שרשור המוזיקאים הגדול

PerfectSP

New member
ידיד שלי בשמחה יחתום^^ ../images/Emo190.gif

הם הלהקה האהובה עליו><'

dirty look

New member
אני כזה באתי לחשוב מה היא גם מכירה אותו?

ואז נזכתי שבזכותך יש לי אותוXD

crazysapir

New member
אהה חח איתמרי../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

אתם עדיין מדברים במסן? והוא בקומונה?

3has3

New member
אממ שלי D:

טוב... אני אתחיל מטוקיו הוטל D: הכרתי את טוקיו דרך אחותי... פעם היא שמעה אותם (עכשיו היא אומרת שהם ממוסחרים ושהיא שונאת אותם וכל מיני דברים כאלה... למרות שנתתי לה לשמוע את סקרים והיא אמרה שהם בסדר
) אז ניסיתי לשמוע אותם גם
ואז העתקתי את התקיית שירים של טוקיו הוטל לתקייה שלי ושמעתי אותם בלי הפסקה
הבעיה שאז, עוד לא מכרו את הדיסקים שלהם בישראל (שום אחד
) אז הייתי צריכה להוריד *בושה לי D: * אז הנה השירים האהובים עליי (סוג של.. D: ) - übers ende der welt וגם את רדי סט גו D: schrei reden Wo sind eure Hände Fall Out Boy אני מתה עליהם. ושוב. אחותי שומעת אותם כבר המון זמן ואז כשיצא דיס אינט א סין אז התאהבתי בשיר D: ואז גיליתי שהם לא כאלה... זאת אומרת באלבום הרביעי הם לא בידיוק כמו שהם היו פעם D: אז שירים אהובים - saturday where is your boy tonight? טנקס פור דה ממוריז - כי אני חייבת XDD dance dance golden hum hallelujah פאניק! אט דה דיסקו ושוב. אותו הדבר XDD time to dance - אני פשוט מכורה XDD היום בבוקר קמתי והלכתי לשמוע אותו XDD וקאמיסדו
פראמור טוב, את פראמור הכרתי דרך מיזרי ביזנס... זאת אומרת כשיצא הקליפ
כל פעם כשהוא היה התחלתי להשתגע ולרקוד כמו משוגעת ולצעוק את השיר D: שירים - Misery Business - צפוי
Pressure -
whoa -
All We Know והלהקה שאני תמיד שוכחת אבל אני פשוט מתה עליה D: מדינה לייק! Medina Lake אותם הכרתי דרך HERE I STAND - הקליפ - ופשוט התחלתי לשמוע אותם
בינתיים אין לי את האלבום אבל אני אשיג אותו!
שירים - pandora true love Here I Stand morning sadness וזהו
וכל להקה פה ממולצת
בעיקר מדינה לייק

PerfectSP

New member
זה פשוט להקות,שבאות יחדXDD ../images/Emo190.gif

פוב עם פאניק עם מדינה לייק עם פארמור עם טוקיוXD זה פשוט להקות...ביחדXDD

3has3

New member
ואת כולם אני אוהבת D:

כתבתי רק חמש
יש לי עוד מלא מלא D:

PerfectSP

New member
אני בטוחהD: ../images/Emo190.gif

סה"כ להקות סבבהD: מדינה לייק שולטים.. ואת השאר אני פחות שומעתP:

dirty look

New member
בוהאהאהא../images/Emo3.gif

טוקיו הוטל
הכרתי דרך חברה בהתחלה לא ממש אהבתי ואז ראיתי בMTV וחיבבתי חזרתי לשמוע את מה שהיא שלחה ואהבתי
~~~~~~ אלסנה
הכרתי אותם גם דרך חברה...XD והממ אנלי כוח לחפורXP תמונה מהקליפ השקסי

PerfectSP

New member
XD ../images/Emo190.gif

איזה קליפ זה?
לא יצא לי לראות קליפים שלהם:) אני הכרתי אותם דרך ידיד שליD:

dirty look

New member
חשבתי הגבתי לך כבר חחח

זה אמבוריסה (ambrosia) חפשי ביוטיוב
(אני עצלה ;~;)

../images/Emo191.gif שלי :

אוקיי יש את טוקיו הוטל: הגעתי אליהם מהכתבה הראשונה הראשונה שעשו עליהם בראש 1[לפני שנה בערך], אני אוהבת הרבה מאוד שירים שלהם, הכל. רד הוט צ'ילי פפרז: הגעתי אליהם דרך אח שלי, פעם הוא ניגן בגיטרה והיה מנגן לי את Californication. אני אוהבת המון שירים שלהם, אבל בעיקר את Wet sand שאני פשוט
בו. פינק פלויד : הגעתי אליהם דרך ההורים שלי, אני מאוד אוהבת את השירים: Wish you where here וShine on you crazy diamond. 3 דורס דאון: הגעתי אליהם דרך אח שלי, אני אוהבת את השירים Loser, going down in flames ועוד מלא. בוב מארלי : הגעתי אליו דרך ההורים שלי, אני מאוד אוהבת את השירredemption song ועוד מלא. אריק ברמן: הגעתי דרך חברה שלי, אני מאוד אוהבת את השירים בינונימי, שער שש, המתוקות האחרונות ומה עוד ביקשת. מטאליקה : הגעתי אליהם דרך אח שלי ודוד שלי, אני מאוד אוהבת את השירים Enter sandman, The unforgiven 1+2 ועוד אחד ששכחתי איך קוראים לו, אבל בעיקרון את כולם. גרין דיי: הגעתי דרך אח שלי, בהתחלה חשבתי שזה שם של תיכון XDDD אני אוהבת מלא שירים שלהם, אין משהו מעודף. וזהו בעיקרון, יש עוד מלא אבל אלה העיקריים.

PerfectSP

New member
ווט סאנד זה שיר יפהD: ../images/Emo190.gif

חחח,את שומעת את הלהקות הישנות,הטובות והמוכרות
ויש משהו שלא הבנתי, אצל מטאליקה, האנפורגיבן1 ואנפורגיבן 2... מה ההבדל ביניהם?! וזה שיר מדהים בלי קשרD: לא מזמן ראיתי ב-VH1 איזה תוכנית על מטאליקה וזה היה מעניין כזה

PerfectSP

New member
שיערתי שזה לא אותו שיר, ../images/Emo190.gif

אבל פעם הורדתי את שניהם וזה היה אותו שיר

למעלה