שאלון מוזיקה

just orr

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo125.gif../images/Emo220.gif../images/Emo168.gif ~אין לי כותרת נו~

טוב תמיד יוצא לי גרוע, אז... מה דעתך על הלהקה מקפליי? Unfaithful אווווקיי למה התחלתם לאהוב את מקפליי? No Way Back מי המועדף עליכם בלהקה? Don't Lie מהו השיר האהוב שלכם של מקפליי? Be Like That מקפליי מחופשים
אם הייתם פוגשים את הפייב שלכם, מה הייתם אומרים לו? Hypnotised מה היית נותן עושה כדי לפגוש את מקפליי? Twist And Shout מה היית עושה אם מקפליי היו באים אליך הביתה? Cigarette Smoke אוליביה שאו היא...? Refugee מה יהיה כתוב על המצבה של טום? Pieces אמאלה XD ושל דני? A Little Help From My Friends ושל דאגי? Beautiful Place ושל הארי? On Top חחחחחחחחחחח מישהו חש מה הסיבה לקעקוע של דאגי? Life of Illusion הדבר שתמיד רצית להגיד למקפליי ובחיים לא העזת: Wrecked Him כמובן. מה חשבתם ששמעתם את מקפליי בפעם הראשונה? Hey Jude איך היה לדעתכם השיר הראשון של מקפליי? Nobody Knows מה דעתכם על התלתלים של דני? Home Is Where The Heart Is מה הקשרררררר? ועל הקרחת של הארי? The Rock Show מה השיר שיתנגן בחתונה של הארי ואיזי? Too Little Too Late
ובחתונה של טום וג'יאובנה? Unsaid Things למה דאגי ולואיז צריכים להיות ביחד? My Generation מה דעתכם על האלבום ה-3? Dance Hall Drug איך לדעתכם יהיה האלבום ה-4? Harder To Breathe קצת שאלות כלליות: למה אתם אוהבים את מנהלת הפורום? Crank That (Travis Barker Rock Remix) מה דעתך על השאלון הזה? Help! מקפליי הם הלהקה הכי טובה בעולם כי...? Baby's Coming Back חחחחחחחחחח אוקיי יצא קצת משעשע. קצת.

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחח באמת יצא משעשע ../images/Emo6.gif

Help! XDDDDDDDDDDDDDDD

עונה

מה דעתך על הלהקה מקפליי?Happy Endings למה התחלתם לאהוב את מקפליי?Don't Look Back In Anger מי המועדף עליכם בלהקה?Me Me Me חחח מהו השיר האהוב שלכם של מקפליי?Room on The 3rd Floor-ממש לא אבל לפחות יצא של מקפליי
אם הייתם פוגשים את הפייב שלכם, מה הייתם אומרים לו?Only One מה היית נותן עושה כדי לפגוש את מקפליי?Breath מה היית עושה אם מקפליי היו באים אליך הביתה?Possessed חחחחח יש מצב. אוליביה שאו היא...? שייגעצ-פרח קטפתי לנורית מה יהיה כתוב על המצבה של טום? nothing באסה לו? ושל דני?Take This To Heart ושל דאגי?Hit the Lights ושל הארי? If You Were Gay חחחחחח למה תמיד להארי יוצא דברים גאים?
מה הסיבה לקעקוע של דאגי?First Date הדבר שתמיד רצית להגיד למקפליי ובחיים לא העזת:Castaway מה חשבתם ששמעתם את מקפליי בפעם הראשונה?Until Tomorrow איך היה לדעתכם השיר הראשון של מקפליי?All That I've Got מה דעתכם על התלתלים של דני?5 Colours In Her Hair ועל הקרחת של הארי?Im Not Ok (I Promise) מה השיר שיתנגן בחתונה של הארי ואיזי?Promise ובחתונה של טום וג'יאובנה?Heat Dies Down למה דאגי ולואיז צריכים להיות ביחד? זה רק הלב שכואב לך מה דעתכם על האלבום ה-3?The Ballad Of Paul K איך לדעתכם יהיה האלבום ה-4?Feeling Good קצת שאלות כלליות: למה אתם אוהבים את מנהלת הפורום? Radios In Heaven מה דעתך על השאלון הזה?Ben Wah Balls מקפליי הם הלהקה הכי טובה בעולם כי...?זה תמיד אהבה- עברי

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח הפלייליסט מנסה להגיד לנו את האמת

על הארי
יצא לך ממש מגניב<:

Shir Jones

New member
לא כ"כ הבנתי את הקטע אבל עוננה D:

מה דעתך על הלהקה מקפליי?- star girl למה התחלתם לאהוב את מקפליי?- Someday מי המועדף עליכם בלהקה?- Obviously מהו השיר האהוב שלכם של מקפליי?- Black and Gold אם הייתם פוגשים את הפייב שלכם, מה הייתם אומרים לו?- Memory Lane מה היית נותן עושה כדי לפגוש את מקפליי? -אימפריה מה היית עושה אם מקפליי היו באים אליך הביתה? - My Happy Ending אוליביה שאו היא...? -Elevator (זה מצחיק XD) מה יהיה כתוב על המצבה של טום? -Hot ושל דני? -Iris ושל דאגי?- 4 mintes ושל הארי? -Low מה הסיבה לקעקוע של דאגי? -Eleanor Rigby הדבר שתמיד רצית להגיד למקפליי ובחיים לא העזת: Burnin Up מה חשבתם ששמעתם את מקפליי בפעם הראשונה?-Happy Ending של מיקה הוקדם היה של אבריל לאבין איך היה לדעתכם השיר הראשון של מקפליי? -לא רואה ממטר? מה דעתכם על התלתלים של דני?-Happy Together ועל הקרחת של הארי?- Your Love Is A Lie מה השיר שיתנגן בחתונה של הארי ואיזי?- Dont Stop Me Now ובחתונה של טום וג'יאובנה?- how you remind me למה דאגי ולואיז צריכים להיות ביחד?- She Loves You מה דעתכם על האלבום ה-3?-RockStar איך לדעתכם יהיה האלבום ה-4?-Ultraviolet

Tom pointer

New member
יצאו לי חלק ממש מצחיקים XD

מה דעתך על הלהקה מקפליי?something למה התחלתם לאהוב את מקפליי?גשם כבד עומד ליפול מי המועדף עליכם בלהקה?dont stop me now מהו השיר האהוב שלכם של מקפליי?i follow the sun אם הייתם פוגשים את הפייב שלכם, מה הייתם אומרים לו?i'll be there to catch you מה היית נותן עושה כדי לפגוש את מקפליי?rock'in around the chritmas tree מה היית עושה אם מקפליי היו באים אליך הביתה?broccoli אוליביה שאו היא...?stranger מה יהיה כתוב על המצבה של טום?אי שם מעבר לקשת (למה יש לי את זה בפלייליסט?) ושל דני?happy together ושל דאגי?thanks for the memories XD ושל הארי? my happy ending מה הסיבה לקעקוע של דאגי?all you need is love הדבר שתמיד רצית להגיד למקפליי ובחיים לא העזת:yummy yummy yummy XDDD מה חשבתם ששמעתם את מקפליי בפעם הראשונה?the mext best thing טו-וב! איך היה לדעתכם השיר הראשון של מקפליי?too close for comfort מה דעתכם על התלתלים של דני?complicated XDDD ועל הקרחת של הארי?misery business מה השיר שיתנגן בחתונה של הארי ואיזי?what i've done ובחתונה של טום וג'יאובנה?lonely למה דאגי ולואיז צריכים להיות ביחד?he wasn't מה דעתכם על האלבום ה-3?big girls don't cry איך לדעתכם יהיה האלבום ה-4?wake up call קצת שאלות כלליות: למה אתם אוהבים את מנהלת הפורום? בוא (לאן?) מה דעתך על השאלון הזה?dont tell me (אל תגיד לי! אני רוצה לבד!) מקפליי הם הלהקה הכי טובה בעולם כי...?i found a way

../images/Emo204.gifבדיליי, אבל עדיין. ../images/Emo9.gif

דעתך על הלהקה מקפליי? The Calling - Wherever You Will Go בדיוק. להיכן שתלכו - גם אני אהיה. תלוי מתי.
למה התחלתם לאהוב את מקפליי? Maroon - Back At Your Door כמובן, הם עמדו בפתח של הדלת שלי ו~התחננו~ שאני אשמע אותם. אז הסכמתי.
מי המועדף עליכם בלהקה? Foo Fighters - Low אה-הא. בטח. מהו השיר האהוב שלכם של מקפליי? Does It Offend You, Yeah? - Epic Last Song חחחחחחחחחחחחחחחחח אין קשר. אם הייתם פוגשים את הפייב שלכם, מה הייתם אומרים לו? Cobra Starship - Angie מממ. מעניין למה. Oם מה היית נותן עושה כדי לפגוש את מקפליי? The Click Five - Good Day למי? לי או להם?
מה היית עושה אם מקפליי היו באים אליך הביתה? Westlife - My Life אוה. אופס. XD אוליביה שאו היא...? Nickelback - Far Away כן! רחוקה מכאן מאד מאד מאד!!! XDDDD מה יהיה כתוב על המצבה של טום? Timberland - Apologize. לפני מי? ושל דני? Mayday Parade - Misrable At Best סיונ!!! XDDDDDDDDDD אוי, זה כל-כך מתאים.
ושל דאגי? Gavin DeGraw - I Don't Want To Be מי? ושל הארי? D-tecnolife - UVERworld אופס. אין קשר. XD מה הסיבה לקעקוע של דאגי? Yellowcard - Empty Apartment נכון, הוא היה לבד בדירה, היה לו משעמם, הוא הזמין מקעקע, וזה מה שיצא.
הדבר שתמיד רצית להגיד למקפליי ובחיים לא העזת: רמי דוידוף - בן המלך.
מלכים הם, מלכים. XP מה חשבתם ששמעתם את מקפליי בפעם הראשונה? Ronan Keating - If Tomorrow Never Comes כמובן.
איך היה לדעתכם השיר הראשון של מקפליי? Hoobastank - The Reason הסיבה למה שמעתי אותם. [אני אפילו לא זוכרת איזה שיר זה היה...
] מה דעתכם על התלתלים של דני? The Veronicas - Leave Me Alone.
כן, תעזבו אותי באימאשלכם, מה אכפת לי אם זה מתולתל או חלק? XDDDDDDDDDDD ועל הקרחת של הארי? One Night Only - You And Me. אה-הא. מה השיר שיתנגן בחתונה של הארי ואיזי? Queen - Somebody To Love
כמה רומנטי.. ובחתונה של טום וג'יאובנה? Hedly - 321. ומה ~זה~ אומר?
למה דאגי ולואיז צריכים להיות ביחד? Kelly Clarkson - Gone הם לא.
הוא צריך להיות איתי. [או שזה אומר שאם הם יהיו אחד בלי השנייה הם ייעלמו. Oם] מה דעתכם על האלבום ה-3? McFly - Help! טוב, הוא לא היה ~כזה~ גרוע... XDDD איך לדעתכם יהיה האלבום ה-4? My Chemical Romance - Mama אני חושבת שגם הוא יפחיד אותי.
קצת שאלות כלליות: למה אתם אוהבים את מנהלת הפורום? McFly - The Ballad Of Paul K בטח. מה דעתך על השאלון הזה? My Chemical Romance - I Don't Love You בהחלט. מקפליי הם הלהקה הכי טובה בעולם כי...? Avril Lavigne - Things I'll Never Say זה נשאר סוד. ששש! טוב, חלק יצא טוב, חלק יצא הזוי. XD שאלון חביב.

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ושל דני? Mayday Parade - Misrable At Best XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD זה כי הוא ניסה להתאבד!!!!!!!11111 כי הוא היה בודד אט בסט!!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifשששששששקט! חחחחח

איתי בחיים הוא לא יהיה בודד
רק שיבוא, שיבוא

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifDDD:

מה דעתך על הלהקה מקפליי? All 4 One - I Swear
למה התחלתם לאהוב את מקפליי? McFly - Don't Stop Me Now
מי המועדף עליכם בלהקה? The Red Jumpsuit Apparatus - Face Down...ממש קשור ><
מהו השיר האהוב שלכם של מקפליי? McFly - All About You...חחחח זה לא
אם הייתם פוגשים את הפייב שלכם, מה הייתם אומרים לו? Ronan Keating - If Tomorrow Never Comes...שיר יפה XD
מה היית נותן\עושה כדי לפגוש את מקפליי? Linkin Park - Runaway
מה היית עושה אם מקפליי היו באים אליך הביתה? HIM - Your Sweet 666...חחחחחחחחחחחחXD
אוליביה שאו היא...? Jesse McCartney - That Was Then...הגיוני..
מה יהיה כתוב על המצבה של טום? Cake - I Will Survive חחחחחחחחחחחחחחחחXD
ושל דני? Good Charlotte - I Just Wanna Live חחחחחח
ושל דאגי? Bowling For Soup - London Bridge חחחחח
ושל הארי? Matt Willis - Smashing Kelly
מה הסיבה לקעקוע של דאגי? Echo Screen - This Letterbomb
הדבר שתמיד רצית להגיד למקפליי ובחיים לא העזת: Green Day - Working Class Hero
מה חשבתם ששמעתם את מקפליי בפעם הראשונה? High School Musical - What I've Been Looking For חעחעחע מגניב XD
איך היה לדעתכם השיר הראשון של מקפליי? Matt Willis - Don't Let It Go To Waste
מה דעתכם על התלתלים של דני? Paramore - Circle
ועל הקרחת של הארי? Linkin Park - In The End
מה השיר שיתנגן בחתונה של הארי ואיזי? Son Of Dork - Party's Over.....:-O
ובחתונה של טום וג'יאובנה? HIM - Beautifaul
למה דאגי ולואיז צריכים להיות ביחד? The Red Jumpsuit Apparatus - Damn regret
מה דעתכם על האלבום ה-3? Simple Plan - Your Love Is A Lie
איך לדעתכם יהיה האלבום ה-4? McFly - Met This Girl
למה אתם אוהבים את מנהלת הפורום? Hilary Duff - Noe You Know
מה דעתך על השאלון הזה? Rolabogan - Confundido
מקפליי הם הלהקה הכי טובה בעולם כי...? The Beatels - Can't Buy Me Love חחחחחחחחחחח

למעלה