שרשור הקדשת שירים

S h A b i T

New member
חיייי נפשי.

שלומקה! אני באמת באמת מתגעגעת. ירדת למחתרת עם צוות חבר? :)

ענבר,

אם תרצי לדבר מחר אני חוזר אל הפינה החמה שבליבך. תני לי שקט נפשי, וכוח להמשיך לחיות את חיי לצידך. רק חכי, הלילה עוד צעיר דולקים אורות העיר ואין עוד אפלה. הסתכלי, הלילה כה יפה אותך אני רוצה היי לי לכלה. (
) יפה שלי, את כל מילות האהבה אקשור בסרט אתן אותן במתנה, אתן גם ורד למענך אני אשכח את חולשותיי. יפה שלי, הכינורות יתנו לך הרגשה אחרת עוצם עיניי זו אהבה עיוורת למענך אני אתן גם את חיי.

little WhiSper

New member
../images/Emo187.gif

עדי (another lost soul) השינויים מתרחשים אין שיטה אחרת תמיד רוצים להסתתר ומהרבה דברים אבל אחרי הכל את בטח כבר זוכרת שגם אם רע, דברים טובים קורים וגם... לפעמים את יודעת רק הבכי מזמן לזמן בא מתוך געגוע ישן. אדם (ק) רוץ ילד רוץ אל תעצור לשאול המראה לא משקרת אתה כבר ילד גדול חלומות נמסים שבשמש אל תיתן לזה לקרות חלומות נרקבים בגשם אל תיתן לזה לקרות רוץ ילד. לילוש אם לא היא אז אף אחת יותר טוב כלום מכמעט. (2 שורות שאומרות הרבה) דניאל (קינסלר) I long to be like you lie cold in the ground like you there's room inside for two and I'm not grieving for you I'm coming for you You're not alone no matter what they told you you're not alone I'll be right beside you forevermore (רציתי לשים את your star אבל המילים עצובות מדיי... אהמ אהמ.. עוד חודשיים ו28 ימים!
) רוני(הקטנה:) רוני, אל תלכי, השמש לא תזרח עלי כשאת לא לידי רוני, אל תלכי אני פשוט רוצה אותך איתי.

little WhiSper

New member
עוד אחד...

(למרות שאני רוצה להקדיש את זה לכמה אנשים) ענבר (שממש מככבת בשרשור הזה
) אל תפסיק לקוות תמשיך את הדרך תשתדל להיות נכון לעצמך כן הדרך קשה וגם מפותלת אל תדאג אנחנו איתך (מוש בנארי-ועוד יום)

little WhiSper

New member
עוד אחד...

(למרות שאני רוצה להקדיש את זה לכמה אנשים) ענבר (שממש מככבת בשרשור הזה
) אל תפסיק לקוות תמשיך את הדרך תשתדל להיות נכון לעצמך כן הדרך קשה וגם מפותלת אל תדאג אנחנו איתך (מוש בנארי-ועוד יום)

../images/Emo220.gif../images/Emo79.gif

ענבר ברנטל
ליפול-היהודים אולי זה אני או אולי רק נדמה לי ואולי השתנה בי הכל מי שמושך בחוטים תפסיק למשוך רק ממני כי כבר נמאס לי נמאס לי לסבול אבל את את לא נותנת לי ליפול את לא נותנת לי ליפול ושתי עיני דומעות עד שאני לא יכול לראות עוד ואני זה לא מסתדר לי מעולם לא תכננתי לגדול אני רוצה להאמין אבל אתה לא עונה לי עד שנמאס לי נמאס לי לשאול אבל את את לא נותנת לי ליפול את לא נותנת לי ליפול ושתי עיני דומעות עד שאני לא יכול לראות עוד זה אני או שאולי רק נדמה לי ואולי לא הספקתי הכל גם זה קורה לפעמים כן לפעמים זה קורא לי ואז נמאס לי נמאס לא יכול לאיתן אריק ברמן- יום חדש נפלא עכשיו קצת קשה, אתה חושב לוותר, אתה הרי לא הטיפוס שנלחם בשיניים. הופך שולחנות לעיתים רחוקות וגם זה רק כדי לנקות את הרצפה עם קצת מים. בבית קפה בפינה אתה דופק הופעה, בין השכבות של העוגה הם מוחאים לך כפיים, כשזה נגמר אתה בחוץ, מחפש איזה תירוץ רק לא לחזור אל המרירות שמחכה לך בבית. כי אלו ימים שהאומנות הפכה ליומנות, אתה מלחין תאריכים ושעות בשבוע, מנהל מאבקים, משחק משחקים עם בארביות וחיילי צעצוע. "ועם הזמן", אתה אומר "זה רק ילך ויסתדר, מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא!" אז אתה נגרר לאיזה פאב והיא יושבת על הבר וזה כבר ממש מאוחר, בערך 4 וחצי, היא משחקת בשיער ואז רושמת את המספר ודווקא אז אתה נזכר בחיוך של האקסית. ולך תסביר לה עכשיו שאתה עדיין מאוהב באיזו אחת שרחוקה מכאן אלפי קילומטרים, שנתנה לך תחושה שאתה באמת מאושר אבל זו חרדת הנטישה שהתעקשה באמת הרי... כי לא עשית לה טוב ולא הצלחת לכתוב ובכלל היא,עזוב, עם עצמה מסובכת... אז באותה נקודה, כשהיא כבר ארזה מזוודה, אתה מרפה מידה ונותן לה ללכת. "ועם הזמן", אתה אומר "זה רק ילך ויסתדר, מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא!" בדירת 2 חדרים במרכז תל אביב ב-522 דולר לחודש, כמובן ההורים,עם הרוב הם עוזרים, לך זה עולה רק בשלווה ובחופש. אבל זה עוד נושא לשיחה בינם לבינך, על חשבונם ארוחה בטיילת של יפו. הם נורא מודאגים שאתה לא ילד רגיל וזה לא רק הדגים, יש איזה משהו מסריח פה... הם עוד מקווים שתהיה איזה תלמיד מצטיין באוניברסיטת ייל, תנחית אדם על השמש, העגיל בלשון, הפסנתר בסלון, הסמים בארון, לא נותנים איזה רמז? "ועם הזמן", אתה אומר "זה רק ילך ויסתדר, מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא!" לעמרי כהן אל תפחד-ריטה אני רואה אותך אוהב שוב אבוד בתוך הלב מביט לעיר ושם יש עצב יורד לים ומתיישב פוסע חרישית בערב חומק מסערת מילים ברחוב הכעס מתאדה בשמש תראה שם ילד מתעטף בחול אל תפחד שעכשיו קצת עצוב גם השמש תשקע לפני שתשוב הנח את ראשך לידי תן לחום בליבך לזרום אל שלי ואל תפחד. אני רואה אותך הולך בלב עיר הומה ממהומה אתה רוצה עכשיו לומר ולא יוצאת לך מילה אז בוא חבק אותי חזק חיבוק מתאגרפים איך שכחנו את עצמנו בקרב של אוהבים אל תפחד שעכשיו קצת עצוב גם השמש תשקע לפני שתשוב הנח את ראשך לידי תן לחום בליבך לזרום אל שלי ואל תפחד. לעדי המיוחדת שלי מלאך-אביב גפן מפתח המרחק פתח לי שער של געגועים והפחד השואל בי האם את שלי אל תעזבני את המלאך שלי לפעמים אנ'לא מבין אותך את עוברת שינוי לפעמים אני בורח לא להיות תלוי אבל חוזר אלייך את המלאך שלי אני נווד זרוק שהתאהב לו בנסיכה בין כל היפות האלו את היית שונה אני שלך לנצח את המלאך שלי אני שלך לנצח את המלאך שלי

moshe butt

New member
אויייי חפרתי עם ההקדשות ../images/Emo3.gif ../images/Emo9.gif

צחר: "אין סוף מתים, מרוב פנאטים אף אחד כבר לא בורח" (נעמי אמרה לי להקדיש לך את זה-חחח) "עברנו כבר ביחד את כל הזכרונות של כל אחד לחוד ואם אני הלילה קצת ממך בורחת אז אל תלך לי לאיבוד" (
)
אלה: "שישמור אותך האל ויגשים משאלתך שתעשה בשביל אחר והוא למענך שתיגע בכל כוכב ותטפס על כל שלב שתישאר צעיר לנצח" (כי את עוד מעט חצי מ-40-חחח, אני אוהב אותך, מזל טוב)
חן: "אני יודעת שכולם חושבים ש... אני קצת משוגעת אבל לא באמת איכפת לי כי רק אני יודעת לא חשוב אתמול לא חשוב מחר הכל אותו דבר לא חשוב אתמול לא חשוב מחר" ועוד שיר: Take me out tonight Where theres music and theres people And theyre young and alive Driving in your car I never never want to go home Because I havent got one Anymore And if a double-decker bus Crashes into us To die by your side Is such a heavenly way to die And if a ten-ton truck Kills the both of us To die by your side Well, the pleasure - the privilege is mine (חחחחח
כפרע עלייך חן)
הדס: "יש ימים את לא מסתדרת לי את לא מוותרת לי את לא מתקרבת לפעמים פתאום את נהיית סגורה ננעלת בתוך בועה על מה את חושבת?" "עדיין חולמת ועדיין רוצה כבר כמה שנים שהיא לא מרוצה ויש לה הסכם עם עצמה;תמיד כשנשברת עולה לקחת אויר ומי זה אמר שאישה לוויתן זה דבר לא שביר" (אני אוהב אותך
)
מאיר: "בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד באור ולא בצל עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח מותר לך לבכות לפעמים כשמשהו נשבר בך בפנים"
טלי: "לא ידענו שכ"כ לך, צטערים" ועוד אחד "מלאך מן השמיים, לבן ורך על ארבע כנפיים ירים אותך על חוט זהב יחרוז לך כוכב, כוכב ויחד תגלשו על שביל החלב."
יוסי: "הייה לי חבר, הייה לי אח הושט לי יד כשאקרא, הייה לי חבר, הייה לי אח, הושט לי יד בעת צרה, אני אחיך, אל תשכח. הייה לי חבר, הייה לי אח." (יוסי, אתה אדם מדהים
)
ליזי: "עופרה[ליזי], תמיד קינאו בך נערות עופרה[ליזי], יפה מכל האחרות זמיר סלסל בליל את שמך בשיר נפלא לך הטווס הביא נוצה כחולה" (הילדה הכי יפה בעולם
)
טל: "חי למענך ומת למעננו, במעגל של מציאות לא מסודר בוקר יעירני, לילה ישכיבני, חלומנו בואי נרקום אל המחר קומי והעירי בי את חיותי למעננו ארמון אבנה על ראש הר נקום אל המציאות, ניטע בחלומנו ונשכב עד בוא הסתיו אז קחי אותי בזרועותייך, הביאיני אל הכרם שם השקיני מן היין האדום ולמדי בי אהבה, שלעולם תחיה בי רק בידקי שליבי אינו נדם חי למענך ומת למעננו, שם בסרט, זה עבד, כן, די נחמד שובי אל ביתי ורעי בשדות הנצח היוולדי אל מול עיני, כל רגע בא קראי לי שאחזור, לאחר יום בו אלך להיזכר בך, כשאבוא אל יום חדש שתי את ממימי, אשתה גם ממימך למען מעייננו ימשך אז קחי אותי בזרועותייך, הביאיני אל הכרם שם השקיני מן היין האדום ולמדי בי אהבה, שלעולם תחיה בי רק בידקי שליבי אינו נדם" (אני אוהב אותך
)
חגי+ שגיא: "אני סולחת עכשיו על כל השנים על כל הדמעות ימים אבודים. אני יודעת עכשיו זה גם בגללי והרבה זמן עבר התשמע קולי?"

Piece Of Mind

New member
עלק אתה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא קל - שיר השבוע (כללי): BB Incomplete - אלבום השבוע: Ride the Lightning - האדם שעשה לכם את השבוע: מור, אבא, רותם - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "דבר אל הלב שלה, היא מאוד צריכה דמות מנחה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "I don’t mean to drag it on, but I can’t seem to let you go I don’t wanna make you face this world alone" - דבר שהשגתם השבוע: חופש - מאכל השבוע: שוקו? - משהו שעשה לכם את השבוע: חברים, סבתא, כדורגל - משהו שהרס את השבוע: עבודות בצפר, רותם, והגב... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: "עלק אתההה" השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ליל סדר, רותם, לסיים את העבודות המזדיינות, אבא - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אוכל לחזור למגרשים שוב, ושיהיה רק טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: scotty doesnt know -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מור, אבא, סבתא, חברים, חן, ואת הכדור? סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

eliavtu

New member
.

להדס.. <העשר> עמיר בניון/כשאת עצובה <רק את המילים, נו.. :p > כשאת עצובה גם לי פתאום אין חשק להיות יותר שמח אם בליבך יש אבן שאת שלוותך חדרה. אל מול עיצבך אני מונח שרוע כואב ולא רגוע וליבי ניחומים לך שולח כשאת עצובה כשאת עצובה. בצבא הכי חזק שבעולם אלחם למענך את התקווה האמיתית שבחיי שואב אני ממך בבקשה, לעולם היי מחייכת כי כשאת נעצבת אני כמו לא קיים. אם רק תחייכי אפילו גם כשאין לך אני אדהר על דרך אני אהיה למלך אם רק תחייכי. כל צרותי יעלמו ברגע אושרי ישוב לפתע ולא אראה דמעותייך אם רק תחייכי אם רק תחייכי. תחייכי

eliavtu

New member
חח.. לא אמרתי שלא.. ../images/Emo9.gif

אבל הכי כיף <ויפה> כשאת מחייכת :)

למעלה