weekend! ../images/Emo23.gif
עומרי - מאמי שלי השיר הזה נכתב עלייך: רוצה בנים רוצה את נועם רני ואלון וגם את אורן יוני וירון אני רוצה אותם יפים וחתיכים כי מה שבא לי בחיים זה רק בנים.
תומר Flames to dust Lovers to friends Why do all good things come to an end למה נגמרים? כדי שתומר יתחיל ליצור דברים חדשים
בו ואולי במקרה יגמרו החיפושים ואולי הוא יהיה הדבר שבשבילו החזקת חיים
רותם דמעות הנקוות בעיניך צורבות בעיניי שנים שסדוקות על פניך חלפו גם עלי
זאמי האהבות הראשונות שלי מתוקות, המתוקות האחרונות שלי משונות, לא מבינות שאצלי אהבה זה כבר פאסה, בלי נרות וכינורות, או לפחות אני מנסה. (כי את הבן אדם שמותר לו לחוש ככה. והנה קיבלת גם סוגריים!)
לילוש מתבקש: במעודון אני נטרפת ורוקדת על הבר ולא אכפת לי שניהיה כבר מאוחר אני מראה את מה שיש לי להראות והם רבים פה מי יזמין אותי לשתות פתאום נצמד אלי אחד כזה מציק אני זורמת ככה רק בשביל הדרינק ובפינה יושב אחר ורק חופר נראה חמוד אבל בקטע של חבר תראי איך ניר רוקד פשוט הורס אני חושבת שהגוף שלי קורס אני ניגשת הוא נראה לי בעניין כי החבר שלו הלך עם מעיין ועל הבר העניינים מתחממים אני קולטת הוא שולח מבטים ואם זה לא ילך מצב גם לסמס תמיד אפשר לגמור בבית של האקס
ענבר באמצע הלילה עולה על מטוס שיקח אותך, מחלקה ראשונה לגרמניה יש יין ואוכל וסרט בוידאו עוד שעה שעתיים ואת חוזרת הביתה ואיזה יופי של יום יש מעבר לקשת ממה בדיוק את כל כך מטושטשת מגזין אופנה והכל באותה השיטה עוד כמה שעות את חוזרת הביתה לא יודעת למה. השיר ואת קפצתם יחד.
טשילר אם אין לך חיבוק בשבילי אני מוותרת על החגיגה כבר שבוע וחצי לא שמעתי ממך אתה לא רציני, אתה נעלם לי כל פעם כבר התרגלתי אני כמעט אדישה אתה בא והולך אתה לא נשאר ואי אפשר לקבוע איתך שום דבר אתה בא והולך אתה לא נשאר אם אתה לא חבר אל תבוא יותר אם אין לך חיבוק בשבילי אני מוותרת על ההצגה כבר יבשו דמעותי כבר כמעט נרגעתי אתה לא אמיתי, אתה לא בשבילי עוד לילה חיכיתי לך לשווא אני? רומזת? משהו?
ספיר איתי רגיל לריגושים היו לו חודשים קשים אבל יותר מידיי נשים ולא זכה כמעט אף פעם לאהוב הוא מחפש כתף רכה כמה לילות של הדחקה
עדי מאמי מה נהיה ממני צוחקת ובוכה תמיד אהיה אחרת בשבילך מאמי מה נהיה ממני נשכחת מליבך אך מבטך לנצח יישאר איתי אז בוא ותגלה אותי
צחר אבל אצלי אלה בכלל ידיים בוערות מאהבה ועבודה קשה אני מוצאת בבוץ זכויות זוהרות ומתנצנצת בלי בושה
שחף Some days I feel broke inside But I won't admit Sometimes I just wanna hide 'Cause it's you I miss And it's so hard to say goodbye When it comes to this, ooh
שנשונהההה זה לא קל מישהו קם וחותך הוא הולך לא קל, תודי את פוחדת כמה רצית להמשיך ואמרת חבל זה לא קל את פותחת את הראש עם איזה ספר ומחברת את המילים לדמיונות הפסיכולוג שלך אומר שאין לך בעיות עם קשר, אבל גם ככה הוא הולך זה לא בשבילך שב"ש.