגן בחתונה של הארי ואיזי? Slacker ובחתונה של טום וג'יאובנה? Give 'Em Hell, Kid למה דאגי ולואיז צריכים להיות ביחד? Parallel Worlds מה דעתכם על האלבום ה-3? False Pretense איך לדעתכם יהיה האלבום ה-4? משקאות חריפים. קצת שאלות כלליות: למה אתם אוהבים את מנהלת הפורום? Voices Of Violence מה דעתך על השאלון הזה? Star Girl מקפליי הם הלהקה הכי טובה בעולם כי...? Fool Again וואי יצא מעפן. Oם

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDD עם האול ד'ה סמול ט'ינגס

חחח כאילו האמ.. תרתי משמע

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifפול אגאיןXDDDDDDDDDDDD

קורע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Yu vi

New member
פאק שכחתי לעשות שאלה Oם../images/Emo85.gif

חחח אני אשים על שאפל רק בשביל זה אם הייתם פוגשים את הפייב שלכם, מה הייתם אומרים לו? I wanna hold you חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יצא בפוקס XD

white in Angel

New member
XDDDDDDDDDDDD טוב....

איך את רוצה את ה- I WANNA HOLD YOU כמו שהם אומרים BAD??? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~מתה~

Little McMickey

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifיאו יאו אני אני../images/Emo3.gif../images/Emo37.gif../images/Emo41.gif

מה דעתך על הלהקה מקפליי? McFly - Home Is Where The Heart Is
למה התחלתם לאהוב את מקפליי? Red Hot Chili Pepers - By the way
מי המועדף עליכם בלהקה? U2 - I still haven't found what i'm looking for
מהו השיר האהוב שלכם של מקפליי? McFly - Silence Is A Scary Sound [רציני זה יצא לי]
אם הייתם פוגשים את הפייב שלכם, מה הייתם אומרים לו? The Strokes - Hard To Explain
מה היית נותן עושה כדי לפגוש את מקפליי? he Hives - Hate To Say I Told You So
מה היית עושה אם מקפליי היו באים אליך הביתה? Less Than Jake - Thats Why They Call It A Union
אוליביה שאו היא...? The Click Five - Angel To You (Devil To Me) אומג לגמרייייייייי
מה יהיה כתוב על המצבה של טום? Oasis - D'you Know What I Mean
ושל דני? Yellowcard - How I Go
ושל דאגי? Sum 41 - Makes No Difference
ושל הארי? Placebo - Special Needs
מה הסיבה לקעקוע של דאגי? Green Day - Long View
הדבר שתמיד רצית להגיד למקפליי ובחיים לא העזת: Ash - Burn Baby Burn
מה חשבתם ששמעתם את מקפליי בפעם הראשונה? 3 Doors Down - Here Without You
איך היה לדעתכם השיר הראשון של מקפליי? Wolfmother - Joker And The Thief
מה דעתכם על התלתלים של דני? Son Of Dork - End Up Like This
ועל הקרחת של הארי? The Strokes - What Ever Happened
מה השיר שיתנגן בחתונה של הארי ואיזי? McFly - She Falls Asleep חחחחחח
ובחתונה של טום וג'יאובנה? McFly - Obviously
למה דאגי ולואיז צריכים להיות ביחד? Useless Id - Just Friends
מה דעתכם על האלבום ה-3? The Kooks - Naive
איך לדעתכם יהיה האלבום ה-4? Jane's Addiction - Superhero
קצת שאלות כלליות:
למה אתם אוהבים את מנהלת הפורום? Linkin Park - Faint.
מה דעתך על השאלון הזה? Sum 41 - In Too Deep
מקפליי הם הלהקה הכי טובה בעולם כי...? Ryan Cabrera - I Will Remember You

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחח הארי - צרכים מיוחדים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יצא מגניב!

Charley XD

New member
אני ../images/Emo9.gif

מה דעתך על הלהקה מקפליי? All Star למה התחלתם לאהוב את מקפליי? The Beatles - Real Love מהתחלה אה ? נכון ... מי המועדף עליכם בלהקה? She Wants To Be Me אוקי מי מהם הוא בעצם אישה ? תמיד חשדתי בדאגי ... מהו השיר האהוב שלכם של מקפליי? Foo Fighters - Breakout יש לזה משמעות נסתרת שאני אמורה לחפש ? אם הייתם פוגשים את הפייב שלכם, מה הייתם אומרים לו? The Coors - Breathless קצרת נשימה ? נכון XDD מה היית נותן עושה כדי לפגוש את מקפליי? Nickelback - Follow You Home. הם אומרים באיזה שורה שאתם יכולים לירות בי ברגל XD אהה ולעקוב אחריכם הביתה זה כדי לרצוח אותכם ... מה היית עושה אם מקפליי היו באים אליך הביתה? Arctic Monkeys - what if you were right the first time אז מה ? אוליביה שאו היא...? Amy Winhouse - Mr Magic טאוב .. ווירדו מה יהיה כתוב על המצבה של טום? The Beatles - Devil In Her Heart או שטומסי האישה ? XD טומסי האישה שטן ושל דני? ACDC - back in black אוץ' דני בי באד ? ושל דאגי? Foo Fighters - The Pretender אז הוא האישה ? תחליטו ! אהה רגע יש מצב שזה מדבר על זה שהוא גיי ? ושל הארי? First Date דייט ראשון והאחרון עם השטן שבלב של טום .. עכשיו הכל ברור ! מה הסיבה לקעקוע של דאגי? Alanis Morissette - Crazy גאד פה אני פשוט אשתוק ואצחק XD הדבר שתמיד רצית להגיד למקפליי ובחיים לא העזת: Son Of Dork - Holly...I'm The One רואים ??! הארי אמרתי לך... אתה פשוט לא מקשיב ! בוש לך. מה חשבתם ששמעתם את מקפליי בפעם הראשונה? The Beatles - And I Love Her או טומסי\דאגי\הארי\דני אני אוהבת אותך ! איך היה לדעתכם השיר הראשון של מקפליי? Sum 41 - No Reason עם הדבר הזה אומר אני מאמינה לו ! מה דעתכם על התלתלים של דני? Linking Park - Runaway רואים ? דני עם חלק שליטה ! ועל הקרחת של הארי? 30_seconds to mars - a beautiful lie תאכלס .. עם אני אגיד שזה יפה זה באמת יהיהשקר יפה XD מה השיר שיתנגן בחתונה של הארי ואיזי? In Between - Linkin Park חחח מה שאיזי לא תדע לא יזיק לה .. סנדוויץ' ובחתונה של טום וג'יאובנה? עיברי לידר - משהו אמיתי XDDDDDDD נחמד אבל עיברי ? לא נראה לי ... למה דאגי ולואיז צריכים להיות ביחד? I'LL BY OK חח אני אומרת את זה שאני חוזרת להכרה או שדאגי או לואיז אומרים את זה ? מה דעתכם על האלבום ה-3? בן המלך - מיישהו לרוץ איתו איך לדעתכם יהיה האלבום ה-4? הדג נחש - הנה אני בא XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD קצת שאלות כלליות: למה אתם אוהבים את מנהלת הפורום? ג'אסט מה דעתך על השאלון הזה? fall out boys- Sugar, were going down.wma מקפליי הם הלהקה הכי טובה בעולם כי...? יו גאט א פראנד של מק' או איזה פשושים .. עכשיו הם חברים שלי

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח הארי בוש יבוש! ../images/Emo6.gif

Runaway חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDD למה לא עברי? כבוד, שירים בעברית!! כמו באל תתעסקו עם הזוהן XDDDD ~איך התלהבנו אני וחברות שלי, איךXD~ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הנה אני בא XDDDDDDDDDDDDDDD (וזה גם באמת היה בסרט ^ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) יצא טוב XD

Orange Sky

New member
עונה=]../images/Emo79.gif

מה דעתך על הלהקה מקפליי? Hello - Lionel Richie למה התחלתם לאהוב את מקפליי? Just My Luck -McFly (חחחח האמת שלא) מי המועדף עליכם בלהקה? fort minor - wher'ed you go מהו השיר האהוב שלכם של מקפליי? don't stop me now (באמת אחד האהובים
) אם הייתם פוגשים את הפייב שלכם, מה הייתם אומרים לו? Get Stoned - Hinder (חחחחחחחחחחח ברור!) מה היית נותן עושה כדי לפגוש את מקפליי? i wanna mmm (פשש ממש ברור^__^) מה היית עושה אם מקפליי היו באים אליך הביתה? פליז פליז (מקפליי) מבקש בבקשה שלעולם לא ילכו? אוליביה שאו היא...? mad world (חחח לא סגורה בכלל מי היא) מה יהיה כתוב על המצבה של טום? life is short ושל דני? you're the one that i want (Greaze( -חהחה כן! ושל דאגי? Goodbye lover -Rent -אומגד
שיר מדהים ושל הארי? Gay Boyfriend חחחחח מה הסיבה לקעקוע של דאגי? super cool -bang suger bang (דאגוש רצה להראות מגניב
) הדבר שתמיד רצית להגיד למקפליי ובחיים לא העזת: OK2BGAY חחחחח זה אוקיי להיות גיי כפרות
מה חשבתם ששמעתם את מקפליי בפעם הראשונה? My heroine (לא אריאל, זה לא סמיםXD ) איך היה לדעתכם השיר הראשון של מקפליי? final countdown - europe (חחחח אני בטוחה!) מה דעתכם על התלתלים של דני? i'll be ok (חחח הוא כבר בסדר! די , התלתלים שלו מושלמים
) ועל הקרחת של הארי? it's my life -בון ג'ובי מה השיר שיתנגן בחתונה של הארי ואיזי? cry me a river ג'סטין טימרלייק (חחח טובבב) ובחתונה של טום וג'יאובנה? loving you (כן, זה מה שהוא יתחיל לשיר באמצע החוצה לדני, ויעזוב איתו XDDD) למה דאגי ולואיז צריכים להיות ביחד? The Beatles - Lucy In The Sky With Diamonds (אוקיייXDD) מה דעתכם על האלבום ה-3? U.G.L.Y (מעודדות צמודות וכל סרטי עידוד אחרים) הו לא!!!!!! ממש לא איך לדעתכם יהיה האלבום ה-4? believe - cher (אני מאמינה שיהיה טוב
) קצת שאלות כלליות: למה אתם אוהבים את מנהלת הפורום? almost lover -A fine frenzy (אנחנו כמעט מאהבות?|גבות|) מה דעתך על השאלון הזה? stop and stare עצרו והביטו בשאלון שלי , ותאמרו, כי מושלם הוא. (חחחחחחחחח טיפשת) מקפליי הם הלהקה הכי טובה בעולם כי...? brighter than sunshine (כן
)

just orr

New member
חחחחחחחחחחח המצבות יצאו נחמד XD

הדבר שתמיד רצית להגיד למקפליי ובחיים לא העזת: OK2BGAY XDDDDDDD יצא לך מגניב

sweet shir

New member
אוליביה היא חברה של דני חחחחחחחחח ויצא לך

קורע XDDDDDDDDD OK2BGAY חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ~מתה~ וגם המצבה של האריXDDDD U.G.L.Y חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יצא ממממש טוב XD

Orange Sky

New member
חחחחח אז אני לא אוהבת את אוליביהXDD

חחחחחחח אוקיי טוב בי גיי יצא לי הכי טוב בשאלון הזהXDDD חחחחחחחחחחחחח יו אגלי יה יה יו אגליXDD

למעלה