אוקיי אז הנה שליD: לפי דרגות אני חושבת טוקיו הוטל: זה מסובך>< זה גם שנתיים גם שנה כי לפני שנתיים שמעתי רק את הגרמנית ולא הלכתי והסתובבתי באתרים כי אהבתי את שראיי[זתומרת האלבום] ולפני שנה רק "הכרתי" את הלהקה... זתומרת הכרתי את ביל הקטן.. ולא קישרתי שזה ביל עם השיער הארוך.. ורק אז באמת התחלתי להתמכרXD MCR-שנאתי אותם כל כךךךךך הרבצתי לפוסטרים הלכתי מכות עם המחשב קיללתי שירים.. מה שאתם רוצים! עד שיום אחד הכרתי את לאה.. והיא לא אהבה את ט"ה ועשינו הסכם שאני ישמע MCR והיא תשמע ט"ה.. היא התאהבה בביל*___________* לא שזה קשה כל כך.. חחח ואני התחלתי לשמוע MCR אז אפשר להגיד שבזכותה הכרתי את פ' ואת MCR חחחD: FOB- בהתחלה חברה שלי אהבה אותם ואני לא.. ואז התחלתי לשמוע אותם בלי שידעתי שזה אלה שרינת שומעת חחח עד שהיא הביאה אמפי ושמענו ביחד.. ועכשיו אני אוהבת אותם.. פאניק!אט דה דיסקו- לבד בעצם.. התחלתי לשמוע אותם אני חושבת אממ לא זוכרת>< 30 סאקונדס טו מארס- MTV LOVEX- ספפירררר
תודהD: ג'ים כלאס-MTV גוד שארלוט-MTV וזהוD: יום טוב לכולםם וזהו אני חושבתD:
אז אממ כן את סימפל פלאן הכרתי לפני מלאן שנה ששמעתי את פראפקט וזה היה לפני כוווווווווווווווווולם! לפני 3 4 שנים אני חושבת כתה ה'!והשנה חזרתי אליהםD: פאק איך שכחתי
*הייתי חייבת להגיב. אל תסתכלי על השעה XDD* עאאעאע. בואי אני אספר לך משהו מביך D: התחלתי לרקוד את הריקוד של פאניק באמצע הרחוב והייתי בטוחה שאין שם אף אחד ואז כזה אני רואה עובר לידי ומסתכל עליי כאילו נפלתי מהשמיים איזה איש ואז הוא התחיל לרוץ (כאילו הוא עשה הליכה והכל XDD ) אוי וזה היה מביך XDD וחברה שלי עמדה בצד השני של הרחוב (רחוב כזה צדדי שאין בו אף אחד XDD ) ושתינו רקדנו
חחחחחחחחח גם לי זה קורה הרבה.. לי זה קורה בדאנס דאנס של FOB.. את יכולה לעמוד לפני.. ואני ישמע את השיר ואני ל ישים לב אליך אני ירקוד! בקטע שפטריק יעשה לוב עם הידים גם אני יעשהXDDD חחח *פלאשבק* היתי בתחנה יום אחד..[של ההסעות לבצפר] וחברה שלי שמעה את השיר באמפי לקחתי לה אוזניה והתחשק לי לרקוד.. אז רקדתיD:: וכל הילדים בתחנה מסתכלים עלי כזה מוזר.. אוקייי כזה חחח ואז מזל שהאוטובוס שלי הגיע אחרת לא יודעת חחחח היו באים אלי עם לפידים ומעלים אותי למוקדדXD