אויייי חפרתי עם ההקדשות ../images/Emo3.gif ../images/Emo9.gif
צחר: "אין סוף מתים, מרוב פנאטים אף אחד כבר לא בורח" (נעמי אמרה לי להקדיש לך את זה-חחח) "עברנו כבר ביחד את כל הזכרונות של כל אחד לחוד ואם אני הלילה קצת ממך בורחת אז אל תלך לי לאיבוד" (
)
אלה: "שישמור אותך האל ויגשים משאלתך שתעשה בשביל אחר והוא למענך שתיגע בכל כוכב ותטפס על כל שלב שתישאר צעיר לנצח" (כי את עוד מעט חצי מ-40-חחח, אני אוהב אותך, מזל טוב)
חן: "אני יודעת שכולם חושבים ש... אני קצת משוגעת אבל לא באמת איכפת לי כי רק אני יודעת לא חשוב אתמול לא חשוב מחר הכל אותו דבר לא חשוב אתמול לא חשוב מחר" ועוד שיר: Take me out tonight Where theres music and theres people And theyre young and alive Driving in your car I never never want to go home Because I havent got one Anymore And if a double-decker bus Crashes into us To die by your side Is such a heavenly way to die And if a ten-ton truck Kills the both of us To die by your side Well, the pleasure - the privilege is mine (חחחחח
כפרע עלייך חן)
הדס: "יש ימים את לא מסתדרת לי את לא מוותרת לי את לא מתקרבת לפעמים פתאום את נהיית סגורה ננעלת בתוך בועה על מה את חושבת?" "עדיין חולמת ועדיין רוצה כבר כמה שנים שהיא לא מרוצה ויש לה הסכם עם עצמה;תמיד כשנשברת עולה לקחת אויר ומי זה אמר שאישה לוויתן זה דבר לא שביר" (אני אוהב אותך
)
מאיר: "בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד באור ולא בצל עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח מותר לך לבכות לפעמים כשמשהו נשבר בך בפנים"
טלי: "לא ידענו שכ"כ לך, צטערים" ועוד אחד "מלאך מן השמיים, לבן ורך על ארבע כנפיים ירים אותך על חוט זהב יחרוז לך כוכב, כוכב ויחד תגלשו על שביל החלב."
יוסי: "הייה לי חבר, הייה לי אח הושט לי יד כשאקרא, הייה לי חבר, הייה לי אח, הושט לי יד בעת צרה, אני אחיך, אל תשכח. הייה לי חבר, הייה לי אח." (יוסי, אתה אדם מדהים
)
ליזי: "עופרה[ליזי], תמיד קינאו בך נערות עופרה[ליזי], יפה מכל האחרות זמיר סלסל בליל את שמך בשיר נפלא לך הטווס הביא נוצה כחולה" (הילדה הכי יפה בעולם
)
טל: "חי למענך ומת למעננו, במעגל של מציאות לא מסודר בוקר יעירני, לילה ישכיבני, חלומנו בואי נרקום אל המחר קומי והעירי בי את חיותי למעננו ארמון אבנה על ראש הר נקום אל המציאות, ניטע בחלומנו ונשכב עד בוא הסתיו אז קחי אותי בזרועותייך, הביאיני אל הכרם שם השקיני מן היין האדום ולמדי בי אהבה, שלעולם תחיה בי רק בידקי שליבי אינו נדם חי למענך ומת למעננו, שם בסרט, זה עבד, כן, די נחמד שובי אל ביתי ורעי בשדות הנצח היוולדי אל מול עיני, כל רגע בא קראי לי שאחזור, לאחר יום בו אלך להיזכר בך, כשאבוא אל יום חדש שתי את ממימי, אשתה גם ממימך למען מעייננו ימשך אז קחי אותי בזרועותייך, הביאיני אל הכרם שם השקיני מן היין האדום ולמדי בי אהבה, שלעולם תחיה בי רק בידקי שליבי אינו נדם" (אני אוהב אותך
)
חגי+ שגיא: "אני סולחת עכשיו על כל השנים על כל הדמעות ימים אבודים. אני יודעת עכשיו זה גם בגללי והרבה זמן עבר התשמע קולי?"