שרשור הקדשת שירים

Z A M i

New member
../images/Emo79.gifשרשור הקדשת שירים../images/Emo79.gif

כי הגיע הזמן..
קדימה, תקדישו למי שבא לכם שירים/שורה משיר/בית משיר.. אתם כבר מכירים איך זה הולך. ולא, לא חייב שירים של היהודים. קדימה. (שרשורי הפגנת האהבה חוזרים לפורום..
..-שנשונה,הסוגריים ממש הכרחיים!)

מילי17

New member
weekend! ../images/Emo23.gif

עומרי - מאמי שלי השיר הזה נכתב עלייך: רוצה בנים רוצה את נועם רני ואלון וגם את אורן יוני וירון אני רוצה אותם יפים וחתיכים כי מה שבא לי בחיים זה רק בנים.
תומר Flames to dust Lovers to friends Why do all good things come to an end למה נגמרים? כדי שתומר יתחיל ליצור דברים חדשים
בו ואולי במקרה יגמרו החיפושים ואולי הוא יהיה הדבר שבשבילו החזקת חיים
רותם דמעות הנקוות בעיניך צורבות בעיניי שנים שסדוקות על פניך חלפו גם עלי
זאמי האהבות הראשונות שלי מתוקות, המתוקות האחרונות שלי משונות, לא מבינות שאצלי אהבה זה כבר פאסה, בלי נרות וכינורות, או לפחות אני מנסה. (כי את הבן אדם שמותר לו לחוש ככה. והנה קיבלת גם סוגריים!)
לילוש מתבקש: במעודון אני נטרפת ורוקדת על הבר ולא אכפת לי שניהיה כבר מאוחר אני מראה את מה שיש לי להראות והם רבים פה מי יזמין אותי לשתות פתאום נצמד אלי אחד כזה מציק אני זורמת ככה רק בשביל הדרינק ובפינה יושב אחר ורק חופר נראה חמוד אבל בקטע של חבר תראי איך ניר רוקד פשוט הורס אני חושבת שהגוף שלי קורס אני ניגשת הוא נראה לי בעניין כי החבר שלו הלך עם מעיין ועל הבר העניינים מתחממים אני קולטת הוא שולח מבטים ואם זה לא ילך מצב גם לסמס תמיד אפשר לגמור בבית של האקס
ענבר באמצע הלילה עולה על מטוס שיקח אותך, מחלקה ראשונה לגרמניה יש יין ואוכל וסרט בוידאו עוד שעה שעתיים ואת חוזרת הביתה ואיזה יופי של יום יש מעבר לקשת ממה בדיוק את כל כך מטושטשת מגזין אופנה והכל באותה השיטה עוד כמה שעות את חוזרת הביתה לא יודעת למה. השיר ואת קפצתם יחד.
טשילר אם אין לך חיבוק בשבילי אני מוותרת על החגיגה כבר שבוע וחצי לא שמעתי ממך אתה לא רציני, אתה נעלם לי כל פעם כבר התרגלתי אני כמעט אדישה אתה בא והולך אתה לא נשאר ואי אפשר לקבוע איתך שום דבר אתה בא והולך אתה לא נשאר אם אתה לא חבר אל תבוא יותר אם אין לך חיבוק בשבילי אני מוותרת על ההצגה כבר יבשו דמעותי כבר כמעט נרגעתי אתה לא אמיתי, אתה לא בשבילי עוד לילה חיכיתי לך לשווא אני? רומזת? משהו?
ספיר איתי רגיל לריגושים היו לו חודשים קשים אבל יותר מידיי נשים ולא זכה כמעט אף פעם לאהוב הוא מחפש כתף רכה כמה לילות של הדחקה
עדי מאמי מה נהיה ממני צוחקת ובוכה תמיד אהיה אחרת בשבילך מאמי מה נהיה ממני נשכחת מליבך אך מבטך לנצח יישאר איתי אז בוא ותגלה אותי
צחר אבל אצלי אלה בכלל ידיים בוערות מאהבה ועבודה קשה אני מוצאת בבוץ זכויות זוהרות ומתנצנצת בלי בושה
שחף Some days I feel broke inside But I won't admit Sometimes I just wanna hide 'Cause it's you I miss And it's so hard to say goodbye When it comes to this, ooh
שנשונהההה זה לא קל מישהו קם וחותך הוא הולך לא קל, תודי את פוחדת כמה רצית להמשיך ואמרת חבל זה לא קל את פותחת את הראש עם איזה ספר ומחברת את המילים לדמיונות הפסיכולוג שלך אומר שאין לך בעיות עם קשר, אבל גם ככה הוא הולך זה לא בשבילך שב"ש.

אפילו שאני בכלל לא כותבת פה. ../images/Emo98.gif

גילי, |4u|. 'במילא הוא עצוב בלעדייך במילא הוא פוחד בלעדייך במילא הוא בודד בלעדייך והוא עוד מעט חוזר...'

../images/Emo25.gif

"איך שהאמנת בי גם כשלא האמנתי בעצמי ..סוג כזה של מערכת יחסים שלא צריך להסביר או להגדיר" cause nothing compers to you ~
~

LoLi Goddess

New member
לא הרבה...

משה: "You! I wanna take you to a gay bar..." (Electric Six - Gay Bar) סתם כי בא לי ללכת איתך למסיבת גייז חח
צחר: "בקשי שירים עוד כוס לחיי ולזכר ימי התום... " (כי אני מתגעגעת לימים שלנו...)
יוסי: "אם את מרגישה, אהבה היא לא חולשה..." (כי גם אני הרגשתי את זה...)
יפתח: White boys are so sexy sexy sexy sexy (כי זה תמיד מצחיק אותי...)
ליזי: "היא כל כך יפה, זה צובט בלב שלך, אך בכאב עצום..." (כי את כזאת יפהההה)
עומרי: "בנאדם כעץ שתול על מים שורש מבקש בנאדם כסנה מול השמיים בו בוערת אש..." (כי ככה אני רואה אותך...) טוב אין לי עוד, אולי אח"כ יעלה לי עוד משהו...

moshe butt

New member
חחחח... נווו, אז בואי נלך ../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

חחחח קברת עם ההקדשה ליוסי
גם אני הקדשתי לך שיר

טIcטי

New member
יא ../images/Emo23.gif

עמרי In the arms of an angel Fly away from here From this dark cold hotel room And the endlessness that you fear You are pulled from the wreckage Of your silent reverie You're in the arms of the angel May you find some comfort there| So tired of the straight line And everywhere you turn There's vultures and thieves at your back And the storm keeps on twisting You keep on building the lie That you make up for all that you lack It don't make no difference Escaping one last time It's easier to believe in this sweet madness oh This glorious sadness that brings me to my knees In the arms of an angel Fly away from here From this dark cold hotel room And the endlessness that you fear You are pulled from the wreckage Of your silent reverie You're in the arms of the angel May you find some comfort there You're in the arms of the angel May you find some comfort here

שבת שלום!

אדם הקטן "הלב זוכר הכל גם אם אתה לא יכול אנחנו שניים בעולם" שניים בעולם/מיקה קרני אדווה "חירותי מתנוססת על דגל חירותי היפה בבנות מה חבוי בך אישה משתוקקת עיניים גדולות" חירותי/דנה ברגר לא יודעת למה דווקא זה מזכיר אותך מילי "תארי לך, עולם מאבד עדינות. תארי לך, עולם נעשה קר ופשוט, אנשים בו נעשים אילמים וחרשים רק לצל של אנשים" ריטה/חברה יפית "אם תבוא מתוך העצב לא תהיה בך תקווה בשבילי, בשבילך" אם תבוא/נינט לילה A reason for forgiveness " Starts with one dedication at a time" אולי כי את הכרת לי את השיר הזה,ואולי בעצם בגלל שאת לימדת אותי את המסר... עמרי "אקח אותך ברכבת לארץ רחוקה ואם תרצה לחזור משם אז אחבק אותך" ילד/שלמה גרוניך וזהו,פורום יקר..שיר בשביל כולם: "מי אוהב את השבת?אמא ואבא מי אוהב את השבת?סבתא וסבא מי אוהב את השבת?אני אתה ואת כל העולם כמעט..." שבת שלום ציקאס

לכתום שבאדם- |YourHonour|

man's got his woman to take his seed he's got the power mmmhmm she got the need spends her life through pleasing up her man she feeds him dinner yeah, anything she can she cries alone at night too often he smokes and drinks and don't come home at all only women bleed only women bleed only women bleed only women... only women bleed only women bleed man make your hair gray he your life's mistake all you're really lookin' for is an even break, 'cause he lies right at you you know you hate his game slaps you once in a while and you live and love in pain she cries alone at night too often he smokes and drinks and don't come home at all only women bleed only women bleed only women mmmm... only women bleed, you know eehh, sweet..sweet mmmmmm.... he lies right at you you know you hate this game slaps you once in a while and you live and love in pain she cries alone at night too often she smokes and drinks and don't come home at all only women bleed only women bleed only womennmmmmm... only women bleed only womennmmmmm..mmmm.. Only Women Bleed-Alice Cooper Covered by Tori Amos​

למעלה