שרשור המוזיקאים הגדול

My Real Aviv

New member
אממ אני ?

בעיקרון אני מאוד מאוד מאוד מאוד מעריצה את טוקיו הוטל , והבנתי את זה כשהייתה לי התרגשות מטורפת בהופעה . אבל הלהקה שאני הכי מעריצה אותה , וצר לי להגיד את זה בפורום זה ואל תצאו עליי , מעריצה אפילו יותר מטוקיו הוטל היא [ זה לא אומר שאת טוקיו הוטל לא אבל ..... בכל זאת ] : My Chemical Romance אני זוכרת שאת השיר הראשון ראיתי לפני הרבה זמן שזה ההופעה של MCR באמטיוי עם השיר הלנה . והסגנון ממש אבל ממש אבל ממש לא דיבר אליי . ואיכשהו אחרי אותו יום ראיתי MCR בכל מקום ופשוט ממש לא נקשרתי לסגנון שלהם , לסגנון הזה , רוק . מה לי ולרוק ? ! אני כל החיים שומעת דיכאון ומזרחית !!!! עד שהגיע השלב של הדיסק השלישי The Black Parade , לפני שנה בערך , שמעתי את השיר WTTBP והוא היה נחמד ! לא יותר מזה ............. עד שמצאתי את עצמי שומעת יותר ויותר ויותר ויותר אובר !!!! עד שנקשרתי למילים , המוזיקה עשתה לי ויברציות בגוף , הייתי מתרגשתכל פעם מחדש כשהייתי שומעת את הקול של ג'רארד , הסולן , הייתי מוקסמת מהנגינה , הכל . והגעתי למצב שהורדתי את כל השירים שלהם , כל הדיסקים , שומעת אותם בלי סוף , ממזרחית ודיכאון עברתי לרוק נטו !!! ואז התחלתי להוריד מלא מלא מלא מלא מלא מלא תמונות שלהם . הם בכלל פצצות אנוש שחולמים עלייהם כל יום . אבל כל פעם מחדש שאני שומעת אותם , אני מתרגשת , מרגישים כזה איך לאט לאט החיוך עולה על הפנים , כל פעם שאת נזכרת באחד מהם , או בשירים ישר את מרגישה שמחה והתרגשות . ואני כלכך מתחברת לשירים שלהם כי הם פאקינג מוכשרים והמילים של השירים פשוט מדהימות . יש שירים שאתה פשוט יכול לבכות מהם מראש שהם חודרות לך לנשמה ואת ממש מרגישה ת'כאב בקול שלו , ויש שירים שאתה ממש מרגיש כמה הוא שמח ואוהב לשיר שאתה פשוט צורח צועק ומשתולל . אי אפשר להתעלם מהעובדה שהם פשוט חבורה של אנשים יפים פצצות אנוש , אבל גם אי אפשר בכלל להתעלם מהעובדה שהם מוכשרים ברמות! השירים שאני אוהבת שלהם הם : מדיסק הראשון Honey, This Mirror Isn't Big Enough for the Two of Demolition Lovers מהדיסק השני Helena I'm Not Okay Thank You For The Venom I Never Told You What I Do For A Living מהדיסק השלישי אני אוהבת הכל !!!!!! :) אמממ ועכשיו אני הכי מקווה והכי רוצה בעולם שהם יגיעו לארץ . אני כל יום חולמת , מרגישה , חושבת , רואה איך הם הולכים לבוא לארץ ולעולם לא מאבדת תקווה . טוב אני חושבת שקצת חפרתי ומיציתי והצלחתי להעביר לכם עד כמה אני אוהבת אותם :)

Fall Out Liel

New member
או או או. תקראו!!! *צומיצומיצומיצומי*../images/Emo168.gif

טוקיו הוטל- הכרתי אותם דרך הקליפ מונסון שראיתי באמטיוי ואז נכנסתי לקומונה [לא שלהם] שהייתי בה והייתה שם תמונה שמישהי שמה בשרשור חיובי או משהו כזה [><] וחשבתי שביל הוא בת..
ואז הורדתי שירים שלהם [|גנב|] וממש אהבתי ובאותו שבוע נפתח הפורום שלהם!! עוד להקות- CINEMA BIZARRE- דרך ההודעה שהייתה פה עליהם XDDD FALL OUT BOY- ראיתי קליפ באמטיוי לפני חצי שנה בערך ואהבתי! MY CHEMICAL ROMANCE- מהפורום של פו"ב, היו שם ילדים שאהבו אותם והיו כל מיני הודעות ובלה בלה והתחלתי לשמוע שירים ואהבתי. PANIC! AT THE DISCO- דרך פו"ב. GYM CLASS HERORS- דרך פו"ב. ויש עוד אבל אין לי כוח לכתוב
מי שקרא מקבל
ו|סוכרייה|

PerfectSP

New member
יאיי!מגיעה לי סוכריהDD: ../images/Emo190.gif

בא ליייי|נאמיי| הכרת את פאניק וג'ים קלאס דרך פו"ב?
XD אני רואה שהכל הכרת מפוב...מה?!אילו את מכ"ר?
חחחחחחחחחח אני הכרתי כמעט הכל בזכות עצמי

Rukia nik

New member
אמממ..

הלהקות שאני אוהבת הם: לינקין פארק כבר ממש ממזמן! ואני לא יודעת איך הגעתי אליהם. את 30 שניות למארס ראיתי ב-MTV. ואת טוקיו הוטל חברה הכירה לי ממש כמה חודשים לפני שיצא זימר! אהה..ואני אהבתי את אבריל שלפני החתונה XDD

PerfectSP

New member
ל"פ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif

רגע,את גם בפורום?
~אופס~ יש לי פוסטר של 30סטמ בדיוק מעל הראש שלי
בעצם,זה טוקיו מעל הראש שלי,ו-30סטמ מעליהםD:

Rukia nik

New member
בפורום של ל"פ?

אם כן, אז לא.. קשה לי להיות ביותר מפורום אחד, כי אז אני נוטשת

3has3

New member
לינקין ../images/Emo99.gif

המלצה - תתחילי לצעוק באמצע השיעור:"לינקין לשלטוןןן לינקין לשלטוןן" וכאלה לאנשים שאוהבים אותם D: זה מעביר את הזמן XDD

florit11

New member
אני

טוב, דבר ראשון טוקיו הוטל, הגעתי אליהם דרך מונסון באמטיוי. שירים אהובים: rette mich spring nich reden schrei ורג'סנן קינדר.. שכחתי איך אושמים.. ><" וזהו.. D: אוונסנס. הגעתי אליהם דרך חברות שלי, לפני שנתיים. אני אוהבת את כל השירים, אבל במיוחד: ברינג מי טו לייף, האנטד, מי אימוריטל. סוויט סקרפיד (נקווה שכתבתי נכון..><") אני עצלנית, תהרגו אותי! D: ואחרונה חביבה במיוחד: גריין דיי. גיליתי אותה לפני שנתיים- שנה וחצי. שירים מומלצים: וייק מי אפ ון ספטבר אנדס אמריקן אידיוט. וכל השירים שלהם, אבל אלה במיוחד. ויש עוד להקות: לינקין פארק, FOB, ראמשטיין, SUM41, MCR, ושכחתי עוד כמה... ויש עוד אחת, שהיא להקה רוסית: gorod312, וזו להקה ממש טובה. שירים מומלצים: nebo v alnazah vesna

lid15

New member
../images/Emo125.gif ---- עונה-----

טוב איך אפשר שלא להתחיל עם טוקיו הוטל! טוקיו הוטל טוב אליהם הגעתי מחברה שלי שהראתה לי את השיר: RETTE MICH אני כזה: תכבי זה גרמנית! וכשהיא הלכה אז שמעתי את זה עוד מאה פעם והתאהבתי חח ועכשיו היא זו שאומרת לי שהם הומואים :S חחח 30 Seconds To Mars כמובן איך אפשר בלעדייהם?! טוב אז אותה חברה הראתה לי את THE KILL חח איזה מאה שנה לפני שזה הגיע לMTV :| Silverstein 0 - ( טוב זה לא מדגיש סעמק.) אממ כתבתי ביוטוב EMO וזה מה שעלה חח ומאז אני אוהבת אותם :] 3 doors down- אין לי מושג איך הגעתי אליהם חח keane - הודות לביל! חח באמת יש להם שירים מאוד מרגיעים, מומלץ בחום! from first to last- אממ מאותה חברה ההיא שמכירה לי את כל הדברים האלה. חחחח מקפליי- חח אני אוהבת רק שיר אחד שלהם XDD fallout boy - כי אי אפשר בלי panic! at the disco - כי זה באמת עסקת חבילה עם FOB חח פארמור- כי הם שולטים חח nevada tan- שולטים כפליים! מומלץ מאוד חח The Rasmus- גררר חחח muse - גרר כפול! חח ** לא שכחתי את הסקרימו למינהם הם פשוט איזה כמה שירים מכל אחד אז זה מתכזז חח \: (כותבים ככה? :O ) Breaking Benjamin - :):):):) Lostprophets - :}:}:}:}:}:}}:}:} קיצקיצורררררר, אני אוהבת כל מיניי חח אבל אני לא פקאצה! חח

PerfectSP

New member
לוסטפרופטס!!!@#$%^&*&^%$#../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif

גוד.
הם אחת משתי הלהקות האהובות עליי!!!!!!
כתבת ביוטיוב אימוXDDDD אהבתי
אני מכירה את סילברסטיין בלי קשרD:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאללה מקפליי#$%R!#^%../images/Emo99.gif

lid15

New member
../images/Emo125.gif ---- עונה-----

טוב איך אפשר שלא להתחיל עם טוקיו הוטל! טוקיו הוטל טוב אליהם הגעתי מחברה שלי שהראתה לי את השיר: RETTE MICH אני כזה: תכבי זה גרמנית! וכשהיא הלכה אז שמעתי את זה עוד מאה פעם והתאהבתי חח ועכשיו היא זו שאומרת לי שהם הומואים :S חחח 30 Seconds To Mars כמובן איך אפשר בלעדייהם?! טוב אז אותה חברה הראתה לי את THE KILL חח איזה מאה שנה לפני שזה הגיע לMTV :| Silverstein 0 - ( טוב זה לא מדגיש סעמק.) אממ כתבתי ביוטוב EMO וזה מה שעלה חח ומאז אני אוהבת אותם :] 3 doors down- אין לי מושג איך הגעתי אליהם חח keane - הודות לביל! חח באמת יש להם שירים מאוד מרגיעים, מומלץ בחום! from first to last- אממ מאותה חברה ההיא שמכירה לי את כל הדברים האלה. חחחח מקפליי- חח אני אוהבת רק שיר אחד שלהם XDD fallout boy - כי אי אפשר בלי panic! at the disco - כי זה באמת עסקת חבילה עם FOB חח פארמור- כי הם שולטים חח nevada tan- שולטים כפליים! מומלץ מאוד חח The Rasmus- גררר חחח muse - גרר כפול! חח ** לא שכחתי את הסקרימו למינהם הם פשוט איזה כמה שירים מכל אחד אז זה מתכזז חח \: (כותבים ככה? :O ) Breaking Benjamin - :):):):) Lostprophets - :}:}:}:}:}:}}:}:} קיצקיצורררררר, אני אוהבת כל מיניי חח אבל אני לא פקאצה! חח

Pukapukit

New member
../images/Emo153.gif שלי ->

Tokio Hotel- אין הרבה מה להוסיף... ראיתי ת'כתבה הראשונה שהייתה עליהם בראש1, ונזכרתי שענתושצ'אן סיפרה לי עליהם פעם והתעניינתי והתמכרתי
3> The Ark - האובססיה האחרונה שלי XD ראיתי את הקליפ האחרון שלהם בMTV והתאהבתי באוהל סאלו
הורדתי את כל הדיסקים שלהם ו...
SilberMond- ראיתי הופעה שלהם בטקס האכו האחרון (שראיתי בגלל שט"ה היו שם. P:) ואהבתי את השיר (das beste) אז הורדתי את שאר השירים שלהם והתמכרתי [: וכשהייתי בברלין קניתי את הדיסק שלהם, ואז גם אבא שלי התמכר אליהם XD Cinema Bizarre- המ, אותם התחלתי לאהוב כשחבורה של מעריצות של ט"ה התחילו לקלל אותם בעילת שווא שהם לכאורה קיללו את ט"ה באיזו כתבה, אז תרגמתי את הכתבה כדי להיות בטוחה, וקטע- הם לא קיללו אותם >< לא הזכירו אותם בכלל. בכלמקרה, התמכרתי לשיר הראשון שלהם, שהיה היחד בזמנו P: והמכרתי אליו$%^ הוא כלכך פאקינכ ממכר, הוא היה תקוע לי בראש שבועיים XD בכלמקרה, עכשיו יש להם דיסק ראשון~ והוא כולו ראר~ *_* Gackt - זמר יפני מדהים
עם הקול הכי סקסי בעולם. 3> אני אפילו לא זוכרת מתי התחלתי לאהוב אותו... אבל הוא תמיד היה ותמיד יהיה הIDOLU היפני האהוב עליי
Asian Kong-Fu generation - עוד להקה יפנית~ הם ביצעו את השיר פתיחה של פמ"א, וגם שני שירים של נארוטו, והם היו השירים האהובים עליי P: אז הורדתי את כל הדיסקו גרפיה שלהם ו~ אמ~ כן. ^^; Alanis Morissete - אחת הזמרות הטובות בכל הזמנים
אני מכורה אליה בגלל ההורים שלי. לא הייתי מגזימה אם הייתי קוראת לדיסקים הראשונים שלה ה-soundtrack של הילדות שלי XD Arctic monkeys - שישי מיכר אותי. Love Psychedelic - (גם יפנים) יעל הביאה את הדיסק שלהם לאחד מהמפגשי פאנגירלז בבית שלי, ושמענו אותם כל הלילה ולא הצלחתי להוציא את השירים שלהם מהראש X_X אז העתקתי את כל השירים למחשב והתאהבתי 3> Maroon 5- מה לעשות, הם פשוט טובים
Mika -
Aya Hirano - זמר יפנית מדהימה
למרות שאין לה כלכך הרבה שירים.~ היא סייז'ו (מדובבת דמויות בסדרות אנימה) והיא דובבה את הארוהי סוזומיה, וכחלק מהתפקיד שלה היא שרה כמה שירים... והיא פשוט מושימוכשרת
בהשפעת הזמרת הקודמת, אני חייבת להוסיף את ROMI Paku- למרות שהיא לא ממש זמרת, יש לה קול מדהים, ואי אפשר להפסיק לחפור אל אלה שהיא כן שרה. 3> והיא גם סייז'ו מדהימה.

למעלה